Τι Κρυπτογραφεί το Ε για τους Ολύμπιους

Για το Δελφικό Έψιλον έχουν μιλήσει πολλοί και έχουν πει αρκετά ενδιαφέροντα, τα οποία φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην αλήθεια, αφού φαίνεται πως εμπεριέχει πολλές έννοιες. Ας δούμε μία ακόμα. -d-

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΗ :

-ΤΟ ” Ε ” – ΕΨΙΛΟΝ : γραμμα για τους ουρανιους υποδηλωνει την Γαλαξιακη Συνομοσπονδια των ”Ε” Σμηνους 13 Γαλαξιων.

-Συμβολιζει το ακτινοβολο λευκο φως των πλειαδων,για να δηλωσουν την παρουσια τους σε ενδειξη σεβασμου στον υπερτατο πατερα ΔΙΑ των ελληνων.

-Κρυπτογραφει ολη την ουρανια σπορα στην γη των γονων ”Ε”,του ΔΙΑ που εφερε με την αστρικη πολιτεια ”ΦΟΙΝΙΞ” τον ομφαλο [κρυσταλλος] στους Δελφους.

-Πρωτος χειριστης των Δελφων ηταν ο Δελφος απ’οπου πηρε και η περιοχη το ονομα του,ο οποιος στο αετωμα του ναου τοποθετησε το ”Ε” για να τιμησει τον πατερα θεο ΔΙΑ και την συνομοσπονδια που του ανεθεσε την αποστολη.

-Στην βαση του ομφαλου υπηρχε η επιγραφη : -Εγω ο Απολλωνιος Δελφος εφερα το φως σ’εσας,την γνωση,την σοφια.την δικαιοσυνη και μαζι μου εποικησατε την Γαιαν αυτην δια να δοξασθει η Ελλανια.——–Υπαρχουν εψιλον μονα,αλλα διπλά και με διαφορετικο σχεδιασμο που δηλωνουν την αφετηρια των αστρικων αποστολων

Η Διαθηκη του Προμηθεα – Γερ.Καλογερακης. !!!
Fileas Fong / Image by JL G from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.