Ο Θάνατος και η Σήραγγα του Φωτός: Το Τελικό Μεγάλο Κόλπο

Greg Calise

Όταν τραβήξετε την κουρτίνα από όλες τις αυταπάτες, αυτό που θα βρείτε είναι αρκετά παράλογο. Είναι τόσο παράλογο, τόσο μακριά από αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα, που πολλοί άνθρωποι δεν θα το πιστέψετε ποτέ. Είναι πέρα ​​από κάθε επιστημονική φαντασία.

“Η αλήθεια είναι παράδοξο, στο βαθμό του να είναι ακριβώς αντίθετη με τη συνήθη αντίληψη.” – Georges Bataille

Σκεφτείτε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το παραπέτασμα.

Πίσω από τις προσόψεις που αντιλαμβανόμαστε, είναι αλήθειες που είναι αντίθετες προς τις αντιληπτές πραγματικότητες .

Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι.

Μας έχουν παγιδεύσει, υποδουλώσει εδώ και χιλιάδες χρόνια, χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε.

Είμαστε σε ένα λαβύρινθο ψευδαισθήσεων, με φύλακες που φυλάνε τις πύλες σε κάθε βήμα.

Κάποτε, πριν από λίγο καιρό στην προϊστορία, υπερδιαστατικοί δημιουργοί ήρθαν στη γη μας, για να την λεηλατήσουν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποδούλωσαν την ανθρωπότητα και ανακήρυξαν τους εαυτούς τους ως παντοδύναμους Θεούς, ως δημιουργούς.

Οι Γνωστικοί τους αποκάλεσαν άρχοντες.

Αυτοί είναι οι θηρευτές, που μας κρατάνε ως το κοπάδι τους, όπως ακριβώς κρατάμε τα εκτρεφόμενα ζώα.

Είμαστε η τροφή τους.

Βρισκόμαστε υπό την κατοχή τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Είναι ο Θάνατος μία Πύλη προς Άλλες Διαστάσεις;

Οι συγκεκριμένοι θεοί που προσευχόμαστε για ελπίδα και σωτηρία, είναι αυτοί που μας βασανίζουν. Είναι οι φύλακες μας, και μας υποδουλώνουν, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο δημιουργός και σωτήρας μας. Δεν είναι ειρωνικό; Ναι, όλα αυτά φαίνονται αρκετά παράλογα. Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται.

Όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε αρχαίους μύθους, κείμενα, ιστορίες και θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία. Δεν είναι μόνο μερικές άγριες ​​ιστορίες που έφερε στο μυαλό του κάποιο πρόσωπο με δημιουργική φαντασία. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο παράξενη από την επιστημονική φαντασία. Μπορώ να καταλάβω γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι ακόμη δεν θέλουν να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Ο Ντέιβιντ Άικ έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα αυτό, καθώς και ο Michael Tsarion αλλά και πολλοί άλλοι.

Γράφω πολλά για το matrix (μήτρα) και την αφύπνιση από αυτό. Καθώς σηκώνονται τα ομιχλώδη πέπλα της ψευδαίσθησης, η πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο ορατή. Όμως, το matrix είναι εκτεταμένο. Πέρα από τη γήινη μήτρα είναι η κοσμική μήτρα, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για την δική μας αντιληπτικότητα. Υπάρχουν στρώματα, ή διαστάσεις της κοσμικής μήτρας, καθώς εκτείνεται διαμέσου των οκτώ διαστάσεων του σύμπαντος.

Μέσα στην κοσμική μήτρα είναι πολλές ψεύτικες φωτεινές κατασκευές, δημιουργημένες η κάθε μια από έναν δημιουργό, έναν θεό απατεώνα. Κάθε ψευδές φωτεινό κατασκεύασμα μπορεί να επεκταθεί διαμέσου των οκτώ διαστάσεων, και επίσης είναι τεράστιο σε μέγεθος, κάθε ένα από αυτά φαίνεται τόσο μεγάλο όσο ένα σύμπαν, και όμως είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα του σύμπαντος. Αλλά όταν είσαι μέσα τους, φαίνονται όλα τεράστια. Ακριβώς άλλο ένα απατηλό τέχνασμα. Πολλές από αυτές τις ψεύτικες σφαίρες φωτός εκτείνονται πάνω στον πλανήτη μας, μέσα από τα προγραμματισμένα μυαλά των ανθρώπων.

Για παράδειγμα, ο Ιεχωβά είναι ο θεός απατεώνας που έχει δημιουργήσει τη δική του μήτρα ψευδούς φωτός. Το Βασίλειο του εκτείνεται σε όλες τις κοσμικές διαστάσεις και είναι τεράστιο σε έκταση. Φαίνεται στον πλανήτη μας μέσα από τα μυαλά των οπαδών του Ιεχωβά, καθώς είναι προγραμματισμένοι να πιστεύουν στο δόγμα του, οι οποίοι στη συνέχεια αντιλαμβάνονται έναν κόσμο ”βαμμένο” από αυτές τις πεποιθήσεις.

Death and the Tunnel of Light The Final Grand Trick

Υπάρχουν πολλές θρησκείες και νεοεποχικά δόγματα σε αυτόν τον πλανήτη, έτσι έχουμε πολλές ψευδείς σφαίρες φωτός να υπάρχουν εδώ ταυτόχρονα, η κάθεμια παράγεται μέσα από τα προγραμματισμένα μυαλά των οπαδών τους. Μπορείτε να έχετε ένα δωμάτιο γεμάτο από Ινδουιστές, Βουδιστές, Μουσουλμάνους, Χριστιανούς, Εβραίους, κλπ και κάθε μία από αυτές τις ψευδείς σφαίρες φωτός να υπάρχει μέσα στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια των προγραμματισμένων μυαλών των οπαδών. Κάθε άτομο, μέσα από το προγραμματισμένο μυαλό του, αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μέσα από τα φίλτρα των πεποιθήσεών του, και ως εκ τούτου δίνει μια επικάλυψη από αυταπάτες του ψευδούς πλέγματος φωτός πάνω από την αλήθεια.

Κάθε μία από αυτές τις ψευδείς σφαίρες φωτός έχει πολλά επίπεδα των ουρανών τους. ]

Στις Πουράνες, υπάρχουν πολλές περιγραφές των βασιλείων των Ινδουιστικών θεοτήτων (αρσενικών και θηλυκών). Υπάρχουν επίσης περιγραφές των επτά στρωμάτων των βασιλείων των δαιμόνων. Αυτοί είναι οι ουρανοί. Από ό, τι έχω συγκεντρώσει, φαίνεται να υπάρχουν πολλοί δημιουργοί , ο καθένας με το δικό του ψευδές βασίλειο φωτός, και είναι όλοι κάτω από την ίδια ομπρέλα. Ο Γιώργος Καβάσιλας περιγράφει από τα ταξίδια του, ότι τα πάντα βρίσκονται υπό τον Ιεχωβά.

Αυτό που έχω περιγράψει μέχρι στιγμής είναι η σκηνή όπου ένα πολύ αποτρόπαιο έγκλημα διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας.

Βλέπετε, δεν είναι αρκετό να μας υποδουλώσουν απλά και να τρέφονται από εμάς σε αυτή τη ζωή.

Είμαστε παγιδευμένοι στο πλέγμα τους, στον ιστό τους.

Καλείται Τροχός της Σαμσάρα.

Η μετενσάρκωση είναι υποδούλωση κατά την οποία οι ψυχές ανακυκλώνονται σε νέα σώματα στη μήτρα.

“Έτσι, το επόμενο ερώτημα είναι: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Όταν πεθαίνουμε, μπαίνουμε στην κοσμική μήτρα, ένα ακόμη ψευδές φωτεινό κατασκεύασμα που ονομάζουμε ουρανό. Οι ψυχές μας εγκλωβίζονται μέσα σε αυτή τη φυλακή των θεών. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στους ψεύτικους ουρανούς, επιστρέφουμε και πάλι στον ίδιο κύκλο. Αυτό ονομάζεται τροχός της Σαμσάρα, ο κύκλος της γέννησης και του θανάτου. “

Αυτό που οι θρησκείες και η νέα εποχή αποκαλούν παράδεισο, είναι όλα ψευδή κατασκευάσματα φωτός, όπου δίνεται στις ψυχές μια ανάπαυση – ανακούφιση από τον πόνο και την ταλαιπωρία που τους επιβάλλονται στις γήινες ενσαρκώσεις τους.

Πόνος που προκαλείται από το ίδιο το θεό στον οποίο προσεύχονται.

Ωστόσο, ακόμη και στον «παράδεισο» οι ψυχές εξακολουθούν να γίνονται τροφή.

Στη συνέχεια ανακυκλώνονται σε ένα άλλο σώμα στη μήτρα, με μικρή διάρκεια ζωής, πάρα πολύ μικρή για να είναι σε θέση να βρουν το δρόμο τους έξω από το Λαβύρινθο.

Υπάρχουν φύλακες παντού. Αυτό είναι το δράμα της ανθρωπότητας.

Αυτό το μικρό βίντεο δίνει μια γεύση της πραγματικότητας που αντιμετωπίζει κανείς με το θάνατο: Janeway vs. evil Alien

Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο κόλπο.

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις ή τι πιστεύεις εδώ στο γήινο σώμα σου, κατά τη στιγμή του θανάτου, εξαπατόμαστε και πάλι.

Παραπλανούμαστε για να εισέλθουμε στους ουρανούς ώστε να ανακυκλωθούμε.

Όταν κάποιος αφήνει το μάταιο τούτο κόσμο, είναι αρκετά αποπροσανατολισμένος.

Μπορεί να συναντήσει αγγέλους ή αγαπημένους που θα καλέσει η πρόσφατα εκλιπούσα ψυχή για να τους ακολουθήσει.

Ή μπορεί να αντικρίσει μια σήραγγα που οδηγεί σε ένα φως.

Καλείται να ανέβει από τη σήραγγα, στην οποία καλωσορίζεται από αγγέλους, οδηγούς, αγαπημένους κλπ

Η πρόσφατα εκλιπούσα ψυχή πιστεύει ότι είναι σε έναν πραγματικό παράδεισο.

Αλλά όλοι αυτοί οι άγγελοι, αγαπημένοι κλπ δεν είναι στην πραγματικότητα αυτοί που προσποιούνται ότι είναι.

Val Valerian είναι ένα ψευδώνυμο ενός πρώην πράκτορας της CIA που έγραψε βιβλία για τo matrix – μήτρα μια δεκαετία πριν από την ταινία. Γράφει:

“Είναι αυτοί [Grey εξωγήινοι] που περιμένουν στο φως όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει. Το ανθρώπινο ον στη συνέχεια ανακυκλώνεται σε ένα άλλο σώμα και η διαδικασία ξεκινά πάλι από την αρχή … Ως εκ τούτου, το Φως και η Σήραγγα οδηγούν σε θάνατο παγίδα.

Σαρώνοντας (σκανάροντας) κάποιον που επιθυμούν να ανακυκλώσουν, καθώς αυτός βρίσκεται κοντά στο θάνατο, οι εξωγήινοι ανακαλύπτουν ποιο κοντινό του πρόσωπο έχει ήδη πεθάνει. Μπορούν να προβάλλουν την εικόνα πρόσωπο (-α) στο λευκό φως της σήραγγας και η εικόνα σε καλωσορίζει και σε οδηγεί ολοένα και βαθύτερα. Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε, σας παγιδεύουν και σας στέλνουν ξανά σε άλλη ενσάρκωση της επιλογής τους … αυτές οι οντότητες βλέπουν τη Γη ως ένα μεγάλο αγρόκτημα. “

– Val Valerian , Matrix ΙΙ & Matrix V

Στο Matrix V, ο Valerian γράφει,

“Αυτό δείχνει ότι η αυτοκρατορία έχει μια κατανόηση του πνεύματος, αλλά επιχειρεί να το συντομεύσει. Η παγίδα του φωτός και της σήραγγας είναι μια σχετικά νέα συσκευή, η οποία όμως θα αποτύχει και τώρα το γνωρίζουν αυτό. «Πήγαινε στο Φως» λένε όσοι είχαν μεταθανάτιες εμπειρίες. Αυτοί είναι οι πωλητές που επέλεξαν να διαφημίζουν αυτό το εξωγήινο εγχείρημα.

ΠΟΤΕ να μην ακολουθήσετε αυτό το φως. Πηγαίνετε πάνω, αριστερά, πίσω, δεξιά ή οπουδήποτε, αλλά όχι προς τα εκεί. Η προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της παγίδας του φωτός και της σήραγγας (φαίνεται στην ταινία «Ghost», όπου ο ήρωας μπαίνει πρόθυμα την φωτεινή παγίδα) είναι μια προσπάθεια να κάνουν τους ανθρώπους να αγοράσουν τον προορισμό. “

Συμφωνώ με ότι ο Valerian έχει περιγράψει.

Ανακυκλωνόμαστε ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθούμε.

Το φως και η σήραγγα κατά τη στιγμή του θανάτου είναι παγίδες.

Το τελικό βρώμικο τέχνασμα.

Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία που γράφτηκαν για την εμπειρία του θανάτου, τις μεταθανάτιες εμπειρίες, τους ανθρώπους που επικοινωνούν από τον ουρανό, την πορεία προς το φως, κ.λπ.

Όλοι μιλούν για τη μετάβαση προς το φως και την πόρτα στον ουρανό.

Είναι μόνο ένα μεγαλύτερο κλουβί με περισσότερα παιχνίδια.

Και πάλι, αυτά τα βιβλία είναι όλα εκεί για να σας παρασύρουν, όπως ακριβώς και ο σερβιτόρος Andrea, στο ”The Meaning of Life” των Μόντε Python.

Αυτό που περιγράφουν είναι η ανάπαυση μεταξύ των οργανισμών, οι οποίες δεν συνειδητοποιούν, ότι εξακολουθούν να γίνονται τροφή.

Είναι οι ενέργειες των συλληφθέντων ψυχών στον ουρανό που συμβάλλουν στη δημιουργία του ουράνιου ψευδούς φωτεινού κατασκευάσματος .

Το ”αφεντικό αρχηγός θεός” τρέφεται από τις αιχμαλωτισμένες ψυχές για να ικανοποιήσει τους εθισμούς του.

Αμάν! Γαμώτο! Αυτό είναι πραγματικά ένα βρώμικο τέχνασμα. Περίπου σχεδόν όλοι υποθέτουν ότι πρέπει να περάσουν διαμέσου της σήραγγας φωτός κατά τη στιγμή του θανάτου. Όλοι υποθέτουν ότι οι αγαπημένοι και οι άγγελοι που μας συναντούν είναι πραγματικοί. Όλοι υποθέτουν ότι κατά τη στιγμή του θανάτου τους, ο Θεός θα τους ζητήσει την επιστροφή τους στην κατοικία τους …… .. λοιπόν, το κάνει. Μόνο που δεν είναι ο θεός που περίμενες. Όλοι υποθέτουν ότι μετά το θάνατο θα απαλλαγούν από τα δεσμά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταρρίψω αυτήν τη μεγάλη ψευδαίσθηση. Καλώς ήρθατε στην κοσμική μήτρα. Η τρύπα του κουνελιού συνεχίζει να βαθαίνει.

Έτσι, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θανάτου; Λοιπόν, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Προσωπικά δεν θα κατευθυνόμουν προς τις σήραγγες ή τα φώτα. Και αν οι άγγελοι και οι αγαπημένοι εμφανίζονταν, θα τους ευχαριστούσα ευγενικά για την πρόσκληση, αλλά θα αρνιόμουν. Το μόνο φως που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι το φως που λάμπει από το εσωτερικό της ψυχής σας. Ακολουθήστε αυτό το φως, το φως του εαυτού σας, βαθιά μέσα. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τον προορισμό σας.

Λέγεται ότι ο Ιησούς, μετά την ανάστασή του, άνοιξε τις πύλες του ουρανού, οι οποίες είχαν κλείσει από την εποχή του Αδάμ. Ο Αδάμ ήταν ο πρώτος απόγονος της γενετικής μηχανικής στον άνθρωπο που εφαρμοζόταν ήδη εδώ και πολύ καιρό από τους θεούς.

Κατά το χρόνο αυτό, το matrix-μήτρα εδραιώθηκε, και έχουμε από τότε παγιδευτεί.

Αν ο Ιησούς άνοιξε ξανά τις πύλες για την ελευθερία, τον αληθινό ουρανό, αν έσπασε τις σήραγγες που οδηγούν στους ψευδείς ουρανούς, τότε οι ιερείς έκλεισαν τις πύλες λίγο μετά αφού έφυγε. Ο Ιησούς σημείωσε στο Ευαγγέλιο του Ιούδα, ότι ο θεός Ιεχωβά που οι μαθητές του λάτρευαν, δεν ήταν ο δικός του θεός, ότι ο Θεός του ήταν μέσα του. Ίσως ο Ιησούς δίδαξε το αληθινό μονοπάτι, αλλά στη συνέχεια το σύνολο των διδασκαλιών του καταστράφηκε από τους ιερείς.

Φέρνω όλα αυτά στην επιφάνεια, γιατί έχω ένα αίσθημα αισιοδοξίας για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν μεγάλες ομάδες ανθρώπων που έχουν αποκτήσει επίγνωση αυτής της εξωγήινης agenda, καθώς βλέπουμε τα μεγέθη των ακροατηρίων του David Icke, του Michael Tsarion, του Γιώργου Καβάσιλα και άλλων που εκθέτουν τις αλήθειες των ξένων επιρροών στον πλανήτη μας .

Όταν ο Ντέιβιντ Άικ ξεκίνησε να μιλάει για τους εξωγήινους και τις γραμμές αίματος, οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν τρελός. Ωστόσο, τώρα, λιγότερο από 20 χρόνια μετά, γίνεται ευρέως αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Όλο και περισσότερες αλήθειες συνέχεια αποκαλύπτονται. Ωστόσο, δεν βλέπω κανέναν να μιλάει για τα φώτα και τη σήραγγα κατά τη στιγμή του θανάτου, ή το γεγονός ότι ανακυκλωνόμαστε σε αυτή τη φυλακή.

Ο Val Valarian γράφει, “Η παγίδα του φωτός και της σήραγγας είναι μια σχετικά νέα συσκευή, η οποία όμως θα αποτύχει και τώρα το γνωρίζουν αυτό.”

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ότι αν αρκετοί άνθρωποι αφυπνιστούν σχετικά με αυτήν την μεγάλη εξαπάτηση, στη συνέχεια, η συσκευή τους για την ανακύκλωση των ψυχών θα αποτύχει. Ίσως η συσκευή σπάσει λόγω των δικών τους αδυναμιών, ή από άλλους παράγοντες.

Υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουν οι πόρτες προς την ελευθερία; Αν ναι, θα έτρεχα προς το άνοιγμα. Έτσι, παρά αυτή τη βρώμικη εξαπάτηση, είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να έχει φτάσει ο χρόνος της κατάρρευσης του matrix.

Ελπίζω πως ναι, γιατί ο εξωτερικός κόσμος φαίνεται να οδεύει προς τεράστια αναταραχή, με τόσα σκατά που επιπλέουν.

Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι δεν πρέπει να κατευθυνθούμε προς το φως ή το τούνελ.

Simon Parkes- Μην ακολουθήσετε το φως! (μετά θάνατον)

wakeup-world.com και
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
από εδώ και εδώ / Image by Xpics from Pixabay