Εξωγήινος Στόλος Κρύβεται Πίσω από τη Σελήνη

Σχεδόν για κάθε παρόμοια θέματα υπάρχει η πλευρά που ισχυρίζεται κάποια πράγματα και η άλλη πλευρά που υποστηρίζει τα αντίθετα. Υπάρχουν, φυσικά, και εκείνες οι πλευρές που ψάχνουν την κοινή συνισταμένη σε όλα αυτά. Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Ας δούμε τις δύο βασικές πλευρές για την “υπόθεση: τεράστιος εξωγήινος στόλος κρύβεται πίσω από τη Σελήνη” και ο καθένας ας κρίνει μόνος του. -d-

Καταρχήν να εξηγήσουμε ποιος είναι αυτός που δίνει την πληροφορία: Ο Dr. Eric Norto έχει εργαστεί ως σύμβουλος τόσο για τη NASA όσο και την NSA τα τελευταία 12 χρόνια. Στα καθήκοντα του… περιλαμβάνονται οι αποκαλούμενες ουράνιες απειλές, όπως οι αστεροειδείς και οι κομήτες.

Τι αποκαλύπτει αυτός ο επιστήμονας: Τον Ιανουάριο του 2012, ο Δρ Norton είδε κάτι πολύ πιο απειλητικό, ένα τεράστιο στόλο εξωγήινων σκαφών να πορεύεστε προς τον πλανήτη μας. Στις 22 Ιανουαρίου, κλήθηκε στο Παρατηρητήριο MacDonald κοντά στο Fort Davis, Τέξας. Χρησιμοποιώντας ευρύ φάσμα της εγκατάστασης των οργάνων, Δρ Norton ήταν σε θέση να ανιχνεύσει μια ομάδα διαστημικών σκαφών αγνώστων στοιχείων.

“Αυτό που είδα ήταν μια σειρά από μαζικές, τριών διαστάσεων μαύρες δομές στο χώρο, σε σχηματισμό, καθώς και την προώθηση τους προς την κατεύθυνση του πλανήτη Γη.” Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών, τα αντικείμενα είχαν μετακινηθεί πολλά εκατομμύρια μίλια πιο κοντά.

Φυσικά, η υπόθεση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην επιστημονική ομάδα του Norton, ενώ από την πρώτη στιγμή τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους μπήκαν στην υπό αυστηρή επιτήρηση των μυστικών υπηρεσιών.

Ο Norton είπε ότι η είδηση αυτή προκάλεσε τεράστια ανησυχία στα διευθυντικά στελέχη της ΝΑΣΑ. Δεδομένου ότι ο στόλος αυτός προωθείται μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, τηλεσκόπια θα μπορούσαν να διακρίνουν τα στοιχεία τους με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και κρίνοντας από την απόσταση, αυτά τα σκάφη θα πρέπει να ήταν τεράστια.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, τα αντικείμενα είχαν περάσει την τροχιά του Άρη και φαινόταν να οδεύουν προς εμάς, όταν ξαφνικά εξαφανίσθηκαν.

“Για σχεδόν ολόκληρο το έτος 2013, παρακολουθήσαμε τον ουρανό σε δυσπιστία. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα πράγματα θα ήταν τόσο κοντά σε εμάς που πλέον θα έπρεπε να τα βλέπαμε στο νυχτερινό ουρανό” Περίπου ένα χρόνο αργότερα αργότερα και ενώ πλέον το εν λόγω πρόγραμμα είχε λήξει ο Norton ήρθε σε επαφή με έναν πρώην συνάδελφο του, που του αποκάλυψε το γεγονός ότι ο στόλος ήταν και πάλι ορατός και πλέον βρισκόταν πίσω από το φεγγάρι.

Του έδωσε επίσης μια εσωτερική έκθεση που αναφέρεται ότι είναι ένα τεράστιο αντικείμενο και ότι είχε οπτικά επαληθευθεί ότι προσγειώθηκε στο φεγγάρι μας. ” Ευτυχώς, το αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το Lunar Reconnaissance Orbital και οι εικόνες τυχαία δημοσιοποιήθηκαν στο Google Moon. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το αγνώστων στοιχείων αντικείμενο έχει προσγειωθεί σε έναν κρατήρα στο μέγεθος της πόλης του Σικάγο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εξωγήινος στόλος πίσω από την Σελήνη

Η ίδια έκθεση κοινοποιήθηκε και στο Υπουργείο Άμυνας που διέταξε την εκτόξευση τριών πυραύλων από το Wallops Flight της NASA στις 15 Ιανουαρίου, 2014. Οι εκτοξεύσεις είχαν πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα και η αποστολή τους παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό. Ο Δρ Norton παρουσιάζει το γεγονός ότι η αποκάλυψή του θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη.

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς το είδος των πληροφοριών που δίνονται στο κοινό, γιατί η πληροφορία ναι μεν μπορεί να φέρει στον πληθυσμό ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα, αλλά και θα αλλάξει το παιχνίδι για πάντα, και δεν μιλάμε μόνο για την διάλυση όλων των θρησκειών και συνολικά όλων όσων νομίζουμε ότι γνωρίζομυε για σύμπαν και χώρο”, όπως διαβάζουμε στο aetos-apokalypsis.com

Σύμφωνα το ellinikahoaxes.gr, ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: Ο δρ. Έρικ Νόρτον δεν υπάρχει. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος Έρικ Νόρτον, εξωτερικός σύμβουλος  στην NSA και την NASA, για 12 χρόνια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν το κανάλι secureteam10 του youtube, που ανεβάζει βιντεακια με εξωγήινους, δημοσίευσε ένα βίντεο που ακούμε κάποιον άγνωστο να περιγράφει αυτή την απίστευτη ιστορία. Στην περιγραφή του αρχικού βίντεο ξεκαθαρίζουν πως το όνομα Έρικ Νόρτον δεν είναι πραγματικό.

Σε ό,τι αφορά την παραπάνω φωτογραφία, εξηγεί πως στην πραγματικότητα ο κρατήρας έχει διάμετρο 190 μέτρα, ενώ για τα υποτιθέμενα διαστημόπλοια εξηγεί: Οι κουκκίδες που φαίνονται στον κρατήρα και “τυχαία δημοσιοποιήθηκαν με το google moon”, δημιουργούνται από τα φίλτρα οξύτητας που δημιουργούν θόρυβο εικόνα, στα όρια ανάμεσα στις φωτεινές με σκοτεινές περιοχές. Στην συνέχεια, το ellinikahoaxes.gr δίνει και οπτικό παράδειγμα.

Εφόσον δεχτούμε τις τελευταίες πληροφορίες, το επόμενο βίντεο “Craft Detected On Moon : Testimony of (NSA) and NASA Dr. Norton”, αν και χάνει το νόημά του, δεν βλάπτει να το χαζέψετε:

Top Image by loulou Nash from Pixabay