Ο Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ Πλανήτη Φαέθωνα και Άρη

Οι θρύλοι λένε ότι ο πόλεμος αυτός κατέστρεψε τους δύο κόσμους (τόσο τον Maldec όσο και τον δορυφόρο του τον Άρη), και έστειλε τις ψυχές των κατοίκων των δύο κόσμων ουρλιάζοντας σε μια κενή κατάσταση για χιλιάδες χρόνια!

Στη συνέχεια οι ψυχές αυτές μεταφέρθηκαν υψηλότερα από τα Όντα του Νόμου του Ενός στη Γη, όπως οι Νεάντερταλ, προκειμένου να λειτουργήσει το Καρμικό τους χρέος.

Η ιστορία του Maldek ξεκίνησε με τον JE Bode, ο οποίος είχε επισημάνει ένα κανονικό μοτίβο στην απόσταση των πλανητών από τον Ήλιο και που ονομάστηκε Νόμος του Bode, ο οποίος προέβλεψε ότι έπρεπε να υπάρχει ακόμα ένας πλανήτης μεταξύ του Άρη και του Δία.

Αυτό πυροδότησε ένα τηλεσκοπικό κυνήγι για τον ελλείποντα πλανήτη, και το 1801 ο Giuseppe Piazzi ανακάλυψε την Δήμητρα, τον μεγαλύτερο πλανήτη στην Ζώνη των Αστεροειδών.

Κάποιοι επιστήμονες εικάζουν ότι οι αστεροειδείς είναι τα απομεινάρια ενός πλανήτη που καταστράφηκε από κάποια φυσική καταστροφή.

Διαβάστε επίσης: Τι συνέβη στην καταστροφή του υποθετικού πλανήτη Φαέθοντα, μεταξύ Άρη και Δία, στη ζώνη των αστεροειδών

Στη συνέχεια, η επιστημονική φαντασία υποθέτει ότι η καταστροφή ήταν τεχνητή – είτε σαν συνέπεια ατυχήματος ή πολέμου.

Ο “Νόμος του Ενός” αντιπροσώπευε τη μεταφορά αυτή ως ένα είδος καρμικής εξισορρόπησης η οποία ξεκίνησε για τα όντα Ra, όπως ονομάστηκαν οι πρώην κάτοικοι των δύο κόσμων, τα οποία είχαν τεθεί σε ένα είδος “αποθήκευσης των ψυχών”.

Αυτές οι ψυχές στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην βιόσφαιρα της Γης, είχαν τροποποιηθεί γενετικά για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες της Γης, και στη συνέχεια, οδηγήθηκαν κατά μήκος μιας διαδρομής μακριά από τον πόλεμο και τη σύγκρουση, σε ένα κόσμο με περισσότερη αγάπη, φως και ενότητα. (Σημ. Αν εννοεί ότι ο πλανήτης μας έχει τέτοια χαρακτηριστικά, κάποιο λάθος θα συμβαίνει)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Η συντριβή ενός ουράνιου σώματος ανάμεσα στον Άρη και τον Δία που άλλαξε τα πάντα στη Γη

Σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων, ο πλανήτης αυτός ονομαζόταν Φαέθων και εκεί είχε φυλακίσει ο αποστάτης Κρόνος τους συνεργάτες του Διός που αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί του.

Κατά την μεγάλη σύγκρουση που ακολούθησε, οι δυνάμεις του Διός ελευθέρωσαν τους αιχμαλώτους και ανατίναξαν τον πλανήτη, τα υπολείμματα του οποίοι είναι η Ζώνη Αστεροειδών, που κινούνται μεταξύ του Άρη και Δία.

Nicos Kastanias και Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ / Image by Jim Cooper from Pixabay