Το Μεγαλύτερο Μυστικό στην Ιστορία της Ανθρωπότητας

Η Ιστορία έχει πολλές πτυχές. Αυτές που ξέρουμε, εκείνες που δεν φαίνονται και εκείνες που μας κρύβουν πάση θυσία. Ποιοί και γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί δεν πρέπει να έχουμε γνώση για όλα; Ανάμεσα σε πάρα πολλά μυστικά, αυτό που ακολουθεί μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μυστικό στην ιστορία της ανθρωπότητας. -d-

Ο Πλούταρχος είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του πως ο Λούκουλλος είχε παρατάξει τα στρατεύματα του σε θέση μάχης όταν ξαφνικά ο αέρας σχίστηκε και ανάμεσα στα δύο στρατεύματα έπεσε ένα φλεγόμενο σώμα σε σχήμα πιθαριού.

Οι δύο παρατάξεις εγκατέλειψαν τη μάχη μετά την εμφάνιση του αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πλούταρχος Περιγράφει UFO σε Μιθριδατικό Πόλεμο

Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βολφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια.

Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη. Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό, ο οποίος δημιουργεί σκουληκότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος.

Δείτε ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς βρίσκετε εκεί έξω και που σίγουρα μας έχουν επισκεφτεί.

Όλα τα αποσπάσματα είναι αληθινά μαγνητοσκοπημένα από αστροναύτες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

UFOs in Space – The biggest Secret in History

pyli-apokalypseis.com και periergaa / Image by Gerd Altmann from Pixabay