ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Το απόλυτο όπλο του M.Αλεξάνδρου προσπαθούσαν να βρουν η ναζιστική Γκεστάπο μέσα από το ινστιτούτο Ανενέρμπε («προγονική κληρονομιά»), και η Σοβιετική Τσέκα – OGPU – NKVD – KGB :

Γράφω λίγα γιαυτό το θέμα .

Για τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τα ξέρουμε όλα Δεν ξέρουμε π.χ. ότι πήγε μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό (απέναντι την Ιαπωνία) .Έχει επιγραφή εκεί που εκβάλει ο ποταμός Αμούρ .

Η επιγραφή γράφει στα αρχαία ελληνικά ότι «Μέχρι εδώ έφτασε ο βασιλιάς Μέγας Αλέξανδρος και έκρυψε το όπλο».

Γι αυτό το όπλο και μέχρι σήμερα γίνεται καυγάς .Ξέρω μόνο λίγα πράγματα γι αυτό .Είναι το κεραυνείο του Δια .Από την ελληνική Υπερβόρεια το πήρε ο Μ. Αλέξανδρος .

Όταν φανέρωσε ο Αριστοτέλης λίγα πράγματα από τα Καβείρια Μυστήρια ο Μ. Αλέξανδρος θύμωσε και έστειλε επιστολή στον Αριστοτέλη .

Δεν τον ενδιέφεραν οι νίκες. Άλλο ζητούσε ο Αλέξανδρος .

(Ομοίωμα) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Kva Bahal ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΒΑΤΣΑΡΑ: ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ Ή ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΣΚΗΠΤΡΟ

(Όπως το διαμάντι είναι η αδαμάντινη φύση και απεικονίζει την πνευματική δύναμη, σαν διπλό βάτζρα είναι κεραυνός και αστραπή και αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της καταστροφής και της γονιμοποίησης, τη χορήγηση της ζωής και του θανάτου, τις εναλλακτικές και συμπληρωματικές δυνάμεις του σύμπαντος.}

Το τετραπλό ή σταυρωτό βάτζρα μετέχει και του συμβολισμού του τροχού.

Το <<διαμαντένιο>> συμβολίζει το αγνό και ακατάστρεφτο και τον άνθρωπο τον οποίο τίποτα δεν μπορεί να <<κόψει>> ή να διαταράξει.

Η στάση βατζρασάνα του Βούδα απεικονίζει την κατάσταση της αιώνιας υπέρβασης.

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη