Ίσως μια Μυστηριώδης Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη

Πραγματικά είναι εκπληκτικός ο σχηματισμός που εντοπίστηκε και παραπέμπει άμεσα σε δομές κάποιου αρχαίου πολιτισμού που βυθίστηκε και χάθηκε. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να αποτελούν “μέρη” της Ατλαντίδας.

Άλλοι “βλέπουν” υποβρύχιες εξωγήινες βάσεις. Ό,τι κι αν είναι… το μόνο που φαίνεται σίγουρο είναι πως αυτές οι δομές δεν μπορεί να σχηματίστηκαν από την Φύση… -d-

Μια τεράστια υποθαλάσσια εξωγήινη πόλη στον κόλπο της Καλιφόρνια ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει οι κυνηγοί UFO στο Google Earth. Σύμφωνα με ανάρτηση στο blog ufosightingsdaily, η «εξωγήινη πόλη» μπορεί να εντοπιστεί 45 μίλια μακριά από την ακτή του Μεξικό.

Το μυστηριώδες βίντεο που δείχνει την ανακάλυψη από το Google Earth αναρτήθηκε από τον χρήστη YouTube Mexico Geek. Στο βίντεο γίνεται ζουμ στον κόλπο της Καλιφόρνια, όπου εντοπίζεται η τεράστια εξωγήινη πόλη. «Χρειάζεται να διερευνηθεί με drones. Πρέπει να διερευνηθεί παιδιά», σχολίασε ένας blogger.

Εντοπίστηκε Μυστηριώδης Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη;
Εντοπίστηκε Μυστηριώδης Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη;
Εντοπίστηκε Μυστηριώδης Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη;

Κάτω βλέπετε κάτι που μοιάζει να έχει σχήμα πολυγωνικό όπως ένα κατεργασμένο διαμάντι. Ίσως, είναι κάποιος βυθισμένος γιγαντιαίος κρύσταλλος.

Εντοπίστηκε Μυστηριώδης Υποθαλάσσια Αρχαία Πόλη;

Δείτε και το σχετικό video: EXTRAÑAS MARCAS BAJO EL OCÉANO, CERCA DE BAJA CALIFORNIA

Οι συντεταγμένες του στο Google Earth είναι: 26° 38′ 29″.03 Ν – 110° 27’0.85″ W

crashonline.gr και periergaa

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.