Ρώσοι Αξιωματούχοι: Η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας είπαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ανταρκτική. Μία ήπειρος απαγορευμένη. Μυστηριώδη πλάσματα. Μυστικά αιώνων. Απόρρητα προγράμματα. Παράξενες θεάσεις. Τι υπάρχει εκεί;

Το ραντάρ διείσδυσης εδάφους ανακάλυψε μια άλλη ήπειρο κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.  Ακόμα και πριν συμβεί αυτό, δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον των παγκόσμιων ηγετών και ιδιαίτερα του Βατικανού. Τι συμβαίνει εκεί; Είναι αυτός ο πολιτισμός των «έκπτωτων αγγέλων»;

Τι συμβαίνει με τον «Οργανισμό 46b» που ζει στην λίμνη Βοστόκ;

Πρόκειται για ένα τεράστιο πλάσμα σαν καλαμάρι, μήκους 33 μέτρων και 14 πλοκάμια, που υποτίθεται ότι ζει δύο μίλια κάτω από το σταθμό Vostok της Ανταρκτικής. Το παράδοξο, όμως, δεν βρίσκεται μόνο στο μέγεθος.

Σύμφωνα με τον Δρ Anton Padalka που ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στην πρώτη επιστημονική εκστρατεία για την εξερεύνηση της λίμνης. «Συναντήσαμε τον Οργανισμό 46-Β την πρώτη μας μέρα. Απενεργοποίησε το ραδιόφωνό μας. Είναι σε θέση να παραλύσει το θήραμα από απόσταση έως και 150 ποδών, απελευθερώνοντας ένα δηλητήριο στο νερό. Δύο συνάδελφοι σκοτώθηκαν με αυτόν τον τρόπο».

Ωστόσο πολλοί θεωρούν ότι τα παραπάνω δεν συνέβησαν ποτέ, ούτε υπάρχει καν τέτοιου είδους και μεγέθους μαλάκιο στην λίμνη Βοστόκ.

Παρόλα αυτά, αρχαίοι αρχαίοι πολιτισμοί πίστευαν σε παρόμοια τέρατα που κρύβονταν κάτω από τα κύματα, απειλώντας να ανατρέψουν τα βαριά πλοία των ναυτικών.

Πέραν αυτών, πολλοί έχουν υποστηρίξει πολλά περίεργα και παράξενα για την Ανταρκτική.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως υπάρχει μια κρυμμένη ήπειρος κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής. Το ραντάρ διείσδυσης εδάφους εντόπισε την ύπαρξη εκατοντάδων λιμνών που περιέχουν φρέσκο ​​νερό απομονωμένο για τουλάχιστον 15 εκατομμύρια χρόνια.

Στην συνέχεια Ρώσοι αξιωματικοί και ερευνητές επιχειρούν να μας δώσουν μία καλύτερη εικόνα για όσα δεν γνωρίζουμε για την Ανταρκτική:

ANTARCTICA THE REAL STORY RUSSIA SPILLS THE BEANS

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Ρώσικα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The truth about Organism 46b

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay