Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;! (video)

[04/01/2018 - 08:51]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μετασχηματιστής 20.000 ετών;!

Μία πραγματικά σπουδαία ανακάλυψη, πέρα από τα συνηθισμένα και καθιερωμένα, ισχυρίζονται ξένα μέσα ότι έγινε. Άραγε είναι και αληθινή;

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι ο φωτογράφος και ερευνητής Ismet Smaili ανακάλυψε ένα μυστηριώδες τεχνούργημα στα βουνά της επικράτειας του Κοσσυφοπεδίου. Αυτό το αντικείμενο εξωτερικά είναι μια ασυνήθιστη πέτρα με ενσωματωμένο ηλεκτρομαγνητικό πηνίο…

Το αποκαλούμενο ως «πηνίο των χάλκινων συρμάτων» δεν εισάγεται απλά στο αυλάκι κοπής, όπως ίσως θα περίμενε κανείς, αλλά σχηματίζει ένα σύνολο με την πέτρα, σαν η πέτρα να έλιωσε (ενδεχομένως με τεχνητό τρόπο) και στην συνέχεια της δόθηκε το απαραίτητο σχήμα για να δημιουργήσει ένα μετασχηματιστή.

Εκτός από την πέτρα και το «πηνίο με χάλκινα καλώδια», το όλο τεχνούργημα λέγεται ότι περιέχει έναν μονωτή, του οποίου η σύνθεση διαφέρει από το περιβάλλον υλικό. Έχει κυρτές λωρίδες σε κύκλο που μοιάζουν με σκάλισμα, με ανάγλυφο και είναι επίσης συγχωνευμένο σε μια πέτρα, όπως το ίδιο το πηνίο.

Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;! (video)

Στην άλλη πλευρά της πέτρας, υπάρχουν τοποθετημένα 4 συμμετρικά ανοίγματα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα αντιπροσωπεύουν οπές για βύσματα και συλλέγουν ενέργεια που λαμβάνεται από τον μετασχηματιστή (φάση).

Ανατρεπτική Ανακάλυψη: Βρέθηκε Μετασχηματιστής 20.000 ετών;! (video)

Η χρονολόγησή του εκτιμάται ότι δεν είναι μικρότερη από 20.000 χρόνια!

Φυσικά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά: Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, ό,τι το τεχνούργημα είναι σύγχρονης κατασκευής, φτιαγμένο έτσι ώστε να μοιάζει αρχαίο, ότι τα μεταλλικά μέρη δεν μοιάζουν τόσο σκουριασμένα όσιο θα έπρεπε και γενικότερα ότι πρόκειται για μία απάτη.

Εάν και εφόσον ισχύουν κάποια πράγματα από τους ισχυρισμούς ότι ο λεγόμενος «Μετασχηματιστής 20.000 ετών» του Κοσόβου είναι κάτι αληθινό, τότε αυτό το αντικείμενο ενδεχομένως να αποτελεί ένα ακόμα τεχνούργημα που στοιχειοθετεί υπέρ μίας αρχαίας προηγμένης τεχνολογίας, ενός προηγούμενου κύκλου της ανθρωπότητας, ή κατασκευές που ξέχασαν κάποιοι εξωγήινοι…

Παρόμοιες ανατρεπτικές ανακαλύψεις που κάποιοι θεωρούν ως και αμφιβόλου ποιότητας είναι και τα εξής:

Όσο υπάρχουν -εφόσον υπάρχουν- στοιχεία που δείχνουν ένα παρελθόν που δεν ταιριάζει με την κατεστημένη άποψη, θα υπάρχουν και εκείνοι που θα διαστρεβλώνουν και θα υπονομεύουν τα στοιχεία αυτά.

Δείτε και το σχετικό video για τον μετασχηματιστή 20.000 ετών στο Κόσοβο.

A 20,000 year old transformer found in Kosovo

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

В Косово нашли трансформатор которому 20000 лет

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ