Ρωσία. Την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό ανακάλυψαν επιστήμονες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία τρελά απίστευτη ανακάλυψη από Ρώσους επιστήμονες θα μπορούσε να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι, καθώς φαίνεται να κατάφεραν εκείνο που πολλοί αλχημιστές έψαχναν εδώ και αιώνες.

Στις 21/6/2016, Ρώσοι επιστήμονες έκαναν μία εκπληκτική και ιδιαίτερα ιστορική ανακοίνωση χάρη στην επιτυχία μιας τεχνολογίας που ανέπτυξαν μέσω της οποίας μπορούν να αλλάξουν τα πρωτόνια ενός ατόμου και να το “μεταμορφώσουν” σε ένα άλλο. Σας θυμίζει κάτι από την εποχή των αλχημιστών που προσπαθούσαν να μετατρέψουν τον μόλυβδο σε χρυσάφι; Ακριβώς αυτό.

Σύμφωνα με το geopolitics.co, ύστερα από επιτυχημένες δοκιμές οι κορυφαίοι Ρώσοι επιστήμονες, χημικοί Tamara Sahno και Victor Kurashov, ανακοινώνουν ότι κατάφεραν να μετατρέψουν ένα στοιχείο σε κάποιο άλλο, συμπεριλαμβάνοντας και δικαιώνοντας τους αλχημιστές και τις προσπάθειες αιώνων: την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό.

Διαβάστε επίσης: Πού Βρίσκεται ο Χρυσός της Ελλάδας; Αγνοούνται Δεκάδες Τόνοι του Πολύτιμου Εθνικού Αποθέματος;

Αυτή είναι, ίσως, η μεγαλύτερη ανακάλυψη της επιστήμης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και όπως σχεδόν όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις, θα μπορούσαμε να πούμε πως έγινε τυχαία, καθώς οι επιστήμονες εργάζονταν πάνω στον τομέα τροφοδότησης διαστημοπλοίων. Ωστόσο, πάνω στις εργασίες αυτές προέκυψε και η μεταστοιχείωση.

Η πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη, ενδεχομένως αποτελέσει την “ευκαιρία” χωρών οι οποίες δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους και στρατηγικές για να αντιταχθούν στο δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ίσως, γι αυτό δεν χαίρει προβολής από τα παγκόσμια ΜΜΕ. Ενδεχομένως, η τεχνολογία αυτή, συν τω χρόνω, να γίνει το απόλυτο “όπλο” στα χέρια του Πούτιν.

Η πατέντα αυτή είναι κατοχυρωμένη με το ρωσικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας RU 2563511 στην Google. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου στην Ελβετία: Press Conference of transmutation Switzerland

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.