Ρωσία: Την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό ανακάλυψαν επιστήμονες

Ρωσία: Την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό ανακάλυψαν επιστήμονες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία τρελά απίστευτη ανακάλυψη από Ρώσους επιστήμονες θα μπορούσε να ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι, καθώς φαίνεται να κατάφεραν εκείνο που πολλοί αλχημιστές έψαχναν εδώ και αιώνες.

Στις 21/6/2016, Ρώσοι επιστήμονες έκαναν μία εκπληκτική και ιδιαίτερα ιστορική ανακοίνωση χάρη στην επιτυχία μιας τεχνολογίας που ανέπτυξαν μέσω της οποίας μπορούν να αλλάξουν τα πρωτόνια ενός ατόμου και να το “μεταμορφώσουν” σε ένα άλλο…

Σας θυμίζει κάτι από την εποχή των αλχημιστών που προσπαθούσαν να μετατρέψουν τον μόλυβδο σε χρυσάφι; Ακριβώς αυτό ! ! !

Σύμφωνα με το geopolitics.co, ύστερα από επιτυχημένες δοκιμές οι κορυφαίοι Ρώσοι επιστήμονες, χημικοί Tamara Sahno και Victor Kurashov, ανακοινώνουν ότι κατάφεραν να μετατρέψουν ένα στοιχείο σε κάποιο άλλο, συμπεριλαμβάνοντας και δικαιώνοντας τους αλχημιστές και τις προσπάθειες αιώνων: την μετατροπή ευτελούς υλικού σε χρυσό.

Αυτή είναι, ίσως, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Η ανακάλυψη, θα μπορούσαμε να πούμε πως έγινε τυχαία, καθώς οι επιστήμονες εργάζονταν πάνω στον τομέα τροφοδότησης διαστημοπλοίων. Ωστόσο, πάνω στις εργασίες αυτές προέκυψε και η μεταστοιχείωση.

Η πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη, ενδεχομένως αποτελέσει την “ευκαιρία” των χωρών που ανήκουν στο BRICS, οι οποίες δοκιμάζουν διάφορες μεθόδους και στρατηγικές για να αντιταχθούν στο δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ίσως, γι αυτό δεν χαίρει προβολής από τα παγκόσμια ΜΜΕ.

Όπως είναι αναμενόμενο, η τεχνολογία αυτή, συν τω χρόνω, θα γίνει το απόλυτο “όπλο” στα χέρια του Πούτιν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε και το επίμαχο απόσπασμα στο video της συνέντευξης τύπου στην Ελβετία:

Για ελληνικούς υπότιτλους: Ρυθμίσεις – Υπότιτλοι – Ρώσικα – Υπότιτλοι – Αυτόματη Μετάφραση – Ελληνικά

Алхимия секрет открыт! Трансмутация химических элементов 2016

Ολόκληρη η συνέντευξη: Press Conference of transmutation Switzerland

Η πατέντα αυτή είναι κατοχυρωμένη
με το ρωσικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας RU 2563511 στην Google.

diadrastika.com

loading...