Το Μεγάλο Μυστικό των Μαορί που δείχνει… Έλληνες !!!

Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία!

Πριν ακόμα και από τους Μαορί!

Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερευνητές σε βιβλίο τους που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και παραθέτουν «στοιχεία» που «αποδεικνύουν» ότι δεν ήταν οι Μαορί, αλλά Έλληνες με Ισπανούς και Αιγύπτιους που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στη Νέα Ζηλανδία!

Καθηγητής του πανεπιστημίου AUT, Πολ Μουν, απορρίπτει τον ισχυρισμό των τριών ερευνητών-συγγραφέων λέγοντας πως «δεν είναι αξιόπιστοι καθώς δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, την ανθρωπολογία και άλλες σχετικές επιστήμες».

Το αμφιλεγόμενο βιβλίο, με τίτλο To the End of the Earth (Ως την άκρη του κόσμου) με 378 σελίδες επιμελήθηκαν από κοινού οι ερευνητές Maxwell C Hill, Gary Cook και Noel Hilliam και απεικονίζονται αρχαίοι χάρτες, σχεδιασμένοι την προ Χριστού εποχή, και στους οποίους οι δημιουργοί σχεδίασαν με λεπτομέρεια την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Λαξευμένοι βράχοι, πέτρινα κτίρια και μνημεία, όλα αποδίδονται στους ευρωπαϊκής καταγωγής που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Πολυνήσιων, λένε οι συγγραφείς του βιβλίου.

Τα τεχνουργήματα περιλαμβάνουν ένα πέτρινο γλυπτό που απεικονίζει ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην Taupo, ένα πέτρινο πυλώνα με ένα ακριβή χάρτη των ακτών της Νέας Ζηλανδίας, όπου φαίνεται η Λίμνη Taupo, στο σχήμα που είχε κατά την, πριν το 232μ.Χ, έκρηξη, και σκαλίσματα σε βράχους στο Raglan, όπως διαβάσαμε στο aorata-gegonota. Top Image by falco from Pixabay

Σχόλιο diadrastika: Παρατηρήστε στην αρχική φωτογραφία ένα ελληνικό Γοργόνειο από την κουλτούρα των Μαορί. Επίσης, δείτε στην επόμενη το τατουάζ ενός Μαορί. Φέρει το σύμβολο του διπλού Έψιλον. Ένα ακόμα στοιχείο μίας Παγκόσμιας Αρχαίας Ελλάδας.

Μαορί και Διπλό Έψιλον
Παρατηρήστε κοντά στον λοβό του αυτιού αυτού του Μαορί

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.