Καλλιτεχνική απεικόνιση από Willgard Krause στο Pixabay

To Worldleaks – ένας οργανισμός ΜΜΕ που δημοσιεύει έγγραφα και κάθε είδους άπλυτα πολιτικών και πολυεθνικών από διαρροές, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει τις πηγές του ή πως τα απέκτησε – δημοσίευσε και κοινοποίησε στο διαδίκτυο όσα ισχυρίζεται ότι έμαθε ένας πληροφοριοδότης, σχετικά με τον πλανήτη Νιμπίρου και μια προειδοποίηση που έλαβε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Πάπα, καθώς και τη μυστική συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας για τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη.

Η προειδοποίηση για τον πλανήτη Νιμπίρου

Το Βατικανό φέρεται να εξέδωσε μια δυσοίωνη προειδοποίηση στον Αμερικανό Πρόεδρο: «Μην πηγαίνετε στον πλανήτη Νιμπίρου. Το μόνο που θα βρείτε είναι ότι υπάρχει θάνατος». Σύμφωνα με τον παράξενο ισχυρισμό, το μήνυμα εστάλη και παραδόθηκε άμεσα, ύστερα από τη φημολογούμενη πρόθεση των ΗΠΑ να αποστείλει την Αμερικανική Διαστημική Δύναμη (Space Force) σε μια μυστική αποστολή διερεύνησης του συστήματος Νιμπίρου, του πλανήτη των Ανουνάκι που, επίσημα, κανείς δεν παραδέχεται την ύπαρξή του, αλλά όμως, όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει και πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. (Διαβάστε μια ιστορία φαντασίας: Ποιος είναι ο Νιμπίρου σύμφωνα με τους Ολύμπιους)

Όπως μεταφέρουν οι φήμες, εν γνώση του Αμερικανού Προέδρου, η Space Force έχει ξεκινήσει ήδη ένα φιλόδοξο σχέδιο μέσω ενός γήινης κατασκευής αλλά εξωγήινης έμπνευσης διαστημόπλοιο που έχει αποστολή να πλησιάσει επανδρωμένα το σκοτεινό αστέρι και τους πλανήτες που το συνοδεύουν, με την ονομασία «Διαστημικά Φτερά» (Space Wings). (Διαβάστε μια ιστορία φαντασίας: Ο Νιμπίρου και οι Προθέσεις των Κατοίκων του Αποκαλύπτει μία Remote Viewer)

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος πίσω από όλη αυτή τη κρυφή επιχείρηση, αλλά ένας ισχυρός αξιωματούχος από το deep state, το παρακράτος των ΗΠΑ: ένα σύνολο παράνομων κρυφών μηχανισμών που στέκουν δίπλα στην πολιτική εξουσία και ενεργούν ανεξάρτητα προκειμένου να χειραγωγείται η πολιτική ζωή μιας χώρας. Ο Αμερικανός Πρόεδρος απάντησε στον Πάπα ότι δεν έχει ιδέα για πιο πράγμα μιλάει.

Ακολούθησε ένα σχετικά μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς αναμεταξύ τους επικοινωνία. Στη συνέχεια, όμως, έγινε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου, γεγονός που τον θορύβησε. Όμως πρόλαβε το νέο να μην φτάσει στους δημοσιογράφους και τα κανάλια τους. Ωστόσο, ακολούθησε μία δεύτερη και μία τρίτη απόπειρα εναντίον του, οι οποίες δεν έγιναν γνωστές παραέξω. Οι μυστικές υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, είπαν πως οι απόπειρες ήταν έξυπνα σχεδιασμένες να αποτύχουν. Ήταν προειδοποιητικά μηνύματα. Τον πληροφόρησαν επίσης, ότι ανάλογες απόπειρες έγιναν και κατά του Ρώσου Προέδρου.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι αλήθεια πως είχε αρχίσει να καταρρέει ψυχολογικά. Έκοβε βόλτες όλη μέρα στο καταφύγιο που ήταν κρυμμένος για μέρες και δεν εμφανιζόταν πουθενά. Τελικά, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, από γραμμή ασφαλείας. Είχαν αναπτύξει μια καλή σχέση τα χρόνια της κοινής τους θητείας. Του είπε ποιο ήταν το πρόβλημά του και ο Ρώσος Πρόεδρος του πρόσφερε πρόθυμα την βοήθειά καθώς και ο ίδιος είχε λάβει την ίδια επιστολή από τον Πάπα, με την ίδια προειδοποίηση. Ο ίδιος, όμως, όπως και ο ομόλογός του, δεν έτρεφαν κανένα ενδιαφέρον για τον δήθεν μυθικό και επίσημα ανύπαρκτο πλανήτη.

Ύστερα από εξακριβωμένες πληροφορίες του πληροφοριοδότη, εκείνο που συνέβαινε ήταν πως τα παρακράτη των δύο υπερδυνάμεων του πλανήτη, πλέον συνεργάζονταν με ένα κοινό σκοπό και στόχο και ένα κοινό «διευθυντή ορχήστρας». Η κρυφή συνεργασία τους για την μυστική αποστολή «Διαστημικά Φτερά» για τον πλανήτη Νιμπίρου, ήταν απλά ένα βήμα για να δουν πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν τα δύο πρώην αντίπαλα παρακράτη. Αλλά τα πραγματικά σχέδια ήταν άλλα.

Το κρυφό σχέδιο

Θα δημιουργούσαν στην Ευρώπη μια αναστάτωση η οποία θα εξυπηρετούσε ένα αιώνιο όνειρο: παγκόσμια κυριαρχία. Οι ηγέτες της Ευρώπης δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους για όσα περίμεναν τις χώρες τους: αρρώστιες, ακρίβεια, πείνα, κλπ, ενώ θα φαινόταν ότι τα δεινά προκαλούσαν οι ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ρωσία, με τα λάθη και τις επιπολαιότητές τους. Τι θα γινόταν, λοιπόν; Είτε θα έπεφταν οι κυβερνήσεις τους, είτε θα γινόντουσαν πιόνια στο κοινό παρακράτος το οποίο θα έφερνε σταδιακά έναν παρασκηνιακό Πλανητάρχη με όλη τη σημασία της λέξης, καθώς όλοι οι φιλικά προσκείμενοι στην μία ή στην άλλη πλευρά, ουσιαστικά θα εξυπηρετούσαν την εξουσία του κοινού παρακράτους. Ο σχεδιασμός αυτής της ιδέας είχε φτάσει ακόμα και στην πρόβλεψη του πως να διατηρηθεί και διαφυλαχτεί η εμπιστοσύνη αναμεταξύ τους και να μην χαθεί στο μέλλον η συνεργασία (από εσωτερικούς αντιπάλους) για την από κοινού τοποθέτηση του πραγματικού Πλανητάρχη, έως ότου έρθει η ώρα να τεθεί υπό την δημοκρατικά εκλογική διάθεση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η αποτυχία της μυστικής αποστολής για τον πλανήτη Νιμπίρου, δεν άλλαξε τις βλέψεις του κοινού παρακράτους. Όταν η μυστική αποστολή «Διαστημικά Φτερά» βγήκε σε ορισμένη απόσταση από την Γη όπου ήταν προορισμένη και προγραμματισμένη να αναπτύξει το 75% από την ταχύτητα του φωτός, εξερράγη. Τα αίτια δεν έγιναν γνωστά, όπως δεν έγινε γνωστό και το συμβάν στα ΜΜΕ. Έτσι, η προειδοποίηση του Βατικανού «Μην πάτε στον πλανήτη Νιμπίρου. Το μόνο που θα βρείτε είναι θάνατος», κατά ένα τρόπο, επαληθεύτηκε.

Τώρα πια, το ενδιαφέρον του κοινού παρακράτους για να ανακαλύψουν τα μυστικά του πλανήτη Νιμπίρου, μετά από αυτή την ατυχή στιγμή της έκρηξης, χάθηκε. Τώρα, προτεραιότητα είχαν πιο συναρπαστικά σχέδια: την ίδρυση μιας παγκόσμιας κυριαρχίας. Το μοίρασμα του κόσμου και του πλούτου ήταν πια, πασέ και ντεμοντέ, ξεπερασμένα. Όλα αυτά έπρεπε να συνταιριάξουν και να ενωθούν υπό την ηγεσία ενός και μοναδικού. Όλα σε ένα από έναν Πλανητάρχη. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Ο κόσμος θέλει ειρήνη, ασφάλεια, αξιοπρέπεια και να μην πεινάει. Εξάλλου ήξεραν να χειραγωγούν προέδρους και να χαλιναγωγούν τον κόσμο καλύτερα από ότι διαστημόπλοια. Χρόνια τώρα…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

*Η ιστορία και οι ονομασίες είναι φανταστικά, προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ούτε ανταποκρίνονται σε αυτήν. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρή σύμπτωση.

diadrastika/ Image by Willgard Krause from Pixabay