Εικόνα της «Πόλης των Χρυσών Πυλών»
Image by AI generator from gencraft

Το Μυστικό της «Πόλης των Χρυσών Πυλών»

Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει ή δει στον κινηματογράφο ιστορίες για τη μυστηριώδη Ατλαντίδα.

Ο Πλάτωνας με τον «Τίμαιο» και «Κριτία» είναι αυτός που άνοιξε τις πύλες της έρευνας.

Ο Σόλωνας αναφέρει μια συζήτηση που είχε με τους Αιγυπτίους ιερείς οι οποίοι του αποκάλυψαν τον εποικισμό της Αιγύπτου από την Αθηνά και τον Ήφαιστο και ότι ο Ελληνικός πολιτισμός ήταν αρχαιότερος του Αιγυπτιακού κατά 1000 χρόνια, αναφερόμενοι σε μια εποχή πριν από τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα που έγινε το 9.560π.Χ.

Στην αφήγηση του ο Αιγύπτιος ιερέας αναφέρει την υποδούλωση της χώρας του από τους Άτλαντες, τους οποίους εκδίωξαν αργότερα οι Αθηναίοι και οι άλλοι Έλληνες πέραν των Ηρακλείων Στηλών (Γιβραλτάρ). Στη σύγκρουση που επακολούθησε, από τη χρήση καταστρεπτικών όπλων καταβυθίστηκε η Ατλαντίδα. Από νεότερες έρευνες εκτιμάται ότι αρχηγός των Ελληνικών στρατευμάτων των Αθηναίων ήταν ο Ηρακλής ο γιος της Ήρας.

Μέχρι σήμερα έχουν ασχοληθεί πάνω από 300 ερευνητές σχετικά με την Ατλαντίδα. Οι 114 υποστηρίζουν την άποψη ότι η Ήπειρος της Ατλαντίδος, που ήταν σε μέγεθος μεγαλύτερη από «τη Λιβύη και την Ασία μαζί», βρισκόταν στον Ατλαντικό Ωκεανό, μεταξύ Αμερικής και Αφρικής με τη δυτική Ευρώπη. Η άποψη αυτή ενισχύεται και από πλήθος υποβρυχίων ευρημάτων που έχουν συλλέξει και φωτογραφίσει Αμερικανικά και Ρωσικά βαθυσκάφη.

Άλλοι 140 υποστηρίζουν ότι υπήρξε η Ατλαντίδα όχι στον Ατλαντικό αλλά σε άλλα μέρη της γήινης επιφάνειας και αρκετοί την τοποθετούν στο Αιγαίο η καταβύθιση της οποίας οφείλεται στην έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας. Τέλος άλλοι 46 υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ Ατλαντίδα. Είναι οι γνωστοί άγνωστοι, οι οποίοι θέλουν να απορριφθεί η αφήγηση του Πλάτωνα και να τεκμηριώσουν ευκολότερα τις δικές τους ψευδο-
λογίες.

Όμως υπάρχει και το πολυσυζητημένο χειρόγραφο Τροάνο των Μάγιας του 1.500π.Χ., αντίγραφο του οποίου βρίσκεται στο μουσείο του Λονδίνου. Και αυτό μιλά για την καταβύθιση της Ατλαντίδος το 8060 π.Χ. και 1.500π.Χ. που γράφηκε μας δίνει 9.560 π.Χ. όπως αναφέρει
και ο Πλάτωνας.

Από τις πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι Ολύμπιοι, οι Άτλαντες ανήκαν στα στρατεύματα του Κρόνου από τον αστερισμό «ε» του Βοώτη.

Ο Κρόνος διετέλεσε αυτοκράτορας της Ατλαντίδος. Ο Πωλ Σλήμαν, εγγονός του μεγάλου ερευνητή Σλήμαν, βρήκε στη συλλογή αρχαίων αγαλμάτων του παππού του ένα πολύ μεγάλο χάλκινο άγαλμα, που έφερε στην βάση την επιγραφή «ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», η οποία στους αρχαίους Έλληνες ήταν γνωστή και σαν «Κρόνειοι τόποι».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μετά τη συντριβή του Κρόνου από τον Δία, η Ατλαντίδα ονομάστηκε Ποσειδωνία και περιήλθε στην εξουσία του θεού Ποσειδώνα• μιλάμε πάντα για την εποχή γύρω στο 25.920 πριν την εποχή μας. Έχουμε όμως και την δεύτερη σύγκρουση του 11.665 π.Χ. στην οποία συμμετείχαν
ουράνιες δυνάμεις, Ανδρομέδειες, με επικεφαλής τον Κυρίαρχο Άρχοντα Απόλλωνα. Συμμετείχαν και δυνάμεις Ελλήνων η δράση των οποίων εξιστορείται με το έπος Αργοναυτική εκστρατεία. Αντίπαλοι αυτών, τα στρατεύματα αποστατών από τη Λίλιθ υπό την ηγεσία του
Γιαχβέ και των Ατλάντων που είχαν παραμείνει πιστοί σε αυτόν.

Μετά την ήττα των Κρονείων από τις Ανδρομέδειες δυνάμεις του Απόλλωνα, με εντολή του Δία όχι μόνο δεν εξοντώθηκαν, αλλά και επιτράπηκε σε μέρος των στρατευμάτων της Λίλιθ να κατοικήσουν στην Ατλαντίδα, με την προϋπόθεση να μην δημιουργήσουν προβλήματα, μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ από τους αποστάτες. Μετά από 2000 χρόνια, το 9560, οι οπαδοί του Γιαχβέ που είχαν θαυμάσει το πνεύμα και τη μεγαλοθυμία του Δία τον λάτρεψαν σαν θεό. Η στάση τους αυτή προκάλεσε την οργή του Γιαχβέ που κατέβηκε για να τους τιμωρήσει.
Τους οδήγησε σε πόλεμο, κατέλαβε την Ατλαντίδα και την Αίγυπτο, πράξεις ανίερες και επιλήψιμες, που τον έφεραν σε σύγκρουση με τον Ηρακλή, που διέθετε τεχνολογία πολύ ανώτερη των Ατλάντων. Εκδίωξε τον Γιαχβέ από την Αίγυπτο και καταβύθισε την Ατλαντίδα
το 9560π.Χ. Μήπως η ίδια ιστορία δεν επαναλαμβάνεται και σήμερα από τις Κρόνειες δυνάμεις της Δύσης;

Ο Γιαχβέ ήθελε την καταβύθιση της Ατλαντίδος, για να διασκορπιστούν οι πιστοί οπαδοί του, να ξεχάσουν τον Δία και να εξαπλωθούν σε όλη την επιφάνεια της γης όπως και έγινε. Οι ιερωμένοι που είχαν ενημερωθεί από τον Γιαχβέ για την επικείμενη καταστροφή, μάζεψαν όλους τους μυημένους και έφυγαν διαρκούσας της καταστροφής. Έφυγαν μακριά για τη διατήρηση των ουρανίων μυστικών και της επιστήμης της μαγείας, βοηθούμενοι και από ενσαρκωμένους αποστάτες. Η ιεραρχία των Μάγων και των αποστατών μετακινείτο συνέχεια ανάλογα με την διαμορφούμενη παγκόσμια κατάσταση, από την Ατλαντίδα στο Μεξικό, το Περού, Αίγυπτο, Μεσοποταμία, Θιβέτ, Ινδία, Παλαιστίνη και ΗΠΑ σήμερα.

Στην εποχή μας βλέπουμε και ακούμε πολλά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά δυστυχώς δεν προσέχουμε ούτε τι βλέπουμε ούτε τι ακούμε. πρέπει να αξιολογούμε τις πληροφορίες γιατί θα μας προλάβουν τα γεγονότα των εξουσιαστών και θα είναι αργά.

Όλοι ανεξαιρέτως, αποδίδουμε την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας στον Σιωνισμό και τις ελεγχόμενες από αυτόν οργανώσεις και σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχουν δίκιο. Δεν λένε όμως τίποτε για την πλύση του εγκεφάλου που γίνεται με την κατήχηση μας στον εβραιοχριστιανιασμό, τον κατ` εξοχήν υμνητή του Σιωνισμού και του Αγίου Ισραήλ, που χρησιμοποιείται έτσι σαν Δούρειος Ίππος. Σήμερα κάποιοι ιερωμένοι και ιεροκήρυκες για να στηρίξουν τον χριστιανισμό βρίζουν την Ελλάδα (εορτή Κυριακής της Ορθοδοξίας). Δεν εννοώ τον κατώτερο κλήρο που αγωνιά για την πατρίδα του, εννοώ τους χλιδάτους ιεράρχες.

Αυτοί υμνολογούν μέσα στις Ελληνικές εκκλησίες το άγιο Ισραήλ και χαρακτηρίζουν τους Εβραίους εκλεκτούς και σπέρμα άγιο. Να γιατί ο σιωνισμός είναι πανίσχυρος. Αφού έχει τόσους πολλούς υμνητές δεν χρειάζεται αυτός να κάνει τίποτα.

Απορούμε πως τυχαίνει ο σιωνισμός να σχεδιάζει τόσο μακροχρόνια και να προγραμματίζει το σταδιακό έλεγχο του πλανήτη. Κανείς δεν πρόσεξε ότι τα σχέδια του σιωνισμού, εκτός του ότι είναι μακροχρόνια, είναι τέλειας οργάνωσης και ακριβέστατης υλοποίησης. Πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο μακρύτερα από το οπτικό μας ορίζοντα. Ο Γαλλοεβραίος Καρωντύ έγραψε ότι » …δεν υπάρχει εβραϊκή φυλή αφού δεν υπάρχουν κοινά φυλετικά γνωρίσματα και συγγένεια αίματος». Δεν μπορεί να ανήκουν στην ίδια φυλή, νέγροι, κίτρινοι, λευκοί και ερυθρόδερμοι• βιολογικά είναι αδύνατο. Θρησκευτικά μας είπαν να το δεχθούμε για να μην χαρακτηριστούμε αιρετικοί. Αυτό θα πει δόγμα, δεν μπορεί να έχεις αντίθετη
άποψη από το ιερατείο, όχι μόνο θρησκευτική αλλά και ιστορική και επιστημονική.

Υπάρχουν οργανώσεις Υπερσιωνιστικές στις οποίες μέλη είναι και οι διάφορες εκκλησίες μεταξύ των οποίων και η Ορθόδοξη που παίρνει εντολές από το Παγκόσμιο Συνέδριο Εκκλησιών.

Κυκλοφορεί και όχι κακώς, ένας πίνακας της υποτιθέμενης υπερκυβέρνησης των 300, που ελέγχεται από τον σιωνισμό, τον οποίο είχα παραθέσει (σε άλλη μου ανάρτηση). Η διοίκηση αυτή των 300 είναι πολύ χαμηλής βαθμίδας σε σχέση με την ανώτερη αυτής ιεραρχία που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί. Η ολιγομελής αυτή υπερκυβέρνηση παραμένει άγνωστη, δεν αναφέρεται και θα παρουσιαστεί όταν οι παγκόσμιες καταστάσεις κριθούν κατάλληλες. Είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από το να ψάξει για την πραγματικότητα. Υπάρχουν κέντρα σχεδιασμού και αποφάσεων στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) και Αγγλία (Λονδίνο) που παίρνουν κατευθείαν εντολές από τη «Λίλιθ» και τους ενσαρκωμένους αποστάτες. Στα κέντρα αυτά η ανθρώπινη γνώμη δεν έχει μεγάλη σημασία. Δεν ισχυρίζομαι ότι μπήκα μέσα στα κέντρα αυτά σαν
υπερκατάσκοπος και μάζεψα τις πληροφορίες που παραθέτω.

Τα στοιχεία αυτά έχουν δοθεί από τους μυστηριώδεις συνομιλητές, τους Ολύμπιους χωρίς να τα ζητήσουμε αφού αγνοούσαμε την ύπαρξη τους, αλλά και από κάποιους υψηλόβαθμους συνέλληνες των ΗΠΑ τους οποίους και ευχαριστώ, όχι μόνο για την προσφορά τους αλλά και για την εμπιστοσύνη με την οποία με έχουν περιβάλλει.

Τα πάντα σχεδιάζονται στην «Πόλη των Χρυσών Πυλών» από την «Γήινη Δυναστεία» που καθοδηγείται από τον Γιαχβέ, η οποία απαρτίζεται από ουράνιους αλλά και γήινους ενσαρκωμένους αποστάτες» (Ν. Υόρκη ίσως και Λονδίνο).

Μετά από πολλές ερωταπαντήσεις μας προέκυψαν τα παρακάτω στοιχεία. Πριν από 50.000 χρόνια και όταν ο Κρόνος αποστάτησε από την Ανώτερη Συνειδητότητα, οργάνωσε τις δυνάμεις του έτσι ώστε να έχει πάντα δυνατότητες κυριαρχίας πάνω στη γη. Οργάνωσε την «Ουράνια
Δυναστεία του Σκότους» στην οποία έδινε ο ίδιος εντολές.

Μετά την ανατροπή του από τον Δία και μέχρι το 11.665π.Χ. φρόντιζε και πάλι ο ίδιος να έχει την οργάνωση αυτή σε ενέργεια βοηθούμενος από τον άμεσα υφιστάμενο του «Κυβερνήτη του Σκότους Γιαχβέ» ο οποίος ελέγχει και συντονίζει την ομάδα αυτή μέχρι και σήμερα.

ΚΡΟΝΟΣ (ΜΕΓΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΚΟΤΟΥΣ) ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΓΙΑΧΒΕ (ΜΕΓΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣ) ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΗΙΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΩΝ ΘΥΡΩΝ ΠΟΛΗ ΑΓΓΕΛΩΝ
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Α. Ενσαρκωμένοι αποστάτες Δ Α. Ανώτερη Πνευματική (7ος πλανήτης Άστρου γ Καθοδήγηση
του Δράκοντα) (κλειστή Κάστα Ραββίνων)

Β. Ενσαρκωμένοι αποστάτες Β Β. Ανώτερη Μαύρη
(Αστερισμός ε του Βοώτη) αντίδραση (Δολοφονίες, πορνεία, Ναρκωτικά)

Γ. Ενσαρκωμένοι αποστάτες “Ο” Γ. Ανώτερες Μαύρες Τέχνες
(3ος Πλανήτης άστρου β όφεως) (Μαύρη Μαγεία, Σατανισμός)

Δ. Γήινοι Ηγεμόνες Σκότους Δ. Μαύρη αδελφότητα
(Κληρονομικός τίτλος) (Παγκόσμια Τρομοκρατία)

Αψίδα Μαύρης Αψίδα Χρυσής
Αδελφότητας Αδελφότητας

Ραββίνοι – Ανώτατη Ιεραρχία Πετρέλαια – Πρώτες Ύλες
Εκκλησιών
(Πολεμικές – (Βιομηχανικοί
Βιομηχανίες) – Κολοσσοί)
Ανώτατη Ιεραρχία των 300

Σκοπός όλων αυτών των οργανώσεων είναι ο μεθοδικός έλεγχος του πλανήτη χωρίς την ύπαρξη αντιδράσεων. Δίδεται ιδιαιτέρα έμφαση στην ικανοποίηση των ενστίκτων και την καλλιέργεια του «Εγώ» και της ματαιοδοξίας, με την απόκτηση πολυτελών αυτοκινήτων, γιοτ,
προσωπικών ασφαλειών, φανταχτερών αμφιέσεων.

Η γήινη καθοδήγηση διοικείται από τον Αρχιερέα Άρχοντα του Σκότους, που προετοιμάζει τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγεμόνες του σκότους. Κατευθύνει και ελέγχει τα ανώτερα στελέχη των εκκλησιών τα οποία όταν υπάρχει ανάγκη τα οδηγεί σε σύγκρουση
με τα ανώτατα στελέχη της Αψίδας της Μαύρης Αδελφότητας.

• Ανώτερη μαύρη αντίδραση, οργανώνει, ελέγχει και κατευθύνει, όλες τις έκνομες ενέργειες, θηριωδίας, βαρβαρότητας, κτηνωδίας και φαινομένων σήψεως και εκφυλισμού, είναι κυρίως σημιτογενούς προέλευσης με χαρακτηριστικά την προκλητικότητα, εριστικότητα, λη-
στρικότητα και επιθετικότητα.

• Ανώτερες μαύρες τέχνες, ελέγχουν, συντηρούν και κατευθύνουν όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα μαγείας, μαύρης και λευκής και παρεμφερών εκδηλώσεων. (Ταρώ, καφέδες, χαρτιά κλπ.) και την αρνητική ανάπτυξη της τεχνολογίας, δηλαδή για την πρόκληση κακού. Κάτι που παρατηρείται πολύ έντονα σήμερα είναι η πλήθυνση των μάγων. Είναι σημιτογενούς προέλευσης και Ατλάντιας καταγωγής. Είναι εποχή που οι μάγοι διοικούν τον κόσμο. Όλοι οι ηγέτες συμβουλεύονται και έναν μάγο. (Παλαιότερα Ιωσήφ, Μωυσής κλπ.). Κύριος συνεργάτης των μάγων είναι το πονηρό πνεύμα ο Γιαχβέ. Έναντι αυτών αντιπαρατάσσεται το αντίπαλο δέος των Έ» που εκτονώνει τις δυσμενείς πράξεις κατά της ανθρωπότητας.

Από: «Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» (2002) ΤΟΥ Κ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

xorisorianews.gr / Image by AI generator from gencraft