Εγκαταλελειμμένα σπίτια πλήρως εξοπλισμένα όπου οι ιδιοκτήτες άφησαν σχεδόν τα πάντα μέσα άθικτα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν αυτοί που τα εγκατέλειψαν, ούτε γιατί το έκαναν.

Έχουμε γράψει πολλά περί περίεργων εξαφανίσεων, από μαζικές εξαφανίσεις όπως πολεμικών λόχων και χωριών ως και μεμονωμένες περιπτώσεις πάντα σε πρώτη παγκόσμια αναφορά αλλά και σε πρώτη πανελλήνια αναφορά!!!!

Σήμερα όμως θα εξετάσουμε κάτι που μόνο πολλοί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ,και έγινε γνωστό από περίεργους περιηγητές όπου πάνω στην περιέργεια τους ανακάλυψαν σπίτια τα οποία κάποια είναι πάνω από 150 χρονών και κάποια άλλα ίσως και 1 χρόνου που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους τελείως βιαστικά σαν κάτι να τους κυνηγούσε!!!!

Το ποιο περίεργο από όλα είναι ότι αφήνουν πίσω όλα τους τα υπάρχοντα!!!! Και όταν λέμε όλα!!!! Εννοούμε όλα πράγμα που περιπλέκει αυτήν την περίεργη υπόθεση!!!! Τέτοια σπίτια δυστυχώς δεν είναι μια καινούρια υπόθεση αλλά από αναφορές υπάρχουν από την αρχαιότητα χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγιναν οι ιδιοκτήτες!!!!

Κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως πρόκειται για οικογένειες κατασκόπων όπου ζούσαν μεμονωμένα σε κάποιες περιόδους της ζωής τους αυτοί και οι οικογένειες τους και κατόπιν εντολής της χώρας τους έπρεπε να φύγουν ως έχουν!!!! Αυτό για την σύγχρονη εποχή τι γίνεται όμως με την εποχή πριν των κατασκόπων όπου το φαινόμενο ήταν πιο έντονο!;!

Υπάρχει μια άλλη θεωρία που λένε ότι ίσως χρωστούσαν πολλά και έπρεπε να εξαφανιστούν από την περιοχή!!!! Χμμμμμμ!!!!! Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο το θέμα είναι ότι τα πιο πολλά από αυτά τα σπίτια είναι σχεδόν απομονωμένα!!!! Αλλά!!!! Και δώστε προσοχή εδώ υπάρχουν και ολόκληρα χωριά τα οποία βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση δηλαδή ότι παράτησαν τα πάντα όπως τα είχαν και εξαφανίστηκαν πράγματα τους αυτοκίνητα τους τρακτέρ κτλ. κτλ.…θα τα δούμε πιο κάτω!!!!

Υπάρχει και η θεωρία της απαγωγής από εξωγήινους αλλά ακόμα και να ήταν οι ίδιοι οι κάτοικοι εξωγήινοι ή εσωγήινοι με την μορφή ανθρώπων που έμεναν σε όλα αυτά τα σπίτια!!!! Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι από αυτά τα σπίτια κανείς ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πειράξει τίποτα απολύτως ……!!!! Λες και υπήρχαν εκεί και κανένας δεν τα έβλεπε!!!!

Προσέξτε!!!! Αυτά που θα σας δείξουμε δεν είναι ότι έπρεπε να φτιαχτεί κάποιος δρόμος ή κάποιες βάσεις ή και αναγκάστηκαν μέσο απαλλοτρίωσης να φύγουν!!!! Είναι στο τελείως ξαφνικό!!!! Δεν πρόκειται μόνο για χαμόσπιτα ή φάρμες αλλά και για σπίτια εκατομμυρίων δολαρίων και φάρμες όπου κανείς δεν έχει δώσει ποτέ σημασία ή και να τα αγοράσει ακόμα!!!! Δείτε τα παρακάτω βίντεο και συνεχίζουμε!!!! Έβαλα κάποια από τα εκατοντάδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο!!!!

Σε κάποια από αυτά υπάρχουν και περίεργα μηνύματα για κάποιον που θα πήγαινε εκεί να τα διαβάσει σαν να θέλανε να τον προειδοποιήσουν για κάτι όπως το παρακάτω βίντεο:

Ας δούμε τώρα ένα από τα τεράστια εγκαταλειμμένα χωριά χωρίς λόγο, αν και κάποιοι σήμερα περίεργοι τύποι δίνουν κάποιες εξηγήσεις γιατί εγκαταλείφθηκαν με φτηνές δικαιολογίες χωρίς όμως να εξηγούν γιατί το συγκεκριμένο χωριό το οποίο είναι σε βίντεο γυρισμένο έπρεπε να αφήσουν αυτοκίνητα, τρακτέρ, περιουσίες ολόκληρες τα πράγματα τους όλα!!!! Ακόμα κάποια αυτοκίνητα φαίνεται να είχαν μαζέψει κάποια πράγματα για να φύγουν τα είχαν πακετάρει αλλά τα άφησαν εκεί έτσι!!!! Επίσης θα δείτε και ολόκληρα τρένα εγκαταλειμμένα εκεί τα οποία κοστίζουν πολλά λεφτά και δεν ενδιαφέρεται η σιδηροδρομική εταιρία να τα πάρει πίσω, βαγόνια τα οποία κανείς δεν ξέρει τι κουβαλούσανε σε αυτό το χωριό…αλλά και μηχανήματα χωματουργικά…. Όσο για την εταιρία των βαγονιών εδώ είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση – https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_and_Western_Railway :

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κανείς δεν είναι σίγουρος για όλα αυτά τι συμβαίνει!!!! Εμείς το ψάξαμε από εδώ με έναν συνεργάτη της ομάδας μας στις ΗΠΑ το όνομα του είναι Τζόνι Τουίστ ο οποίος μας είπε τα εξής:

<< Εγώ και οι φίλοι μου έχουμε πάει σε πολλά τέτοια μέρη εδώ και κάποια χρόνια και ξεκινήσαμε να τα ψάχνουμε κανονικά χωρίς να πειράξουμε το οτιδήποτε μέσα από αυτά τα σπίτια αλλά ούτε και από τα οχήματα ή τις αποθήκες!!!! Στην αρχή πιστέψαμε λόγο χρεών ή απαλλοτριώσεις αλλά δεν έπαιζε κάτι τέτοιο!!!! Αλλά όσο το ψάχναμε τόσο πιο περίεργο γινότανε…..φαίνεται αυτοί οι άνθρωποι να τα εγκατέλειψαν με την μια αλλά το πιο αξιοπερίεργο σε όλες αυτές τις φάσεις είναι ότι κάτι ήξεραν ότι θα γίνει διότι τα πράγματα τους ήταν μαζεμένα για αποχώρηση τα οποία δεν τα πήρανε ποτέ!!!!

Θέλουμε να σας ξεχωρίσουμε ότι υπάρχουν σπίτια τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί λόγο χρεών αλλά και απαλλοτριώσεων όπως και χωριά αλλά με τα παραπάνω δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!!!! Το ψάξαμε στο υπουργείο οικοδομήσεων και πόλεων και το ποιο εντυπωσιακό παρόλο ότι περνάει ρεύμα στην περιοχή φαίνεται σαν να μην έχουν καταχωρηθεί το 90% αυτών ποτέ στο σχέδιο πόλεων ή στο σχέδιο αγρών και δασικής υπηρεσίας που το κάνει ακόμα ποιο μυστικιστικό και αινιγματικό το όλο θέμα αυτό!!!! Η απάντηση από το υπουργείο είναι ότι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα όχι μόνο για τις φάρμες ή και για τα σπίτια αλλά ακόμα και για 275 χωριά σε όλες τις ΗΠΑ!!!! Θα μπορούσε κάποιος σε ένα από αυτά τα σπίτια ειδικά των τελευταίων δέκα χρόνων να μπορούσε να ζήσει άνετα!!!!

Κάποια από αυτά έχουν υποστεί βανδαλισμούς από διάφορους περίεργους και φαίνεται από το αποτύπωμα της σκόνης να έχουν κλέψει αντικείμενα από μέσα!!!! Μα το 90% αυτών των σπιτιών όλα τα πράγματα τους είναι μέσα!!!! Κάποια από αυτά δείχνουν να έχουν και παραφυσικές ιδιότητες ως εξωπραγματικές!!!! Τι εννοούμε με αυτό!!!!

Κάποια πράγματα φαίνεται στο αποτύπωμα της σκόνης χωρίς να υπάρχουν αποτυπώματα από χέρια ανθρώπων ή και παπουτσιών να έχουν κουνηθεί κάμποσα μέτρα πολλές φορές σε πολλές κατευθύνσεις δεξιά αριστερά πίσω μπρος όπως μεγάλοι κομμοί, τραπέζια, καρέκλες, ψυγεία, βαλίτσες κτλ. κτλ. σε αυτές τις περιπτώσεις χωρίς να έχουμε καταγράψει κάτι τέτοιο ζωντανά είναι μόνο το 2% των σπιτιών αυτών!!!!

Πολλοί κάνουν λόγο για πειράματα τα οποία γίνανε μεμονωμένα αλλά και πολλαπλά σε χωριά που ίδρυσαν κάποιοι για αυτό τον σκοπό χωρίς να ξέρουν οι κάτοικοι του το τι θα γινότανε!!!! Το τι είδους πειράματα κάποιοι λένε ότι είχε να κάνει με τον χωροχρόνο αλλά και με άλλες διαστάσεις αυτό βέβαια ως θεωρία στέκει 30%!!!! Άλλοι λένε ότι ίσως απήχθησαν από εξωγήινου ή ακόμα και εσωγήινους!!!! Κάποιοι άλλοι λένε ότι τρελάθηκαν και αλληλοεξοντώθηκαν μα δεν υπάρχουν σημάδια όπως από πτώματα ή λείψανα ανθρώπων αλλά ούτε και των ζώων που είχαν κάποιοι όπως φαίνεται από τις φάρμες που είχαν!!!!

Που πήγανε όλα αυτά και οι άνθρωποι αφήνοντας πίσω τους τα πάντα!;! Κανείς δεν ξέρει και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα μυστήρια!!!! Άλλοι λένε ότι ίσως επρόκειτο για τα χωριά για μυστικά προγράμματα του στρατού όπου διέμεναν οικογένειες στρατιωτικών εκεί και για κάποιο λόγο ενός στρατιωτικού απορρήτου έπρεπε να δείχνουν ότι είναι απλοί χωριάτες, αλλά και πάλι δεν εξηγείτε η εγκατάλειψη των πραγμάτων τους αλλά και των αυτοκινήτων τους και όλων των αγαθών τους!!!! Κάποια σπίτια έχουν αφήσει γράμματα αλλά και σημειώματα στα γρήγορα τα οποία κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το τι λένε και εννοούν!!!! Θα σας διαβάσω ένα από ένα σπίτι στο βόρειο Μίσιγκαν:

<< 3/ 4 /1978 …. Έχουμε μαζέψει τα πάντα …..προσέξτε…..ουρανός κόκκινος….η καημένη μάνα μου πέθανε όταν με γέννησε… αλλά αυτοί έρχονται…έρχονται και είναι πολλοί. Ετοιμαστείτε και εσείς ….φυλάξτε τα παιδιά σας. Έβαλα το αυτοκίνητο εμπρός….αύριο έχω γενέθλια πρέπει να πάρω μια τούρτα. Από προχθές χάθηκε ο γιος μου ο Τίμι 25 χρόνων την ώρα που τάιζε τις αγελάδες…το πρωί χάθηκαν και αυτές. Οι κόρες μου η μια κλαίει η άλλη γελάει. ..η γυναίκα μου η Τζαν κάθετε μπροστά στο τζάκι και μονολογεί μόνη της ασυναρτησίες ότι πρέπει να φύγουμε διότι ο κόκκινος ουρανός σημαίνει ότι άνοιξαν οι πύλες της κόλασης…. Χτες ακούγαμε στην σκεπή σαν κάποιος να ροκάνιζε τα ξύλα και ρευότανε… θέλω ντόνατς να φάω έχω πολύ καιρό να φάω ντόνατς….ακούω την θάλασσα και ας είναι χιλιάδες μίλια μακριά από εμένα… γίνεται σεισμός τώρα τον νιώθω…αλλά πρέπει να πήρε φωτιά και η σκεπή μου … πρέπει να πάω να βρω τον Τίμι να του πω ότι τον ψάχνει το παιδί του…δεν θυμάμαι αν είχε παιδιά ή αν είναι παντρεμένος…. Εσύ …ναι εσύ που διαβάζεις αυτά φύγε….και πρόσεχε τους αριθμούς 1998 3645 4489 293949992655 66366366366 734475266266266266294757 9494 7689 939487688 737774 02938098 86734652 9487682 8467825627659756 ο7369876320 υ064`089 048936056 6578569870 456589148560485640 089561098 υ4585604834056018956 65745619451298745 437537 783738 5 6 6 6 6 8 83 8 845328 5845 44 84 3238 85454 73647325 350276500 078476 4342323235 6 345 65 32 5 3255 54 56 7 76 85 243 45 678 76 22 346 568 58 78 μην το ψάξεις όχι…πρόσεχε τους μόνο … >>

Έτσι τελειώνει αυτό το παράξενο γράμμα!!!! Μα και από άλλα που έχουμε βρει μιλάνε με ασυναρτησίες και ακαταλαβίστικα πράγματα αν και δίνουν κάποια στοιχεία όπως μαύρισε η λίμνη γύρω μας, το χιόνι έγινε μπλε, τα δένδρα μιλάγανε (!!! ) , το πηγάδι βγάζει λάδι για πατάτες, τα σύννεφα κοκκίνησαν σαν αίμα…κτλ. κτλ.!!!!

Αυτά από τον Τζόνι μα θα σας συνεχίσω να σας δείχνω και άλλα πιο αλλόκοτα από αυτά:

θα με ρωτήσετε αν στην χώρα μας υπάρχουν τέτοια σπίτια!!!! Βεβαίως και υπάρχουν ολόκληρα χωριά φαντάσματα με την μόνη διαφορά είναι ότι εγκαταλείφθηκαν οικειοθελώς λόγο μετακόμισης ή μετανάστευσης εγχώριας ή και εξωτερικού!!!! Δηλαδή υπάρχουν οι ιδιοκτήτες απόγονοι αυτών!!!! Τα συγκεκριμένα που σας δείχνω δεν υπάρχει τίποτα και το ποιο περίεργο από όλα είναι ότι κάποια από τα σπίτια των πλουσίων εκατομμυρίων δολαρίων ήταν πρόσωπα πολύ γνωστά τα οποία κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον για το τι απέγιναν!!!!! Το αν υπάρχουν μεμονωμένα σπίτια στην Ελλάδα τέτοιου τύπου!;!

Ω ναι υπάρχουν αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία την οποία θα δώσω την σκυτάλη σε ερευνητές της Ελλάδος μας να το κάνουνε αν δεν τον κάνουν αυτοί θα το κάνω εγώ!!!! Αλλά!!!! Να βρούνε τα σωστά σπίτια διότι θα τους περιμένω στην γωνία!!!! Σε όλη την χώρα μας υπάρχουν γύρω στα 210 τέτοια σπίτια ακόμα και στα νησιά μας επάνω!!!! Αλλά είναι 30 χρονών παρατημένα και άλλα μέχρι και 250 χρόνια χωρίς να ξέρει κανείς το τι απέγιναν οι ιδιοκτήτες αλλά ούτε και να τους θυμούνται οι ντόπιοι αλλά προσέξτε για τα παλιά εντάξει για των 30 χρόνων και να έχουν ακόμα ρεύμα ( !!!;;; !!! ), αλλά και να μην είναι καταγεγραμμένα στο σχέδιο πόλεως….και το λέω αυτό διότι αυτά τα σπίτια τα οποία σας λέω και έχουμε βρει είναι μέσα σε πόλεις είτε μεγάλες είτε μικρές!!!!
Υπάρχουν τέτοια σπίτια είτε πλουσίων είτε φτωχών ανθρώπων σε όλο το κόσμο!!!! Από μικρά ως τεραστίων διαστάσεων και τα μικρά κάπως μπορείς να τα δικαιολογήσεις των πλουσίων!;! Αυτό όμως που δεν εξηγείται είναι γιατί άφησαν πίσω τους τα προσωπικά τους αντικείμενα όλα κινητής περιουσίας και σταθερής και να μην ξέρεις κανείς τίποτα για αυτούς το ποιοι ήταν και το τι έκαναν…..!!!!

Όπως και να έχει το θέμα είναι ακόμα υπό έρευνα και θεωρείται ήδη από τους Αμερικανούς πολύ παράξενο θέμα μα και από άλλους ερευνητές από όλο τον κόσμο!!!! Διότι όταν κάποιος ξέρει ότι κάποια χωριά εγκαταλείφθηκαν ή και σπίτια λόγο απαλλοτρίωσης ή λόγο μετανάστευσης ή ακόμα και λόγο ασθένειας δεν είναι περίεργο καθόλου!!!! Τι γίνεται όμως με όλα αυτά τα οποία κανείς δεν ήξερε τι ήταν!;! Γιατί δεν είναι καταχωρημένα στο σχέδιο πόλεως κτλ. κτλ.!;! Τι γίνεται και γιατί υπήρχαν τέτοια χωριά!;! Ποιος ο λόγος που δημιουργήθηκαν και γιατί εγκαταλείφθηκαν τόσο παράξενα και γρήγορα λες και κάτι το τόσο τρομακτικό τους κυνηγούσε!;! Οοοοοοοοοοο!!!! Υπάρχει κάτι!!!! Ο!!!! Ναι!!!! Θα σας το πω περιληπτικά και ίσως….ίσως κάποια στιγμή γράψω για αυτό!!!!

Υπάρχει μια ιστορία όπου έχει εξακριβωθεί κατά πόσο μπορεί να είναι αληθινή η οποία λέει ότι όλοι αυτοί είναι εξωγήινοι με μορφή ανθρώπων!!!! Καλό ε!;! κατά πόσο είναι αληθινό θα σας πω όταν έλθει η ώρα!!!! Οι εξωγήινοι αυτοί δεν είναι κακοί όχι!!!

Πρόκειται για φυγάδες εξωγήινους είτε για έναν είτε για πολλούς και οι πληροφορίες μιλάνε ότι κάποιοι είχαν συνευρεθεί και παντρευτεί με ανθρώπους κάνοντας οικογένεια και για αυτό είχαν φτιάξει μακριά τα σπίτια τους ή και τα χωριά αυτά από ανθρώπους για να μην δίνουν στόχο!!!! Το τι σοι φυγάδες ήταν!;! Μάλλον πολέμου κατά πάσα πιθανότητα αλλά κάποιοι λένε και από φυλακές όπου απέδρασαν και ήλθαν εδώ!!!!

Η εξαφάνιση τους οφείλεται στους παράξενους κυνηγούς κεφαλών ο οποίοι το Ρωσικό βιβλίο για τους εξωγήινους τους ονομάζει << Θηρευτές >> όποιος θέλει να διαβάσει για αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Η εικόνα που έχουν μοιάζουν περίπου με τους θηρευτές τους γνωστούς από την ταινία με τον Άρνολντ Σβαντζενέιγκερ και έχουν την κωδική ονομασία από τους Ρώσσους << Ατρόμητοι >> και είναι καταχωρημένοι με την ονομασία << ΡΙΜΛΙΝΟΡ >>!!!! Κατά πόσο αυτό αληθεύει!;! Πιστεύω κατά πολύ και στο μέλλον ίσως φέρουμε τρανταχτές αποδείξεις για αυτό το θέμα!!!!

Πολλά όμως θα μπορούσανε να είναι, πάρα πολλά, από οικειοθελή εγκατάλειψη το οποίο δεν φαίνεται λογικό, από μαζική υστερία όπου και αυτό δεν φαίνεται λογικό, ή επειδή κάποιος τους κυνηγούσε ( μα τόσους πολλούς και σε όλο τον κόσμο !;! ) ή γιατί δεν υπήρχε πλέον ορισμός επιβίωσης και αυτό δεν φαίνεται λογικό αφήνοντας τα πάντα πίσω ή διότι πραγματικά υπάρχει ένα άλυτο μυστήριο πίσω από αυτά όλα!!!!

Αν με ρωτήσετε τι ποσοστά δίνω εγώ για το τι είναι!;! Θα σας πω αμέσως!!!!

Οικειοθελώς αναχώρηση και εγκατάλειψη 1%
Λόγο μη βιώσιμης ζωής 5%
Λόγο κάποιοι να τους κυνήγησαν 5%
Λόγο κρυφών πειραμάτων 5%

Λόγο ανεξήγητου γεγονότος 84% τι σημαίνει λόγο ανεξήγητου γεγονότος!;! Αυτό που εννοεί ανεξήγητο δεν μπορώ να δώσω μια σωστή και ευσταθή απάντηση όλα μέχρι τώρα είναι θεωρίες ακόμα και η ιστορία με τους θηρευτές όπου δείχνει να έχει κάποια βάση αλλά μέχρι να δούμε το αν πρόκειται ή όχι για αυτούς η μόνη απάντηση είναι λόγο ανεξήγητων γεγονότων!!!!

Και κάτι τελευταίο…έτσι για να μπορείτε και σεις να ενεργείτε και να σκέφτεστε έξυπνα!!!! Οι αριθμοί στο γράμμα τι θα μπορούσαν να ήταν!;! Ας πω μια βλακεία εγώ τώρα ε!;! Ψαχτείτε στο διαδίκτυο και βρείτε τους πλανήτες που έχει αριθμήσει η NASA….. χε χε χε!!!!

Παράδειγμα δείτε το βίντεο αυτό.

Αφήστε με εμένα όμως το τι λέω!!!! Είναι στην γνώμη σας το να πιστέψετε ότι θέλετε εσείς αλλά με τα στοιχεία που σας έδωσα δεν νομίζω να βρείτε μια λογική απάντηση παρά μόνο θεωρίες σαν και μένα!!!!

Μέχρι εδώ….θα επανέλθουμε κάποια στιγμή στο θέμα!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!! και Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ / Image by Peter H from Pixabay