Μυστικό αεροσκάφος ξεπροβάλει από τους πάγους της Ανταρκτικής, σύμφωνα με ισχυρισμούς (video)

[25/10/2018 - 15:34]

Μυστικό αεροσκάφος ξεπροβάλει από τους πάγους της Ανταρκτικής, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιούσε το Google Earth και σάρωνε το Νότιο Πόλο. Εξερευνούσε την Ανταρκτική και περνώντας από την περιοχή Queen Maud της παγωμένης ηπείρου, παρατήρησε ότι κάτι δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Μια πιο προσεκτική ματιά από διάφορες γωνίες, απεικονίζει ένα τριγωνικό αντικείμενο που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δείχνει να έχει 107 μέτρα μήκος και 74 πλάτος.

Ίσως, έχει αξία να πούμε πως στην ίδια περιοχή, πρόσφατα έχει εντοπιστεί κάτι ακόμα που θυμίζει μεγάλου μήκους γέφυρα, ενός ένα σημείο έχει σβηστεί από τον χάρτη.

Όπως αναφέρει η Βρετανική dailystar.co.uk, εξωφρενικές αξιώσεις εικάζουν ότι αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα ιπτάμενο αντικείμενο που μπορεί να έχει θαφτεί στα χιόνια εδώ και εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια.

“Τα ίσια άκρα είναι εντελώς αφύσικα”, ισχυρίστηκε κάποιος σε σχόλιό του ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Πιθανότατα υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός που έζησε στην Ανταρκτική πριν καλυφθεί από χιόνι.

Αν και υπήρξαν σχόλια ότι αυτό το αντικείμενο δεν είναι πιθανό να πρόκειται για ένα ιπτάμενο διαστημόπλοιο ανώτερης εξωγήινης φυλής, αλλά ένας φυσικός σχηματισμός, κάποιοι άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο μοντέλο τύπου TR-3B, ένα υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο με τριγωνικό σχεδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που εικάζεται ότι έχει αναπτυχθεί με μυστικά κονδύλια σε κρυφά εργαστήρια.

Τι μπορεί να είναι, τελικά; Ένα αρχαίο διαστημόπλοιο, ένα σύγχρονο μυστικό αεροσκάφος ή απλά ένας φυσικός σχηματισμός;

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να έχετε σαφέστερη εικόνα:

Huge Triangular UFO emerges from Antarctica ice

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ