γράμμα ταυ
Image by Hstrong ART from depositphotos

Το γράμμα… «Ταυ» και οι Πλειάδες όπως ΔΕΝ τα Διδαχτήκαμε Ποτέ

Το γράμμα Τ… σημαίνει την Τ = Στερέωση και ως γήινο άφωνο που είναι, μας παραπέμπει με την οριζόντια γραμμή του, στο επίπεδο της Γαίας. Άρα όλη η ουσία της δυνάμεως που το διέπει, δρα κάτω από την επιφάνεια της Γαίας. Λόγω όμως της συμπυκνώσεως του γαιώδους υλικού, αυτή η δύναμη στερεώνεται.

Η λέξις ΤΕΛΟΣ… έχει το γράμμα Τ… που είναι το Σημείο αναφοράς χτυπήματος ήχου-δόνησης… της γήινης στερέωσης… το γράμμα Ε… είναι η έλευσις των Ενεργειών… το γράμμα Λ… δια της Λαξεύουσας πορείας… το γράμμα Ο… στο γήινο οίκο (εστία)… μικρόκοσμο…. και το γράμμα Σ… δια της παλινδρομικής κινήσεως εσαεί. Το Τέλος… δηλώνει την αναφορά του ήχου που καταφθάνει μέσω των ενεργειών και είναι λαξεύουσα και καταφθάνει στο υλικό πεδίο με συνεχόμενη παλινδρομική κίνηση και βρίσκει αποδέκτη….. δηλαδή έως «το χρονικό εκείνο σημείο κατά το οποίο έχει εκπληρωθεί ο στόχος.

Η λέξις ΤΑΦΟΣ… έχει το γράμμα Τ… που δηλώνει στη στερεή φανέρωση… το γράμμα Α…. της Αρχικής Δύναμης… το γράμμα Φ… των Φωτεινών σημείων… το γράμμα Ο… στο γήινο χώρο (υλική σάρκα)… το γράμμα Σ… δια της παλίνδρομης κίνησης.

Τη φράση «Ἀνδρῶν ἐπιφανῶν πᾶσα γῆ τάφος»… την έχει γράψει ο Θουκυδίδης στον Επιτάφιο του Περικλή (Β, 43) και μεταφράζεται ως «Των ένδοξων ανθρώπων τάφος είναι κάθε γη» και σημαίνει… πως ο θάνατος των επιφανών ανθρώπων έχει οικουμενική διάσταση….διότι ο τάφος όλων των επιφανών ανδρών είναι κάθε τόπος, και δε σώζεται το όνομά τους μόνο σε επιγραφές στην πατρίδα τους, αλλά διατηρείται και η ανάμνησή τους και στις ξένες χώρες, πιο πολύ στη μνήμη και στις καρδιές των ανθρώπων…. παρά στα γραπτά μνημεία και στους τάφους. Αλλά ο τάφος… επίσης μας χρησιμεύει στο να θάβουμε και τα νεκρά μας πρόσωπα.

Όταν ο τάφος που εμφανίζεται στο όνειρό μας… είναι ένας από αυτούς τους τάφους, δηλαδή…είναι ότι και οι επιθυμίες μας ή οι ελπίδες μας που διατρέχουν και τον ανάλογο κίνδυνο ώστε τελικώς να θαφτούν μέσα σ’ αυτόν τον τάφο. Γι’ αυτό και ο ΤΑΦΟΣ… όπως διαπιστώνουμε δεν γράφεται με Ω…. διότι απλά έχει να κάμει με την εδώ γήινη κάτασταση… του εσωτερικού υλικού πεδίου (Ο)… μικρός Οίκος.

Οι πρόγονοί μας Έλληνες (εξωγήινοι) που ήρθαν πρώτοι στη Γαία… εγκατεστήθησαν όπως σας έχω γράψει για πρώτη φορά στο όρος Ταύγετος ή αλλιώς Ταυγέτη.

Η λέξις ΤΑΥΓΕΤΟΣ… δηλώνει με το γράμμα Τ… τη στερέωση καθόδου… το γράμμα Α… της Αρχικής Δύναμης… το γράμμα Υ… υποδοχής …. το γράμμα Γ…γεωμετρικώς…. (διότι έκαναν πλήρη χαρτογράφηση του πλανήτη… όπως πάνω και κάτω…) το γράμμα Ε… που δηλώνει την Έλευση…των Ελλήνων… το γράμμα Τ… ξαναδηλώνει το στερέωμα της υλικής υπόστασης… το γράμμα Ο… δηλώνει τον γήινο χώρο (μικρό Οίκο) και το γράμμα Σ… δια της παλινδρομικής κίνησης εσαεί… που επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΟΥ

Για να δούμε όμως λίγο τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ… και τι σχέση έχουν με εμάς… και τον Ταύγετο-Ταυγέτη. Ο Άτλαντας όπως γνωρίζουμε… ήταν ο υιός του Τιτάνα Ιαπετού και απέκτησε από τη σύζυγό του την Πλειόνη ….. ΕΠΤΑ ΚΟΡΕΣ, ….. που ήταν αδέλφια…. με τις Πλειάδες: Ταϋγέτη, Ηλέκτρα, Αλκυόνη, Αστερόπη, Κελαινώ, Μαία και Μερόπη. Ο Άτλαντας ήταν στην ουσία αυτός που απαγορεύονταν…. να τολμήσει…. δηλαδή… αυτός που ναι μεν μπορούσε… αλλά δεν έπρεπε να πράξει…. οπότε: (Α+ΤΛΑΩ = ΑΤΛΑΣ), δηλαδή…. Ο ΠΑΡΑΒΑΙΝΩΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ….. Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ) ήταν γιος (υιός = ειος = ει ος = ήταν αυτός) του Τιτάνα (ΤΙ ΤΑΝ = ΤΙ (Η)ΤΑΝ 😉 Ιαπετού (= ΟΙΑ – ΠΕΤΟΥ(Ν) = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ = δηλαδή….. ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ή ΜΗΧΑΝΕΣ. Απέκτησε λοιπόν στη συνέχεια από την σύζυγό (ΣΥΝ+ΖΕΥΞΗ = Η ΟΜΟΥ ΖΕΥΞΙΣ κάποιου δηλαδή… ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ) του την Πλειόνη (ΠΛΕΙΟΝ Η = ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ … ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ.

Πλειάδες

Οι ΕΠΤΑ ΚΟΡΕΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ), που ήταν αδέλφια (Α+ΔΕΛΦΟΣ = Α+ ΠΟΝΗΡΟΣ = ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ = Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ…..!!!)…. τις Πλειάδες (ΠΛΕΙ (Ν) +ΑΔΕΣ = ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ + ΑΔΕΤΕΣ = ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ).

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οπότε έχουμε:

Ταϋγέτη ( = ΤΑ ΗΓΕΤΗ = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗ, δηλαδή… ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ…. ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ).

Ηλέκτρα (ΤΟ ΕΚΤΡΑ…. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ = ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ) ή ΗΛΕΚΤΡΟΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΝ).

Αλκυόνη ( = ΑΛΚ-Υ ΟΝ Η = ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ…. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΛΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ, ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΚΛΠ…)

Αστερόπη ( = ΟΠΗ ΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ = ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ)

Κελαινώ (ΚΕΛ = ΒΟΗ, ΗΧΗΡΟΣ + ΑΙΝΩ = ΥΜΝΩ, ΔΟΞΑΖΩ, ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ – ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΣ => ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΜΕ ΒΟΗ ή ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ….. Η ΒΟΗ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ, ΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.)

Μαία (= Η ΤΡΟΦΟΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ,…. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΙΑ+ΑΝΔΡΟΣ = ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΔΡΑΣ = ΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ…. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…. ΔΗΛΑΔΗ …. Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗ ΛΑΒΗ.

Μερόπη (ΜΕΡ => ΜΕΡ-ΔΩ = ΚΟΒΩ, ΜΕΡ – ΓΩ = ΑΠΟΣΤΕΡΩ… = ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ή ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΗΝ – ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ – ΟΠΗ ..!)

Είναι ΛΟΙΠΌΝ σε όλους μας γνωστό….. ότι οι Πλειάδες μετά το θάνατό τους, σχημάτισαν στον Ουρανό τον αστερισμό των Πλειάδων, (ΠΛΕΙΑΔΕΣ = ΠΛΟΙΑ ΔΕΣ = ΔΕΣ ΤΑ ΣΑΝ ΠΛΟΙΑ… !!!) γνωστό σαν Πούλια (…ΠΟΥ ΛΕΙΑ….. έγιναν των Ολυμπίων) .

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ…. ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ, ….. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 7 ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΝΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ…. ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ….. (ΑΤΛΑΣ) ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ (ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ / ΜΗΧΑΝΗ / ΕΝΕΡΓΕΙΑ ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ (ΠΛΕΙΟΝ+Η), ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΚΟΡΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ –ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ (Α-ΔΕΛΦΕΣ) ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (Πλειάδες).

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥΣ (Ταϋγέτη) ΕΚΑΝΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕ (Αλκυόνη), ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ (Αστερόπη) ΜΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΒΟΗ (Κελαινώ) ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΩΣ (Ηλέκτρα), ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ (Μαία) ΚΑΙ ΚΟΒΩΝΤΑΣ – ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ – ΤΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΟΠΗ (Μερόπη). ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΥΤΑ (ΠΛΕΙΑΔΕΣ) ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ (Πούλια) οπότε:

Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ…. ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΦΘΟΝΕΣ, …… ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….. ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, …. ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΛΑΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ… ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ, …… ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ (ΣΥΝΔΕΣΗ) ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΒΟΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΩΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ (ΑΣΤΡΟ)ΠΛΟΙΑ …… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, ….. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.

Μετά την προσγείωση τους εις την ΓΑΙΑ…… ονόμασαν το πρώτο σημείο εποίκησης ΤΑΥΓΕΤΗ ή ΤΑΥΓΕΤΟΣ, …… ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΟΣ/ΒΟΥΝΟ… ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ….. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….!!! ……. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ…… ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ……!!!

ΒΟΥΝΟ = Β Ο Υ ΝΟ(Σ) !!!! = ΟΧΙ ΝΟΑΣ…. ΑΛΛΑ Β ….!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
IOANNIS STOGIANNOS / Image by Hstrong ART from depositphotos.com