Κάτι σαν κρυμμένος δίσκος στην Ανταρκτική. Θα μπορούσε να είναι ιπτάμενος που κατέπεσε;

Κυνηγοί UFO ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει ένα «ξένο σώμα» που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο εξωγήινων, κρυμμένο σε μια σπηλιά της Ανταρκτικής, σε εικόνες του Google Earth.

Η Ανταρκτική το τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει την τιμητική της στο χώρο του ανεξήγητου, καθώς το τελευταίο 3μηνο, ανακαλύπτονται συνεχώς παράξενα αντικείμενα στην επιφάνειά της μέσω των δορυφορικών φωτογραφιών του Νότιου πόλου που παρουσιάζει η Google στους χάρτες της.

Μία τέλεια πυραμίδα, τσιμεντωμένες οπές σαν αεροδιάδρομοι εναέριων αντικειμένων, παράξενα κτήρια στο πουθενά, υπέρυθρες ενδείξεις για αρχαία υπόγεια πολιτεία ή βάση, και τώρα στην τελευταία ανακάλυψη έναν ιπτάμενο δίσκο μισο-κρυμμένο κάτω από μία σπηλιά.

Η παράξενη ανακάλυψη ξεκίνησε από έναν φανατικό κυνηγό εξωγήινων στο Κλίβελαντ του Οχάιο και έγινε «αστραπιαία» γνωστή σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, όπως την SUN, την Daily Mail και τη Mirror.

Εντός 24ώρου έγινε γνωστή και στην Ελλάδα μέσα από την ιστοσελίδα του UFOs & Aliens Truth (Greek community), όπου σας παρουσιάζει και το στίγμα του αντικειμένου παρακάτω:

Βρέθηκε Κρυμμένος Ιπτάμενος Δίσκος στην Ανταρκτική; (φωτο-συντεταγμένες)

ufotruth-gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.