Στη Γη Κατοικούν 2 Ανθρώπινες Φυλές και 1 Μη Ανθρώπινη

“…Όσα λοιπόν είπες προηγουμένως, Σόλων, διά τας ιδικάς σας παραδόσεις περί γενεαλογιών, ελάχιστα διαφέρουν από παιδικά παραμύθια, διότι σεις ενθυμείσθε μόνον ένα κατακλυσμόν της γης μολονότι προηγουμένως έχουν γίνει πολλοί, κατόπιν δε γνωρίζετε ότι εις την χώραν σας έζησε το πλέον ωραιότερον και το πλέον καλύτερον ανθρώπινον γένος, από το οποίον κατάγεσαι και εσύ και οι συμπολίται σου, διότι τέλος πάντων δ ι ε σ ώ θ η ο λ ί γ ο ν σ π έ ρ μ α, Εσείς όμως το εξεχάσατε, διότι και οι απόγονοι των διασωθέντων επί πολλάς γενεάς απέθνησκον χωρίς να γνωρίζουν να γράφουν….
ΠΛΑΤΩΝ ΤΙΜΑΙΟΣ 23

Αν θελήσουμε να εμβαθύνουμε στην προέλευση του χόμο σάπιενς γενικά σαν είδος και δή στη διαφορετική προέλευση των φυλών αυτού, θα πρέπει να παραθέσουμε λίγη …γενετική πριν από όλα τα άλλα.

Έτσι, το μόνο είδος που ξενίζει εν σχέση με τα υπόλοιπα θηλαστικά ως προς τη “μορφική-σωματική” του υπόσταση ειναι ο Χομο Σάπιενς. Ο χόμο Σάπιενς αφ ης στιγμής ενέκυψε στο προσκήνιο, υπήρξε κάτι εντελλώς διαφορετικό μορφολογικά και ειδικότερα ασθητηριακά από τα υπόλοιπα θηλαστικά, ακόμα και τα συγγενή του γενετικά πιθηκοειδή…

Καίτοι στη σωματική και μορφολογική εμφάνιση και λειτουργία η εντελλώς αφύσικη αυτού διαφορετικότητα είναι εμφανώς προκλητική, δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε η… πρώτιστη! Διότι κυρίως στην ΨΥΧΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΠΙΕΝΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ….

Καταρχήν κι αυτό είναι σαφές τοις πάσι, το μόνο είδος που ξενίζει εντελλώς “περίεργα” και μη συμβατά με τη φύση, από τα άλλα ως προς την πληθώρα των αποδεδειγμένων σήμερα ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ “ψυχικών παθήσεων” protothema.grskai.gr είναι και πάλι ο Χόμο Σάπιες ή ….Σαπίζιενς για κάποιους….

Η Δαρβινική θεωρία πράγματι από μόνη της, δεν μπορεί να εξηγήσει από τα πιο απλά, μορφολογικά στοιχεία του σημερινού υποπίθηκου, μέχρι τα “ανώτερα” αυτού ψυχικά “ελαττώματα”.

Η Δαρβινική θεωρία των τυχαίων γονιδιακών μεταλλάξεων σε αλληλεπίδραση με την “προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον” και δια αυτών την “εξέλιξη”, χωλαίνει από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα, όσο χρόνο τελικά κι αν της…δώσεις!

Η εξέλιξη δια του περισπούδαστου αποτελέσματος των δύο παραπάνω παραμέτρων η οποία και καλείται “επικρατούν γονίδιο”, είναι μια “αποκάλυψη” εν ειδει “οράματος” στο διαταργαμένο καταθληπτικό νόα του ….Μαγίστρου Ντάρβιν!! ….Μια “αποκάλυψη” “σταθερή στο χρόνο” γεννημένη σε μια εποχή που ο Δαρβίνος δεν είχε καν ιδέα τί εστί γονίδιο, παρά μόνο γνώριζε τους συνδυασμούς στα ….μπιζέλια του Μέντελ! Παρ΄’ όλα αυτά είχε το χάρισμα να είναι …Περιούσιος και ως εκ τούτου….Χαρισματικός Προφήτης της …Γενετικής!

Προς επίρρωση της παταγώδους αποτυχίας της Δαρβινικής θεωρίας ως αυτή αναλύθηκε και σήμερα είναι αποδεκτή ως θέσφατο και “αξίωμα”, θα περιέλθουμε στις μορφολογικές μόνο αμφισβητήσεις της Δαρβινικής θεωρίας (δεν θα πάμε καν στην ” περιβαλλοντική ψυχική ανισορροπία” του χόμο σαπιενς):

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με την εξ “αποκαλύψεως” Δαρβινική θεωρία (εξ αποκαλύψεως διότι σαφώς και ήταν “προφητική” και αληθής στο βαθμό εν μέρει που είναι, ερχόμενη από μια εποχή δίχως πειραματικά και επιστημονικά δεδομένα περί γονιδίων) ο Ηομο Σάπιενς έχει μια ηλικία περί τα 150- 200.000 έτη μέγιστο, πραγμα που ήδη παλαιοντολογικά έχει αναιρεθεί βάσει των ευρυμάτων από τον μέγιστο Άρη Πουλιανό στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής, όπου έχουμε Άνθρωπο, ηλικίας …700.000 ετών.

Αλλά ας πούμε ότι έτσι είναι…

Σύμφωνα με τη νεοδαρβινική θεωρία εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η “τύχη” βοήθησε τον υπό ανέλιξη “homo sapiens” δια του “κυνηγίου” κυρίως, να αναπτύξει τον πρόσθιο λοβό του εγκεφάλου κατά το διπλάσιο περίπου από τον προηγούμενο Χόμο Ερέκτους (-Ερέχθειο). Έτσι φτάσαμε στον χόμο σάπιενς, ενώ παράλληλα με αυτόν και δια άλλου γονιδιακού δρομολογίου μεταλλάξεων έζησε και ο “χόμο Νεαντερτάλιους” ο οποίος “εξαφανίστηκε” δια “εξοντώσεως” με…. πέτρες και ρόπαλα(!!) από το χόμο σάπιενς γιατί του …έτρωγε όλο το φαί και δεν τον χώραγε άλλο ο πλανήτης (τους 1.000.000 περίπου τότε Νεαντερτάλιους)!!

Το προσπερνάμε αυτό physics4u.gr κι ερχόμαστε στο μεγάλο γενετικό -γονιδιακό

ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ “ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΟΝΙΔΙΩΝ” ΥΠΟ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ω Ν ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΝ Τ Υ Χ Α Ι Ω Ν ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΤΟ 1/3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΜΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ “ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ” ΣΕ Π Α Ρ Α Λ Λ Η Λ Ι Α ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ Α Π Ω Λ Ε Ι Α ΤΟΥ …ΖΩΟΥ -“ΗΟΜΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ …ΝΕΟΥ ΖΩΟΥ;

ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΕΝΣ ΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ), Η ΟΣΜΗ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ …Τ Υ Χ Η ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕ ΤΙΝΑ…..ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ;

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΕΛΕΣ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ …. “ΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΧΕΙ Ο ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ H. heidelbergensis κι από κει τον Νεάντερταλ και τον ΣΑΠΙΕΝΣ”, ΗΤΟΙ 1.000.000 περίπου χρόνια Εδώ το “γενειαλογικό δένδρο” του χόμο http://el.wikipedia.org/wiki/Homo

Μελετώντας τον πίνακα και κατόπιν τα χαρακτηριστικά του κάθε προγόνου μας το ερώτημα παραμένει και πλέον δεν είναι καθόλου …αφελές!:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ O ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ….ΜΑΚΑΚΟΥΣ!!

ΚΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΩΣ “ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ” (για να χρησιμπποιήσουμε και λίγο Αριστοτέλη παραφραστικά βέβαια), ΠΑΡ΄ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟ 200.000π.Χ. ΝΑ …ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΕΝΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ…ΑΠΟΓΟΝΟΣ, ΧΟΜΟ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛΙΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΝΣ!!!!!

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΖΩΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΟΜΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ (ΤΡΙΧΩΜΑ, ΟΣΜΗ, ΟΡΑΣΗ, ΟΥΡΑ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 200.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΠΙΕΝΣ, Η “ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ” ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ :

Α) Εν γένει και καθολικά, επί του χόμο Σάπιενς (σε όλες τις φυλές του) κι εφόσον τόσο ο Ερέκτους όσο και ο Νετάντερταλ τα διέθεταν, να αφαιρείτο σταδιακά μεν το τρίχωμα, η όραση και η οσμή, ΑΛΛΑ παράλληλα ο εγκέφαλος να αναπτύσσετο από τα 700 κ.ε (του Χάμπιλις) και τα 1000.κ.ε του Ερέκτους, φτάνοντας τα 1400 κ.ε του σημερινού…

Έτσι, κι εν είδει μιας κάποιας αορίστου ” ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” που τον ώθησε λόγω “Επιβίωσης” -και των συν Αυτής συστατικών, όπως “συσσωρετική επιλογή”, “αυθόρμητη βιομοριακή αυτοοργάνωση”, “ανταγωνιστικό εξοπλισμό των ειδών” και τινά άλλα καλούδια της δαρβινικής θεωρίας, -τα οποία και θα ανταμώσουμε αναλυτικά στα επόμενα δύο κεφάλαια- θα πρέπει να υπήρξε και ο απαιτούμενος χρόνος για την απαιτούμενη εγκεφαλική ευφυία-αναπτυξη και προκειμένου την ανάπτυξη ΚΑΤΟΠΙΝ εργαλείων, φωτιάς και τεχνικών προς στέγαση, θέρμανση, προστασία και κυνήγι.

Έτσι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τον πρώτο της αποκτήνωσης, ένας άλλος μηχανισμός θα πρέπει να “συνηγορούσε” στον “στόχο” τούτο της ….ΤΥΧΑΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ώστε να γίνει …..”Σοφός Άνθρωπος”! Ουαί κι αλίμονο βέβαια αν ποτέ έγινε….

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΔΡΑ, ΜΕ 10 ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ “ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΑΝ” ΤΟΝ ΕΡΕΚΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ” ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΙΟ ΛΟΒΟ, ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΚΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΤΟΥ ΕΝΑΡΘΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ…

ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ …. “ΕΚΚΙΝΗΣΗ”;

ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ …ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ, Ή ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗ ….. Ν Υ Χ Τ Ε Ρ Ι Ν Η Ο Ρ Α Σ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Η “ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ … “ΑΔΕΙΑ” ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ….

Ή ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ;

ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΥΤΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΤΟΥ…. “ΕΚΟΨΕ” ΔΙΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΑ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ “ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ- ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΣΟ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ)…ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΨΙΝ.

ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΟΣ Ο “ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ” ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟ ΖΩΟΝ; ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ” ΟΠΩΣ ΤΡΙΧΩΜΑ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΟΡΑΣΗ, ΟΣΜΗ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΣΤΗ …ΖΩΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΝΑ ΕΥΦΥΕΣ ΟΝ;

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΔΙΑ ΑΛΛΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙ …ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, Ο ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ….ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ…….

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΙΤΕ Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ (ΜΕΙΩΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ, ΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ),ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ …..ΚΑΡΟΛΟΥ ΔΑΡΒΙΝ, ΠΛΗΡΩΣ Π Ε Π Ε Ρ Α Σ Μ Ε Ν Ο ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ …200.000 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙ..ΖΙΕΝΣ.

Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ…200.000 ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ …… ΧΟΜΟΣΑΠΙΕΝΙΚΑ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο …..”ΚΑΥΜΑΤΑ” ΚΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ…..ΤΟΥ “ΑΜΟΝ- ΡΑ”, ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΧΟΜΟ….

ΟΜΩΣ ΣΕ …200.000 ΕΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ….”ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ” ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ …ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙ …ΤΥΧΑΙΟΥ!

Το ΒΑΣΙΚΟ πρόβλημα λοιπόν ΤΗΣ ΔΑΡΒΙΝΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ “ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ” έγκειται στο ότι η μία “γονιδιακή διαδρομή” ανάπτυξης και ΣΥΝΘΕΣΗΣ “συνομολογούσε” και “συνομοτούσε” τ υ χ α ία πάντα αλλα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, με την άλλη γονιδιακή διαδρομή της ….α π ω λ ε ί α ς (τριχώματος, όρασης, οσμής κλπ…)

Ήτοι, η μία διαδρομή “εξανθρώπιζε” και η άλλη παράλληλα… απέκτηνον!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, Η ….Τ Υ Χ Α Ι Ο Τ Η Τ Α ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ-ΒΙΟΓΕΝΕΤΙΚΗ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Π Α Ρ Α Λ Λ Η Λ Ι Α ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ….ΔΙΑΝΥΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΡΒΙΝΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, Μ Ι Κ Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ι Κ Ο ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!

ΦΥΣΙΚΑ Η “ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΑ’ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΕΥΦΙΑ-ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 100ντάδων χιλιετιών διαρκούσης ΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΩΝ κι εν είδει “αργών γονιδιακών βημάτων “-“σταθμών αποκτήνωσης” και ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Σ Υ Μ Β Α Τ Ω Ν και ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ προς τα γονιδιακά βήματα κρανιοεκγεφαλικής “Εξανθρωπήσεως!!… ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΧΟΜΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΗΝ ….ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ …..ΜΑΚΑΡΩΝ!
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ….

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΑ ΤΟΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΝΑ “ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ” ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, …Τ Υ Χ Α Ι Α Σ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΥΧΑΙΩΝ “ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ”!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΥΠΕΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…….

ΟΘΕΝ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η “ΑΝΑΓΚΗ” ΩΣ “ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ “ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ” ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ …ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΩΝ 200.000 ΕΤΩΝ;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΤΟΣ 200.000 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΡΙΧΩΤΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ) ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΕΝΣ- ΣΑΠΙΕΝΣ;

ΜΗΠΩΣ Η ΔΟΘΕΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ότι η “Ανάγκη”- εν είδει “φυσικής επιλογής”- ώθησε ΠΡΩΤΗ τον άνθρωπο στη φωτιά και στα εργαλεία και έτσι πλέον δεν χρειαζόταν το τρίχωμα, την οσμή και την όραση, είναι σαφώς αντιεπιστημονική έως …γελοία;;

ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΚΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Ο ΕΡΕΧΘΕΙΟΣ, ΤΟΥ ΗΤΑΝ ….Α Β Ο Λ Α; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΟΥ; ΤΟΥ ΗΤΑΝ …. ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΛΟΓΩ ……ΕΥΦΥΙΑΣ;

Η αντιεπιστημονική τούτη “ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ αξίωση” αποδεικνύεται απλούστατα Ως τέτοια-φανταστική, επειδή δεν ξέρουμε ποια “διαδρομή μεταλλάξεων” ξεκίνησε πρώτη και ποιά δεύτερη και το κυριώτερο ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η “ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΓΚΗΣ” στην απώλεια του τριχώματος της όρασης και της οσμής!

Το ότι μια διαδρομή μεταλλάξεως οδήγησε δηλαδή στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, πώς “επέβαλε” ταυτόχρονα την “ανάγκη” (ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ;) για απώλεια των παραπάνω ζωωδών χαρακτηριστικών προκειμένου κάποια αόριστα ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ” …ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ;

Κατά ποίο τρόπο δηλαδή “προσαρμοστικότητα” στο σημείο αυτό σημαίνει ….”κινδυνεύω δια του τριχώματος μου, κινδυνεύω από την αναπτυγμένη μου νυχτερινή οράση και κινδυνεύω κι από την αυξημένη μου ζωώδη οσμή” ή έστω θα ….διαβιούσα καλύτερα δίχως αυτά;…

Πόσο αν μη τί άλλο ….ΚΟΠΟ και ΠΟΣΗ…”ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ” κατανάλωσε η εν λόγω …μετάβαση στον …ταλαίπωρο χόμο Σαπίζιενς και πως αυτή συνάδει με την …τυχαιότητα αλλά κυρίως με τη φυσική επιλογή εκ του παραλλήλου;

Κι Από ποιό ακριβώς “νέο” ….ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ κινδύνευε ο νέος …σάπιενς;

Το περιβάλλον ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ Α Λ Λ Α Ξ Ε ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ, ΕΞΑΙΦΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ…ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΠΡΙΝ 200.000 ΕΤΗ)….!!

Μήπως όμως επειδή ….ανακάλυψε τη Φωτιά κι επειδή πλεόν είχε δέρματα να φορέσει και εργαλεία να κυνηγήσει κινδύνευε από τα παραπάνω ….ΚΑΘΟΛΑ ΖΩΩΔΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ και για αυτό έπρεπε τούτα ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ;; !!

Ποιός “ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ” …ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΔΑΡΒΙΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ….ΠΑΠΑΡΑ;

ΚΙ ΟΜΩΣ……ΟΙ ….ΠΛΕΙΣΤΟΙ!!

ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙ ΣΟΥ “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ” Ή ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟ …ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ “ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ” ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ……. Σ Η Μ Ε Ρ Α!

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΙ …ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΑΝ ΤΑ ΖΩΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΛΕΟΝ, ΛΟΓΩ ΕΥΦΥΙΑΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΡΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΕΝΣ, ΑΝΕΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΦΥΛΕΣ” ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΥΦΥΙΕΙΣ (έστω και πιο λίγο) ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕ …ΤΡΙΧΩΜΑ, ΣΕ ΟΡΑΣΗ, ΣΕ ΟΣΜΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΩΩΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕ ΩΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΤΟΠΙΝ!…

ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ …ΓΕΝΕΤΙΚΑ …Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!

Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ …ΓΕΝΕΩΝ, ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ….ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ!

ΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΦΟΥΛ ΤΡΙΧΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΑ ¨ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΕΙΔΗ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ “ΔΩΡΙΣΕ” ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ …ΙΔΡΩΤΑ ΔΙΑ ΤΙΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΙ ΑΔΕΝΩΝ, ΑΝΤΙ ΤΗΝ “ΕΦΙΔΡΩΣΗ” ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΠΙΖΙΕΝΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ….”ΖΗΤΟΥΣΕ” ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ …ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΠΙΖΙΕΝΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ …ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ… ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ” ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΗΣ …ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ “ΠΕΡΙΟΔΟΥ”-ΕΜΜΗΝΟΥ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΖΙΕΝΣ) ΡΥΣΕΩΣ;

ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ “ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ- ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ” ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ …ΑΠΛΟΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Α Ν Τ Ι Φ Α Σ Ε Ω Ν ΣΤΗ ΔΑΡΒΙΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ …ΠΑΠΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΑΔΕΙ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ …ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ …ΚΕΦΑΛΗΝ…. “ΤΡΙΧΟΦΥΙΚΗΣ ANAITIOTHTAΣ” ;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204011061541146&set=a.1447474311140.2062548.1361654503&type=1&theaterΧΕΧΕ…

Εδω λοιπόν η αληθινή προιστορία του χόμο σάπιενς από καθηγητή… http://in5d.com/klaus-dona-the-secret-history-of-the-human…/ και ένα επίσης αξιολογο ντοκυμαντέρ αμερικανικής παραγωγής http://www.mousaios.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8…/

Β) Δεχόμενοι επιπλέον την κοινή προέλευση των φυλών καλούμαστε να εξηγήσουμε ακόμα περισσότερα … “κενά” στη Δαρβινική θεωρία!

Έτσι συνδυάζοντας γεωλογία και παλαιοντολογία με τη γενετική Δαρβινική θεωρία, καλούμαστε να απαντήσουμε στο κάτωθι πασιφανές επίσης, ερώτημα:

Εφόσον μία μεγάλη γεωλογική καταστροφή και δή πλημμυριακής φύσεως έλαβε χώρα αποδεδειγμένα πλέον από τη γεωλογία, μετά τη λήξη της περιόδου των παγετώνων η οποία και υπολογίστηκε μεταξύ 14000 εως 10.000 π.Χ και με βάση το δεδομένο της ¨εύκρατης” Αφρικής με τη λιμνοθάλασσα της Σαχαρίας ζωνης, http://el.wikipedia.org/…/%CE%9F%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CE…
τίθεται πλέον το ερώτημα:

ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ¨”ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ” ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 10000 π.χ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΩ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ;

ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΛΑΝΙΝΗ, Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ …. “ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ”, ΗΤΟΙ …ΑΝΑΓΚΗΣ;

ΥΠΟ ΠΟΙΑΣ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗΣ ….ΛΙΑΚΑΔΑΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟΤΕ (10.000π.Χ) ΜΙΑ ΕΥΚΡΑΤΗ ΑΦΡΙΚΗ;

ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10000 π.Χ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΡΑΤΗ ΣΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ, ΔΑΣΗ ΚΑΙ ….ΜΟΝΟ Μ Α Υ Ρ Ο ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ 12000 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΡΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ….ΚΑΥΤΕΣ ΛΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ….ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ …ΨΥΧΡΟΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΑ;;

ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ …10 ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ….ΜΑΛΑΚΕΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΕΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ….10.000π.χ. ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΜΠΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΑΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ…..

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, (10000π.χ.) ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΖΟΥΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ…..ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΙ.

ΑΜΕΣΟ ΔΕ, ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ” ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΒΗ ΤΑ …ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ….ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ!!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΛΗΘΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ…. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!

ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Π Α Γ Ι Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ…..

Γ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ EΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …ΨΕΥΔΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ …ΙΣΡΑΗΛ! ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο …ΣΑΠΙΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΗΛΙΚΙΑΣ 700.000 ΕΤΩΝ ΒΑΣΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ…… “ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ” ΔΙΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ”!! http://www.ksipnistere.com/2014/08/blog-post_9766.html
.
Δ) ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΣΕ 4 ΑΙΩΝΕΣ Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΦΘΙΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΕΛΑ “ΑΛΛΗ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ”-ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΦΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ…

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ 3 Ή 4 ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΛΛΑ …ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ …ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ….

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΦΥΛΕΣ” ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ …ΚΛΙΒΑΝΟ ΟΡΜΩΜΕΝΕΣ!

ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΤΕΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 99.8% ΤΩΝ ΝΟΥΚΛΕΟΤΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΦΥΣΙΚΑ….

ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ….ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΟ 98% ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΙΛΑ ΤΟ 90% ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ …..80% ΜΕ ΤΗ ….ΜΥΓΑ ΔΡΟΣΟΦΥΛΑ!

ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ …ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ 20 ΚΡΑΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΣΤΕΟΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ …ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!…….

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΑΣ…(ΧΑΜΠΙΛΙΣ, ΕΡΕΚΤΟΥΣ, ΦΛΟΡΕΣ, ΚΛΠ…) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΙΦΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ….ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ!
Η ΜΗΤΡΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΑΚΡΑΝ Η Ι Δ Ι Α….

ΤΟ 0,2% ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Η ….ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ 3 ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ 10 ΔΕΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΙΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ…
http://hellinon.net/Negroi.htm

ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ…. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ. Η ΜΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΗ- Η ΜΑΥΡΗ- (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ) Η ΑΛΛΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΗΡ (ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ) (ΛΕΥΚΗ)

Η ΤΡΙΤΗ, ΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ …… Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Η…. ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ …ΕΝΤΙΣΤΙΚΤΩΝ ΤΗΣ, ΤΩΝ ΠΛΗΡΗ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ…

*ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΑΡΒΙΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ ΣΑΠΙΕΝΣ…

Δημήτρης Παπαδουκάκης και master-lista / Image by Jim Cooper from Pixabay