CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (video)

[25/07/2016 - 13:18]

CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σημαντικές αποκαλύψεις φαίνεται πως βγαίνουν στο φως, συνδέοντας πολλά πράγματα μαζί…

Ο Daniel Liszt της ομάδας Dark Journalist, καλωσορίζει την οξυδερκή συγγραφέα και εκδότη Alexandra Bruce για μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Alexandra Bruce, λοιπόν, έκανε μία βαθιά έρευνα γύρω από το πολύ γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας και την “εξωτική” τεχνολογία αορατότητας που λέγεται ότι αναπτύχθηκε από το αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό και έλαβε χώρα στις 28/10/1943.

Το μονοπάτι της έρευνας αυτής την οδήγησε σε ένα ερευνητικό εργαστήριο (Black Budget research lab) που έμεινε γνωστό ως “The Montauk Project”, στο σταθμό Montauk της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα Montauk πιστεύεται ότι είναι μια επέκταση ή ακόμη και συνέχιση του λεγόμενου Πειράματος της Φιλαδέλφειας, το οποίο επίσημα αμφισβητείται και ακυρώνεται.

Σύμφωνα με την Bruce, το Montauk Project έχει να κάνει με παράξενες ιστορίες που αφορούν Ταξίδια στο Χωροχρόνο, Χειραγώγηση Ενέργειας, Χειραγώγηση Ψυχικής Συνείδησης, Αστρικά Ταξίδια, Απομακρυσμένη Προβολή και άλλα πολλά που φαντάζουν επιστημονικής φαντασίας.

Επιπλέον η Bruce ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μάρτυρες, οι οποίοι φέρεται να αποτέλεσαν μέρος μιας Ομάδας Ανάκτησης UFO που Κατέπεσε και αποκαλύπτουν πως χρησιμοποιήθηκαν στο Μαύρο Πείραμα Συγχώνευσης Ανθρώπινου DNA με Εξωγήινη Τεχνολογία.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Εκείνο που φαίνεται σαν η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από όλα, είναι πως υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, το Πρόγραμμα Montauk, την τεχνολογία των UFO και… το CERN.

Κατά την Alexandra Bruce, και σύμφωνα με τις έρευνές της, το CERN αποτελεί ουσιαστικά μία τεχνολογική συνέχεια και εξέλιξη των προηγούμενων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σύστημα “ανταλλαγής” με “εναλλακτικές διαστάσεις”…

Όλο αυτό, παραδόξως, φαίνεται να τα συνδέει και με μυστικά στρατιωτικά προγράμματα, πειράματα και δοκιμές που γίνονται πάνω σε ανθρώπους…

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video:

UFOS CERN TIMELINES AND THE MONTAUK PROJECT – DARK JOURNALIST & ALEXANDRA BRUCE

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Αυτόματη Μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com ‎

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ