Προστασία Αρνητικής Ενέργειας. Η Τεχνική του Τριαντάφυλλου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου όλα φαίνεται να πηγαίνουν στραβά. Μερικές φορές, θεόστραβα. Μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πνίγεται και δεν ξέρει ή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό που τους συμβαίνει. Λίγοι από εκείνους συνειδητοποιούν τι συμβαίνει και ότι το πρόβλημα έγκειται στην αρνητική ενέργεια. Τότε προσπαθούν συνειδητά να το διορθώσουν με μεθόδους που δεν μοιάζουν καθημερινοί και συνηθισμένοι.

Σε άλλες περιπτώσεις εμφανίζεται ένας “από μηχανής θεός” και το πρόβλημα ως “δια μαγείας” λύνεται. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ο όρος“από μηχανής θεός” ήταν κώδικας ανάμνησης Ανώτερων Όντων; Ωστόσο και αυτό που περιγράφουμε στην συνέχεια για την αναζήτηση προστασίας από την αρνητική ενέργεια, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας “από μηχανής θεός”, μόνο που δεν εμφανίζεται ξαφνικά και από το πουθενά, αλλά φροντίζουμε εμείς για την παρουσία του.

Η αρνητική ενέργεια που μπορεί να μας προκαλέσει αρνητική επίδοση σε κάτι, ή να μας φέρει τα πάνω κάτω σε σημαντικό βαθμό, μπορεί να προέρχεται από το γύρω περιβάλλον μας. Συνήθως την διαχέει κάποιο κοντινό μας πρόσωπο, το οποίο μπορεί να είναι ένας συνάδελφος, ένας φίλος ή ακόμα και ένας συγγενής. Πολλές είναι και οι περιπτώσεις που την δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά αρκετές μας την μεταφέρει το άλλο πρόσωπο και μας “ποτίζει” με αυτήν.

Εκείνο που θα δούμε τώρα είναι πως μπορείτε να προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια κάποιου με την τεχνική του τριαντάφυλλου. Αρχικά, θα πρέπει να εντοπίσουμε ποιο μπορεί να είναι το άτομο που μας γεμίζει αρνητική ενέργεια. Όσο πιο γρήγορα τόσο πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την τεχνική του τριαντάφυλλου.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και σαφώς δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας ένα τριαντάφυλλο. Είναι μια νοητική διαδικασία, μία “επαφή” με τον νου μας. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο όπου νιώθετε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια από κάποιον. Μόλις εντοπίσετε με την διαίσθησή σας το πρόσωπο που σας “ξεφορτίζει” περισσότερο, φανταστείτε ότι έχετε στα χέρια σας ένα όμορφο τριαντάφυλλο με ένα υπέροχο άρωμα, όποιο χρώμα σας αρέσει και προτιμάτε.

Αν και τα τριαντάφυλλα, όπως και τα διάφορα χρώματά τους έχουν συνδεθεί με ποικίλα σύμβολα, στην προκειμένη περίσταση μπορείτε, αν θέλετε, να το δείτε σαν ένα σύμβολο αγάπης. Αγάπης προς τον εαυτό σας και αυτοσεβασμού. Ενδεχομένως και αγάπης που θα θέλατε να μεταδώσετε στο πρόσωπο που σας απασχολεί. Ουσιαστικά, όμως, εκείνο που πρέπει να φανταστείτε στο τριαντάφυλλο, είναι πως έχει προστατευτικές δυνάμεις που δεν επιτρέπουν στην αρνητική ενέργεια του άλλου να εισχωρήσει στην δική σας αύρα.

Ουσιαστικά, το τριαντάφυλλο λειτουργεί σαν μια αόρατη ασπίδα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που εκπέμπει όσα δεν επιθυμείτε να δεχτείτε και να λάβετε. Αυτή είναι μια απλή και ισχυρή τεχνική που οι περισσότεροι που την χρησιμοποίησαν μετά από λίγη ώρα αισθάνθηκαν και ένιωσαν καλύτερα, ενώ αρκετά πράγματα μέσα στην μέρα τους άρχισαν σταδιακά να διορθώνονται.

Αρκετοί, αντί για τριαντάφυλλο φαντάζονται κάποιο άλλο φυτό ή λουλούδι, είτε αντικείμενο, είτε ακόμα και μια αόρατη διαφανή ασπίδα ή σαπουνόφουσκα μέσα στην οποία βρίσκονται κλεισμένοι. Όμως, αυτό είναι στην διάθεση του καθενός να χρησιμοποιήσει ό,τι πιστεύει ότι θα τον έκανε να νιώθει καλύτερα. Σημασία έχει η νοητική διαδικασία. Η ενέργεια αντιμετωπίζεται με ενέργεια. Την τεχνική και το “όπλο” θα το επιλέξετε εσείς.

diadrastika / Image by RitaE from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.