Οι Εξωγήινοι Συνεργάζονται με τους Ολύμπιους;

Για όσους ασχολούνται με αυτά τα θέματα, των εξωγήινων και των θεών, αρκετές φορές έχουμε συναντήσει το ερώτημα, αν οι Έλληνες θεοί είναι πραγματικοί, προσωποποίηση δυνάμεων της Φύσης, αν είναι άνθρωποι βασιλείς που θεοποιήθηκαν, αν είναι εξωγήινοι και πολλά άλλα.

Εντοπίσαμε, λοιπόν, μία πληροφορία που ο καθένας μπορεί να την εκλάβει και να την αξιοποιήσει όπως νομίζει.

Προέρχεται από τον στρατηγό Γεράσιμο Καλογεράκη (ή Αρισταίας) ο οποίος κατά δήλωσή του έχει έναν κάποιο κώδικα επικοινωνίας μαζί τους. Η πληροφορία αυτή είναι ένα από τα Μηνύματα των Ολύμπιων που κατά καιρούς στέλνουν. Την αναμεταδίδει ο Fileas -d-

Fileas : Πολλες φορες εχουμε κανει το διαχωρισμο αυτον, μα οι ανθρωποι παντα στεκονται στα λογια και σε αναφορες διαστρεβλωμενες ισως απο αγνοια ή και απο δολο.

-Ετσι επιβαλλεται μια ακομη αναφορα στον ορισμο αυτον, αλλα και στο ξεκαθαρισμα και παλι, ωστε τωρα που ειμαστε στο παρα ενα της επαφης, να γνωριζουμε.!!!

Οι Εξωγήινοι Συνεργάζονται με τους Ολύμπιους;

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :

-“Οι άνθρωποι της Γαίας συγχέουν τους Ολύμπιους και τις υπερβατικές [Ενεργειακές] Οντότητες με τους εξωγήινους.

-Οι εξωγήινοι είναι ίδιοι μ’ εσάς.

-Προηγούνται σε εξέλιξη και σε τεχνολογία και έχουν τη δυνατότητα διαστρικών ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

-Είναι αργοπορημένοι ερευνητές του διαστήματος και επισκέπτες από τα εγγύς της Γαίας αστρικά συστήματα.

-Οι Οντότητες αυτές έχουν αποκαταστήσει επικοινωνία μαζί μας και ζητούν έγκρισή για τις διαστρικές τους αποστολές, όπως γίνεται και με τους επιστήμονες της Γαίας.

Ο Ελλάνιος πολιτισμός αναπτύχθηκε με τη βοήθειά μας και ήταν πολύ ανώτερος του σημερινού γήινου πολιτισμού και οι Ελλάνιοι πραγματοποιούσαν μακρινά αστρικά ταξίδια.

Όταν η Γαία δοκιμάστηκε από τον μεγάλο κατακλυσμό, οι Ελλάνιοι κατέφυγαν στον Άρη και την Ευρώπη [Δορυφόρο του Δία], με δική σας ονομασία, τους οποίους εποίκησαν και ανέπτυξαν μεγάλο πολιτισμό που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη μέχρι και σήμερα.

-Επικοινωνούν και συνεργάζονται μαζί μας.

-Υποδέχτηκαν και φιλοξενούν συμμαχικά στρατεύματα της 7ης Αποστολής που θα είναι οι δυνάμεις επέμβασης όταν απαιτηθεί.!!!

-Απο το εργο του ΑΡΙΣΤΑΙΑ
Fileas Fong

loading...