κάρτες με αριθμούς
Image by Igor Vetushko from depositphotos

Τι αποκαλύπτει ο αριθμός της ψυχής μας για την Νέα Χρονιά

Για αιώνες, οι άνθρωποι βασίζονται στην έννοια των «αριθμών ψυχής» ως μέσο πρόβλεψης του τι θα συμβεί το επόμενο έτος της ζωής τους. Δεν είναι μυστικό ότι οι αριθμοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στο σύμπαν, αλλά ο αριθμός της ψυχής μας είναι υψίστης σημασίας, λόγω του πόσο συγκεκριμένος είναι για κάθε άτομο.

Για να υπολογίσετε τον αριθμό της ψυχής σας, προσθέστε μαζί τα ψηφία του μήνα και της ημερομηνίας γέννησής σας. Για παράδειγμα, εάν τα γενέθλιά σας είναι 17 Μαΐου, θα προσθέσετε 1 + 7 + 5 = 13 (Μάιος είναι ο πέμπτος μήνας). Πάρτε τον αριθμό που προκύπτει και προσθέστε τα δύο ψηφία μαζί μέχρι να καταλήξετε σε ένα μόνο ψηφίο. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε 1 + 3 = 4.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα ψηφία του τρέχοντος έτους μαζί μέχρι να έχετε ένα μόνο ψηφίο. Ας πούμε σας παράδειγμα το 2018, αυτός ο υπολογισμός είναι ο εξής: 2 + 0 + 1 + 8 = 11, τότε 1 + 1 = 2. Τέλος, (ναι, αυτό είναι πολλά μαθηματικά – αλλά αξίζει τον κόπο!) προσθέστε τους δύο αριθμούς στους οποίους καταλήξατε μέχρι να φτάσετε σε ένα μόνο ψηφίο. Στο παράδειγμά μας, πρέπει απλά να προσθέσουμε 2 + 4 = 6, για να φτάσουμε στον αριθμό ψυχής 6.

Μόλις βρήκατε τον αριθμό της ψυχής σας. Διαβάστε την συνέχεια για να μάθετε τι σας αποκαλύπτει για το νέο έτος.

Αριθμός Ψυχής 1
Αυτό το έτος θα είναι σχετικό με νέα ξεκινήματα για εσάς. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θέλετε για το μέλλον σας, την καριέρα και την προσωπική σας ζωή. Καταστρώστε ένα σχέδιο για τις σχέσεις και την καριέρα σας και το σύμπαν θα σας ανταμείψει σε μεγάλο βαθμό, με πολλές νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη φέτος.

Αριθμός Ψυχής 2
Εάν ο αριθμός ψυχής σας είναι το 2, η Νέα Χρονιά πρόκειται να σας προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για συνεργασίες. Αυτές οι συνεργασίες θα κυμαίνονται από φιλίες έως σχέσεις, αλλά και επαγγελματικούς δεσμούς που θα διαμορφώσουν τη ζωή σας. Συχνά ανυπομονούσατε για μια ευκαιρία να δεσμευθείτε με ψυχές σαν και τη δική σας. Η Νέα Χρονιά είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε αυτό.

Αριθμός Ψυχής 3
Αυτό το έτος θα εκφράσετε όλα σας τα συναισθήματα και τις σκέψεις προς το σύμπαν. Έχετε σκεφτεί να το κάνετε αυτό εδώ και αρκετό καιρό – σκέφτεστε να ασχοληθείτε με τη δημοσιογραφία, να γράψετε ένα βιβλίο ή να φτιάξετε ένα blog. Το Νέος Έτος θα σας παράσχει το κίνητρο να αναλάβετε επιτέλους δράση προς αυτή την κατεύθυνση.

Αριθμός Ψυχής 4
Εάν ο αριθμός της ψυχής σας είναι το 4, αυτή η χρονιά θα έχει πολλή σκληρή δουλειά και ευθύνες, καθώς έχετε πολλά σχέδια για την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Τώρα θα αισθανθείτε μια ώθηση για να θέσετε τα σχέδια αυτά σε δράση και να δεχτείτε την ευθύνη για το πού βρίσκεστε – και πού δεν βρίσκεστε – στη ζωή.

Αριθμός Ψυχής 5
Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά αυτά τα τελευταία χρόνια και η Νέα Χρονιά θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για να χαλαρώσετε. Θα είναι ένα έτος αφθονίας, που θα σας δώσει τα μέσα για να απολαύσετε τη ζωή και να κερδίσετε κίνητρα, καθώς και έμπνευση για το μέλλον. Θα ήταν ωφέλιμο να περάσετε αυτή τη χρονιά ταξιδεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο και απολαμβάνοντας τη φύση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αριθμός Ψυχής 6
Το Νέο Έτος θα είναι αφιερωμένο στην οικογένειά σας και την υγεία σας. Ήσασταν τόσο απασχολημένοι στη δουλειά, που έχετε παραμελήσει τους δύο αυτούς τομείς. Τώρα είναι η ώρα να διορθώσετε τυχόν «σπασμένους» δεσμούς και να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα.

Αριθμός Ψυχής 7
Αυτό το έτος θα είναι εκρηκτικό για εσάς. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε νέες ιδέες, σκέψεις και φιλοσοφίες. Προετοιμαστείτε για μια συνολική αναμόρφωση των πεποιθήσεών σας. Αγκαλιάστε αυτή την αλλαγή, καθώς, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα βγείτε από την άλλη πλευρά ευχαριστώντας το σύμπαν για αυτή τη στροφή της ζωής σας.

Αριθμός Ψυχής 8
Έχετε δουλέψει πολύ με τον εαυτό σας τα τελευταία χρόνια. Τώρα ήρθε η ώρα να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της προσωπικής εξέλιξης. Έχετε αναπτύξει νέες ιδέες και τρόπους να εξετάζετε τα πράγματα – αλλά έχετε εφαρμόσει πλήρως αυτό τον νέο τρόπο σκέψης; Στοχεύστε ψηλά και θα εκπλαγείτε, καθώς το μυαλό σας χρησιμοποιεί πληροφορίες που δεν γνωρίζατε καν ότι είχατε μάθει τα τελευταία χρόνια.

Αριθμός Ψυχής 9
Η Νέα Χρονιά θα είναι ένα έτος αποφάσεων. Πολλές από τις σχέσεις και τα projects με τα οποία είχατε εξοικειωθεί τα προηγούμενα χρόνια, θα λήξουν. Αλλά μην πανικοβάλλεστε. Αυτό το κλείσιμο του κύκλου δεν θα σας αφήσει να αισθανθείτε κενοί, αλλά μάλλον θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης, καθώς θα δεχτείτε την τετελεσμένη φύση πολλών πραγμάτων στη ζωή. Τα πολλά τελειώματα που θα βιώσετε στη Νέα Χρονιά θα σας ελευθερώσουν για να ξεκινήσετε νέες περιπέτειες τα επόμενα χρόνια.

με πληροφορίες από newsone.gr / Image by Igor Vetushko from depositphotos.com