Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; (video)

[30/09/2016 - 09:57]

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι συμβαίνει με τον ήλιο;

Μήπως αυτή η διάπυρη σφαίρα που βλέπαμε στο παρελθόν να λάμπει στον ουρανό, δεν είναι πια πραγματική, αλλά ένας ανακλαστήρας;…

Μία περίεργη θεωρία συνωμοσίας βλέπει το φως και παραξενεύει όσους την διαβάζουν… Είναι άραγε μία απίθανη σκέψη ή μία απίθανη πραγματικότητα;

Στο video που ακολουθεί υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτό που βλέπουμε σαν ήλιο και μας φωτίζει και μας ζεσταίνει δεν είναι ο πραγματικός, αλλά κάτι ψεύτικο που χρησιμοποιεί η NASA προκειμένου να κρύψει τον ερχομό του Νιμπίρου.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως η διαστημική υπηρεσία χρησιμοποιεί κάποιο είδος διαστημικού ανακλαστήρα προκειμένου να μας δίνει την αίσθηση του Ήλιου, αλλά χωρίς να είναι αυτός πραγματικά…

Κάτι παρόμοιο έχει ειπωθεί και για την Σελήνη, ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ολόγραμμα που κρύβει το πραγματικό φεγγάρι.

solar-thermal-test-facility

Στο video παρακάτω, μας δείχνει ένα τεράστιο κάτοπτρο, που ουσιαστικά είναι ένα Solar Thermal Test Facility. Ένα διώροφο ψηλό κυρτό κάτοπτρο, κατασκευασμένο από 144 διαφορετικά τμήματα καθρέφτη, εξαγωνικού σχήματος και περίπου 18 ίντσες σε διάμετρο. Σύμφωνα με την NASA και τους ερευνητές της στο Flight Center Marshall Space στο Huntsville, αποτελεί μία διαστημική εγκατάσταση, έναν προσομοιωτή, που θα διευκολύνει τους αστροναύτες από τις σκληρές συνθήκες του διαστήματος και θα προσφέρει μία θερμική ισορροπία.

Οι συνωμοσιολόγοι, όμως, υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός σκοπός δεν είναι αυτός που προτείνει η NASA.

Όπως και να έχει, στην αντίληψή μας έπεσε μία παρατήρηση από το Katohika σχετική με τον Ήλιο, ότι αυτός δεν «καίει» όπως παλιά, όταν ήμασταν μικρά παιδιά και προσπαθούσαμε με έναν μεγεθυντικό φακό να εστιάσουμε τις ακτίνες του ήλιου σε ένα κομμάτι χαρτί και να το κάψουμε.

Η αλήθεια είναι ότι το δοκιμάσαμε και το χαρτί δεν κάηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όπως θα έπρεπε…

Μήπως δεν το κάναμε σωστά;

Είναι μία ένδειξη για κάτι ύποπτο;

Μήπως ο Ήλιος δεν είναι αυτός που νομίζουμε;…

NIBIRU-PLANET X 2016 NASA Using a FAKE SUN TO HIDE NIBIRU

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Τα συμπεράσματα δικά σας…
diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ