Τρίγωνο Βερμούδων: Η Αστροπύλη των Θεών

Τρίγωνο Βερμούδων: Η Αστροπύλη των Θεών

Να πως οι ελληνικοί μύθοι είναι γεγονότα. Ξέρουμε από τους προγονούς μας ότι ο Δίας, οι θεοί και οι Έλληνες , κατέβηκαν από τον Σείριο στην γη , μέσω αστροπύλης, που στην γη ήταν εκεί που βρίσκεται το σημερινό Τρίγωνο των βερμούδων .

Ιταλοί επιστήμονες λοιπόν και συγκεκριμένα η ομάδα από το Εθνικό Ινστιτούτο Αστροφυσικής της Μπολόνια (Ιταλία), με επικεφαλής τον Riccardo Campana μελέτησαν το φαινόμενο αυτό και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα ανώμαλα φαινόμενα εκτείνονται επίσης και σε εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω από τη Γη.

Το ίδιο γράφει και η εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».

Οι αστροναύτες όταν πετούν πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων οι συσκευές δεν λειτουργούν σωστά. Συμπέρασμα δικό μου . Εδώ λένε οι πρόγονοι μας ήταν η αστροπύλη που συνέδεε τον Σείριο με την Γη.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε το Διαστημικό Τρίγωνο των Βερμούδων. Η Στύγα από όπου Κατέβαιναν οι Θεοί;

Μέσα από αυτήν την αστροπύλη κατέβαιναν και ανέβαιναν οι θεοί και η Αργώ . Τελικά την κατέστρεψε ο Δίας γιατί οι άτλαντες επιχείρησαν μέσω αυτής της πύλης να ανέβουν και να καταστρέψουν ως και τα Ηλύσια πεδία .

Έμεινε λοιπόν η ενέργεια από την αστροπύλη, γι αυτό έχουμε αυτές τις ανωμαλίες , τόσο στην θάλασσα όσο και στον ουρανό (το μέρος που βρίσκεται πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων) .

Panagiotis Darivas

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.