Ποιο Μονοπάτι Προτιμάς και τι Αποκαλύπτει για τον Χαρακτήρα και την Προσωπικότητά σου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο δρόμος της ζωής είναι πολλές φορές δύσκολος. Συνήθως, όμως, είναι πιο δύσκολο να καταλάβουμε τον δρόμο επάνω στον οποίο βαδίζει η προσωπικότητά μας. Υπάρχουν μέσα μας μονοπάτια που τα ακολουθούμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Το τεστ που ακολουθεί θα βοηθήσει να κατανοήσουμε τα βαθύτερα μέρη της προσωπικότητάς μας. Αυτό το τεστ μοιράστηκε σε έναν αριθμό ιστότοπων και πάντοτε λαμβάνει πολύ θετικά αποτελέσματα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στις καμάρες και το μονοπάτι πίσω από αυτές. Αυτό που θα επιλέξετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως αρκετά ακριβή. Θα είμαστε πραγματικά ευγνώμονες αν μοιραστείτε αυτό το μικρό τεστ προσωπικότητας με τους φίλους σας και να σχολιάσετε πόσο ακριβείς ήταν για εσάς οι πληροφορίες που λάβατε. Παρατηρήστε καλά τις παραπάνω εικόνες και επιλέξτε μία.

Αν επιλέξατε τον αριθμό 1, η διαδρομή σας είναι Ελεύθερη. Είστε ο τύπος του ατόμου που χρειάζεται πολύ χώρο. Χρειάζεσαι ελευθερία για να κάνεις πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Προτιμάς ένα μονοπάτι στο οποίο θα χαράξεις τον εαυτό σου, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θέλεις να αισθάνεσαι περιορισμένος. Είστε άκρως ανεξάρτητοι και ακόμη και επαναστατικοί, αλλά δεν σας αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείτε παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείτε να βιαστείτε και προτιμάτε να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή. Είστε πολύ απασχολημένοι απολαμβάνοντας τη ζωή για να επιστήσετε την προσοχή στον εαυτό σας.

Εάν επιλέξετε τον Αριθμό 2, η διαδρομή σας είναι Ιδιωτική. Είστε το είδος του ατόμου που προτιμά να ταξιδεύει μόνο του. Θέλετε να παρατηρήσετε, να σκεφτείτε και να λύσετε ό, τι είναι στο μυαλό σας. Προτιμάτε ένα μονοπάτι που είναι κατάλληλο για έναν. Μπορεί να δείτε κι άλλους όταν φτάσετε στον προορισμό σας, αλλά χρειάζεστε πρώτα το δικό σας χρόνο. Είστε πολύ πρωτότυποι και διορατικοί. Εξετάζετε τον κόσμο με έναν μοναδικό τρόπο και οι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από την άποψή σας. Είσαι λίγο μοναχικός, αλλά συνδέεσαι καλά με τους ανθρώπους όταν έχεις τον χρόνο σου. Είστε πολύ κατανοητοί.

Εάν επιλέξετε τον Αριθμό 3, η διαδρομή σας είναι Πολύχρωμη. Είστε ένας πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος. Αγαπάτε να είστε ένα μέρος του κόσμου και σας αρέσει να τα βιώνετε όλα. Το ιδανικό σας μονοπάτι είναι γεμάτο χρώμα, ενθουσιασμό και ομορφιά. Φαίνεται να σας ενδιαφέρει περισσότερο το ταξίδι από τον προορισμό. Είστε περίεργοι και γεμάτοι ενθουσιασμό να μάθετε περισσότερα. Σας αρέσει να αρχίζετε συνομιλίες και να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Είστε άτομα διανοητικής φύσεως και πνευματώδης. Κάνετε αξιοσημείωτες και διασκεδαστικές παρατηρήσεις ενώ σας αρέσει να κάνετε τους ανθρώπους να γελούν.

Αν επιλέξατε τον αριθμό 4, το μονοπάτι σας είναι Συναρπαστικό! Πάντα κινείστε προς τα εμπρός στη ζωή σας, συχνά προς το άγνωστο. Απλά προχωράτε και αντιμετωπίζετε τις πιθανές συνέπειες αργότερα, όταν αυτές εμφανιστούν. Το ιδανικό σας μονοπάτι είναι απρόβλεπτο και ίσως ακόμη και λίγο τρομακτικό. Σας ελκύει το άγνωστο. Μπορείς, αν χρειαστεί να σπάσεις τους κανόνες και κατά συνέπεια μπορεί να είσαι κάπως απρόσεκτος. Ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε, αλλά συνήθως όλα λειτουργούν υπέρ σας. Είσαι πολύ αυθόρμητος και αναζητάς μεγάλες συγκινήσεις. Για όλα αυτά καταναλώνετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που σας έχει δοθεί σε αυτόν τον πλανήτη!

Αν επιλέξατε τον αριθμό 5, η διαδρομή σας είναι ένα Καλωσόρισμα. Είστε ένας άνθρωπος που αναζητά την ειρήνη, συνήθως εκ του ασφαλούς. Είστε πολύ ικανοποιημένοι και δεν σας αρέσει να ενοχλείτε. Το ιδανικό σας μονοπάτι είναι σαφές και ευχάριστο. Θέλετε να απολαύσετε το ταξίδι σας και να ξέρετε που σας πηγαίνει και τι θα συναντήσετε. Συχνά επιλέγετε την εύκολη επιλογή, όποτε αυτό είναι δυνατόν. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη και δεν θέλετε να την κάνετε πιο δύσκολη. Είστε σταθεροί και υποστηρίζετε τους γύρω σας. Είστε γνωστοί για τη συνοχή σας και με προσγειωμένες προοπτικές.

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 6, η διαδρομή σας είναι Ήσυχη. Εκτιμάτε τη μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να περάσετε μεγάλες περιόδους του χρόνου χωρίς να αισθάνεστε μοναξιά. Το ιδανικό σας μονοπάτι είναι αυτό που είναι πολύ ήσυχο. Θέλετε να απορροφήσετε τα πάντα γύρω σας χωρίς να αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Αναζητάτε νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Ζείτε με ένα τρόπο προμελετημένο – τόσο στη δράση όσο και στη σκέψη. Δεν συμπαθείτε τα πλήθη, αλλά σας αρέσουν οι άνθρωποι. Αξιολογείτε τις αυθεντικές σχέσεις και προτιμάτε το βάθος ενός ανθρώπου σε μια σχέση.

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.