Ποιοι ΕΦΤΙΑΞΑΝ τους ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πλέον, δεν μπορούν να υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ότι ο πλανήτης Άρης κάποτε στο παρελθόν ήταν έναν κατοικημένος πλανήτης. Το αποδεικνύουν οι δομές που κατά καιρούς εντοπίζονται…

Δεν είναι μόνο εκείνες που έχουν φωτογραφηθεί στην επιφάνεια του Άρη από το Curiosity και άλλες ρομποτικές μονάδες που έχουν βρεθεί εκεί.

Δεν είναι μόνο ότι οι δομές που θυμίζουν ερειπωμένα κτίρια ή ερείπια από κάποια θεμέλια.

Δεν είναι μόνο οι πυραμιδικές δομές και τα σχήματα που παραπέμπουν σε Σφίγγες, οπότε το μυαλό σε κατευθύνει να σκεφτείς ότι είναι τεχνητές από κάποιον πολιτισμό…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που όλα αυτά τα θεωρούν παρειδωλίες.

Όμως, αυτό που μας δίνει το GigaPan στην αυθεντική εικόνα του, δεν μπορεί να είναι μία οφθαλμαπάτη, ούτε μία οπτική ψευδαίσθηση.

Βλέπουμε πελώριους ογκόλιθους, τέλεια γωνιασμένους. Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο. Είναι τουλάχιστον τρεις μέσα στο κάδρο της εικόνας.

Οι γιγαντιαίοι λίθοι είναι σαφώς κατεστραμμένοι, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για κύβους δεν αλλάζει, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ποιοι ΕΦΤΙΑΞΑΝ τους ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ (video)

Ποιοί μπορεί να τους έφτιαξαν; Το μέγεθος δείχνει ότι τα νοήμονα όντα που κατασκεύασαν τους τεράστιους κύβους πρέπει να ήταν μεγαλόσωμα και να είχαν την σωματική δύναμη για να μπορέσουν να τους κουμαντάρουν και να τους τοποθετήσουν εκεί που έπρεπε.

Στην Γη, υπάρχουν πολλές αρχαίες παραδόσεις που μιλούν για Γίγαντες που έφτασαν από τον ουρανό, έσμιξαν με τις κόρες των ανθρώπων και κατασκεύασαν τεραστίων διαστάσεων δομές με εξαιρετικά μεγάλο βάρος που, ακόμα και σήμερα οι επιστήμονες και οι αρχαιολόγοι δεν μπορούν να λύσουν το μυστήριό τους.

Μπορεί να ήταν οι ίδιοι που αφού έφτιαξαν γιγαντιαίες κατασκευές στον Άρη και την Σελήνη, ίσως, και αλλού, να ήρθαν στον πλανήτη μας και να συνέχισαν την ίδια αρχιτεκτονική που είχαν αναπτύξει σε άλλους πλανήτες;

Παρακολουθείστε και το σχετικό βίντεο:

Mars. destroyed cube and walls found on Mars. Martian ancient space history

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Από τον τον τρόπο που έχουν πέσει και καταστραφεί, ίσως, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως δεν ήταν κάποιος σεισμός που τους έριξε, αλλά ενδεχομένως, το ωστικό κύμα κάποιας ισχυρής έκρηξης…

Μα, κι αν ακόμα απορρίψουμε όλες τις υποθέσεις, οι κιβωτιόσχημες δομές είναι εκεί…

diadrastika