ινδιάνοι Αμερικής μαζί με εξωγήινους
Καλλιτεχνική απεικόνιση

Φαίνεται ότι οι ινδιάνοι Αμερικής δεν έχουν κανένα φόβο για τους εξωγήινους, καθώς οι πολιτισμοί τους ήταν βαθιά πνευματικοί μπορούν να θυμούνται μία εποχή που οι άνθρωποι από τα αστέρια συνήθιζαν να αλληλοεπιδρούν ελεύθερα με τα ανθρώπινα όντα. Πριν οι ευρωπαίοι ανακαλύψουν την Αμερική η γη είχε κατοικηθεί από πολλούς πολιτισμούς και υπήρχαν εκατομμύρια άνθρωποι!

Ωστόσο οι ινδιάνοι Αμερικής σχεδόν εξαφανίστηκαν και αυτό σημαίνει ότι η αρχαία γνώση τους χάθηκε μαζί τους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε εύκολα να το κάνουμε να διορθωθεί! Ινδιάνοι που κατάφεραν να επιβιώσουν μίλησαν για ιστορίες σχετικά με τους ανθρώπους από αστέρια! (Διαβάστε επίσης: H μεγαλύτερη γενοκτονία στην Ιστορία: 100.000.000 νεκροί Ινδιάνοι)

Η κεντρική ιδέα των ιστοριών που κατάφεραν να διασωθούν από τον πολιτισμό που έχουν οι ινδιάνοι Αμερικής είναι ότι διαφορά όντα ήρθαν από τον ουρανό και δημιούργησαν μία σχέση με τους ανθρώπους της γης και αυτό ήτανε αρκετά σημαντικό και άξιο ώστε να γράφει σαν μία ιστορία και διδασκαλία. Οι Ιστορίες αναφέρουν ότι ο αρχαίος κόσμος είχε έρθει σε επαφή με πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς που ήταν πολύ προχωρημένοι τεχνολογικά και αυτό Δημιούργησε μία αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους ώστε να εξελιχθούν.

Αυτές οι ιστορίες είναι πολύ ισχυρές μέσα στους μύθους των φυλών της Αμερικής. Ο Richard Wagamese από το Wabaseemoong είπε ότι ο λαός του είχε ιστορίες για τους ανθρώπους από τα αστέρια που ήρθαν στη Γη πολλές γενιές πριν. Οι πρώτοι άνθρωποι από τα αστέρια είχαν φέρει μαζί τους οι διδασκαλίες και ιστορίες που ήταν πολύ πνευματικές ,όπως ότι είχαν φέρει και χάρτες όλου του κόσμου και τα παρέδωσαν όλα αυτά ελεύθερα στους ανθρώπους συνέχισε… οι ιστορίες τους μιλούσαν για αγάπη και ήταν και οι ίδιοι πολύ ευγενικοί και έδιναν το καλό παράδειγμα..!

Διαβάστε επίσης: Το Χρονικό του Akakor. Όταν οι Θεοί ήρθαν από τον ουρανό

Όταν έφυγαν από τη ζωή ο Λαός του Ρίτσαρντ είπε ότι αισθάνθηκαν τεράστια μοναξιά που δεν είχαν νιώσει ξανά! Οι Χόπι ήταν ειρηνικοί άνθρωποι και πίστευαν ότι οι πρόγονοί τους είχαν έρθει από τις Πλειάδες και αυτή η συμπεριφορά των εξωγήινων που γνώρισαν εδώ στη γη τους άλλαξε τον τρόπο ζωής τους σαν λαός! Οι θρύλοι που έχουν ινδιάνοι Αμερικής της Ντακότα μιλούν για το ίδιο σύμπλεγμα αστεριών ότι κατάγονταν και ότι ήταν το αρχικό σπίτι των προγόνων τους.

Οι Cree πίστευαν επίσης ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν και αυτοί από τα ασκέρια αλλά ήταν σε πνευματική μορφή και στη συνέχεια μετατράπηκαν σε ανθρώπους όταν πλέον ήρθαν να μείνουν στη γη! Οι άνθρωποι της Λακότα συχνά μιλούν για μυστηριώδη και Ουράνια όντα που μπορούσαν να εκδηλωθούν μπροστά τους σαν σφαίρες φωτός και που επέλεγαν παιδιά για να τους ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι πέρα στο διάστημα και μέσα από το χρόνο! (Διαβάστε επίσης: Οι Ινδιάνοι Κρήτες του Καναδά που λατρεύουν τον Δία και τον Δαίδαλο)

Όλες οι ιστορίες από όλους τους λαούς που αποτελούνται οι ινδιάνοι Αμερικής οι οποίοι έχουν μέχρι σήμερα επιβιωσει μιλούν για τους ανθρώπους από τα αστέρια και τις μακρινές σχέσεις που είχαν οι πρόγονοί τους! Αυτές οι ιστορίες μείναν στο μυαλό των παιδικών τους χρόνων όταν γύρω από τη φωτιά οι storytellers του κάθε λαού διαμοιράζανε σε κάθε τελετουργικό ή σε κάθε γιορτή! Για τη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τίτλο “Sioux Chief Speaks About Star People/White Buffalo Calf Woman 1/2” όπου ένας αρχηγός των ινδιάνων Σιού, μιλάει για τους ανθρώπους των άστρων:

KATOXIKA NEA – katohika.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.