Γιατί οι Ινδιάνοι της Αμερικής ΔΕΝ Φοβούνται τους Εξωγήινους !!!

Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί Ινδιάνοι δεν έχουν κανένα φόβο για τους εξωγήινους, καθώς οι πολιτισμοί τους ήταν βαθιά πνευματικοι μπορούν να θυμούνται μία εποχή που οι άνθρωποι από τα αστέρια συνήθιζαν να αλληλεπιδρούν ελεύθερα με τα ανθρώπινα όντα.

Πριν οι ευρωπαίοι ανακάλυψουνν την Αμερική η γη είχε κατοικηθεί από πολλούς πολιτισμούς και υπήρχαν εκατομμύρια άνθρωποι! Ωστόσο οι ινδιάνοι της Αμερικής σχεδόν εξαφανίστηκαν και αυτό σημαίνει ότι η αρχαία γνώση τους χάθηκε μαζί τους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε εύκολα να το κάνουμε να διορθωθεί!

Ινδιάνοι που κατάφεραν να επιβιώσουν μίλησαν για ιστορίες σχετικά με τους ανθρώπους από αστέρια!

Η κεντρική ιδέα των ιστοριών που κατάφεραν να διασωθούν από τον πολιτισμό των ινδιάνων της Αμερικής είναι ότι διαφορά όντα ήρθαν από τον ουρανό και δημιούργησαν μία σχέση με τους ανθρώπους της γης και αυτό ήτανε αρκετά σημαντικό και άξιο ωστε να γράφει σαν μία ιστορία και διδασκαλία.

Οι Ιστορίες αναφέρουν ότι ο αρχαίος κόσμος είχε έρθει σε επαφή με πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς που ήταν πολύ προχωρημένοι τεχνολογικά και αυτό Δημιούργησε μία αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους ώστε να εξελιχθούν.

Αυτές οι ιστορίες είναι πολύ ισχυρές μέσα στους μύθους των φυλών της Αμερικής. Ο Richard Wagamese από το Wabaseemoong είπε ότι ο λαός του είχε ιστορίες για τους ανθρωπους απο τα αστέρια που ήρθαν στη Γη πολλές γενιές πριν.

Οι πρώτοι άνθρωποι από τα αστέρια είχαν φέρει μαζί τους οι διδασκαλίες και ιστορίες που ήταν πολύ πνευματικες ,όπως οτι είχαν φέρει και χάρτες όλου του κόσμου και τα παρεδωσαν όλα αυτά ελεύθερα στους ανθρωπους συνέχισε… οι ιστορίες τους μιλούσαν για αγάπη και ήταν και οι ίδιοι πολύ ευγενικοί και έδιναν το καλό παράδειγμα..!

Όταν έφυγαν από τη ζωή ο Λαός του Ρίτσαρντ είπε ότι αισθάνθηκαν τεράστια μοναξιά που δεν ειχαν νοιωσει ξανα ! Οι Χοπι ήταν ειρηνικοι άνθρωποι και πίστευαν ότι οι πρόγονοί τους είχαν έρθει από τις Πλειάδες και αυτή η συμπεριφορά των εξωγήινων που γνώρισαν εδώ στη γη τους άλλαξε τον τρόπο ζωής τους Σαν λαός!

Οι θρύλοι από τους Ινδιάνους της ντακότα μιλούν για το ίδιο σύμπλεγμα αστεριών ότι κατάγονταν και ότι ήταν Το αρχικό σπίτι των προγόνων τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Cree πίστευαν επίσης ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν και αυτοί από τα αστερια αλλά ήταν σε πνευματική μορφή και στη συνέχεια μετατράπηκαν σε ανθρώπους όταν πλέον ηρθαν να μείνουν στη γη! Οι άνθρωποι της λακότα συχνά μιλούν για μυστηριώδη και Ουράνια όντα που μπορούσαν να εκδηλωθούν μπροστά τους σαν σφαίρες φωτός και που επέλεγαν παιδιά για να τους ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι πέρα στο διάστημα και μέσα από το χρόνο!

Όλες οι ιστορίες από όλους τους λαούς ινδιάνων που έχουν μέχρι σήμερα επιβιωσει μιλούν για τους ανθρώπους από τα αστέρια και τις μακρινές σχέσεις που είχαν οι πρόγονοί τους!

Αυτές οι ιστορίες μείναν στο μυαλό των παιδικών τους χρόνων όταν γύρω από τη φωτιά οι storytellers του κάθε λαού διαμοιράζαν σε κάθε τελετουργικό ή σε κάθε γιορτή!

Sioux Chief Speaks About Star People/White Buffalo Calf Woman 1/2

KATOXIKA NEA – katohika.gr

AMP code