H Δολοφονία του Καποδίστρια

Γράφει και επιμελείται ο Σπύρος Μακρής,

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί για τον Ιωάννη Καποδίστρια, όπως ότι ήταν μέλος μυστικών εταιριών -αλλά μάλλον τις κυνηγούσε. Όμως, το μεγαλύτερο ψέμα φαίνεται πως έχει να κάνει με την δολοφονία του…

Αν και ο φάκελος του Foreign Office για το συγκεκριμένο θέμα δεν φαίνεται να έχει ανοίξει, οι έρευνες και τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατός του σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τον Γάλλο πρέσβη Ρουάν και τον Βρετανό ομόλογό του Ντόκινς.

Ποιός ή ποιοί τελικά εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Ιωάννη Καποδίστρια;

Σύμφωνα με την έρευνα του ταξίαρχου Αεροπορίας Δημήτρη Κοκκινάκη, την οποία μας δίνει στο βιβλίο του «Ποιοι Δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;», οι Μαυρομιχαλαίοι, είναι αθώοι και κακώς υποδεικνύεται και διδάσκεται το αντίθετο.

Από το Δελτίο Τύπου του συγγραφέα:

«Οι κατάρες εναντίον των Ελλήνων δια των Μανιατών και κυρίως των Μαυρομιχαλαίων, γύρισαν εναντίον αυτών που τις προκάλεσαν. Οι ΑΔΙΚΕΣ κατηγορίες που βάραιναν την πιο ηρωική γενιά του αγώνος και μέσω αυτής το ίδιο μας το Έθνος, ξέπεσαν και έπαψαν να ισχύουν. Οι ξένοι, οι «προστάτες μας», οι «σύμμαχοί μας», φρόντισαν να δημιουργήσουν στην ψυχή του περήφανου Ελληνικού λαού, το σύνδρομο του «προδότη», του «άξιου της τύχης του», του κατοίκου της «ψωροκώσταινας» και μέχρις σήμερα τα κατάφεραν. Όμως, τελικώς, απεκαλύφθησαν και δεν τους ακούει, πλέον, το περήφανο Έθνος μας.

»Κάθε φορά που παίρναμε θέση γύρω από τα τραπέζια των διαπραγματεύσεων, μας πετούσαν κατά πρόσωπο τις κατηγορίες των αλληλοσπαρασσομένων βαρβάρων και έτσι, δεν τολμούσαμε να «σηκώσουμε κεφάλι», όπως γίνεται και σήμερα, επειδή οι διοικούντες μας, δεν θέλουν να δεχθούν τις ιστορικές αλήθειες, αλλά εξακολουθούν να αποδέχονται τις μυθιστορίες των φαντασιόπληκτων ή ξενολάγνων ψευδολόγων, αυτών που ενώ θα έπρεπε να προσκυνούν με την εμφάνιση του πιο απλού Έλληνος μαχητού, μάχονται με λύσσα κάθε τι σχετικό με την τύχη των στρατευμένων παιδιών της Ελλάδος.»

Κάποια στοιχεία μπορείτε να βρείτε και εδώ.

Ποιοι Δολοφόνησαν τον Καποδίστρια; Αθώοι οι Μαυρομιχαλαίοι!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το video που ακολουθεί από τις φρυκτωρίες:

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γ. Λεκάκη και Α. Μαζαράκη, ο ταξίαρχος Αεροπορίας Δημήτρης Κοκκινάκης, συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου.

Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον “901 Παραπολιτικά στα FM”, τα μεσάνυχτα της 24.3.15.

diadrastika.com