Βίβλο Αποκρυφισμού Θυμίζει Εύρημα στον Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα ιδιαίτερα μυστηριώδες εύρημα στον πλανήτη Άρη έρχεται να προκαλέσει τους υπεύθυνους της NASA να απαντήσουν τι είναι αυτό. Για μία ακόμα φορά κάτι έρχεται να αναστατώσει τις οπτικές και κριτικές μας ικανότητες, αλλά και να επιβεβαιώσει με τον πιο προφανή τρόπο ότι στον κόκκινο πλανήτη υπήρξε ανώτερος πολιτισμός.

Διαβάστε επίσης: Κάτι σαν κινητό τηλέφωνο στον Άρη εντοπίστηκε σε αυθεντικές εικόνες της NASA, ισχυρίζεται ερευνητής

Εκ πρώτης όψεως αυτό που βλέπουμε είναι μία τετράγωνη ή παραλληλόγραμμη πλάκα. Αυτό είναι ολοφάνερο. Οι γωνίες είναι τέλειες όπως και το επίπεδο της επιφάνειας. Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Παρατηρώντας καλύτερα στο πάνω μέρος, θα δούμε ένα σχέδιο και θα διαπιστώσουμε πως περιμετρικά είναι ανάγλυφο συγκριτικά με την επιφάνεια της πλάκας. Είναι βέβαιο ότι όλα αυτά μαζί δεν μπορεί να τα έφτιαξε η φύση, παρά κάποιο επιδέξιο χέρι.

Πρόχειρα θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμίζει μία τεράστια βίβλο με αποκρυφιστικό περιεχόμενο, λόγω του σχεδίου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι η πλάκα θα πρέπει να αποτελούσε το κύριο μέρος ή τμήμα κάποιου εμβλήματος ή επιγραφής, ενός επιβλητικού κτιρίου. Βέβαια, οι υποθέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν είναι πάρα πολλές, αλλά τίποτα δεν αλλάζει αυτό που βλέπουμε. Και, αυτό που βλέπουμε δεν μπορεί να θεωρηθεί παρειδωλία, με τόση γεωμετρία επάνω του και με ένα ανάγλυφο σχέδιο. Την αυθεντική φωτογραφία από την NASA μπορείτε να την δείτε εδώ.

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.