Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

Γιατί συγκεκριμένοι «αγγελικοί αριθμοί» εμφανίζονται συνεχώς στην ζωή μας

Τι είναι οι «αγγελικοί αριθμοί» και γιατί τους ονόμασαν έτσι; Στην πραγματικότητα είναι μια συγχρονικότητα ή μια ουσιαστική σύμπτωση που για κάποιους ανθρώπους, από την δική τους εμπειρία, δείχνουν κάποια σημάδια που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αναλόγως, επειδή σχεδόν κάθε φορά που τους βλέπουν τυχαίνει να τους συμβαίνει ίδιο ή παρόμοιο γεγονός ή κατάσταση, όπως και τις προηγούμενες φορές που τα είδαν. Σταδιακά θεωρήθηκαν ότι έχουν κάτι θεϊκό μέσα τους, μία θεϊκή προέλευση, μέχρι που κατέληξαν να αποκτήσουν τη γενική ονομασία «αγγελικοί αριθμοί», επειδή γενικότερα οι άγγελοι θεωρούνται ω αγγελιοφόροι και μεταφέρουν μηνύματα στους ανθρώπους.

Αν και δεν σημαίνει πως κάποιος «αγγελικός αριθμός» σημαίνει το ίδιο για όλους, κατά γενική ομολογία και πεποίθηση, φαίνεται να έχει κάποια ισχύ σε αρκετούς. Δεν έχει κάποια επιστημονική εξήγηση ούτε βασίζεται σε κάποια επιστημονική έρευνα. Είναι περισσότερο ένα εμπειρικό φαινόμενο και ίσως υπερβατικό. Εάν πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβαίνει και σε εσάς, ή σας έχει συμβεί αλλά δεν μπορείτε να δώσετε κάποια ερμηνεία, τότε είναι πιθανό να βρείτε το άρθρο που ακολουθεί, ενδιαφέρον. -d-

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί. Πώς το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί μας

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, δεν είμαστε πραγματικά εντελώς μόνοι μας στο γήινο ταξίδι της ζωής. Έχουμε όλοι περίπου τρεις φύλακες αγγέλους για να μας καθοδηγούν μέσα στην δίνη του τρόμου που είναι η ζωή, και το κάνουν αυτό στέλνοντας μας σημάδια. Πολλοί άνθρωποι συχνά μιλούν για το πώς πετυχαίνουν ορισμένους συνδυασμούς αριθμών παντού. Αυτό δεν είναι απλώς μια σύμπτωση. Οι σχετικές συζητήσεις υπήρχαν προ αμνημονεύτων χρόνων και όλοι έχουμε ακούσει για την αριθμολογία, η οποία βασικά μιλά για την θεϊκή σημασία της σχέσης μεταξύ των αριθμών και των γεγονότων της ζωής. Υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί αριθμών που είναι γενικά σημάδια από τους αγγέλους και είναι γνωστοί ως αγγελικοί αριθμοί.

«Αγγελικοί αριθμοί» που εμφανίζονται συνεχώς στην ζωή σας

111- 11:11

Αυτός ο αγγελικός αριθμός είναι πολύ ισχυρός. Αν τύχει να τον συναντήσετε κατά την διάρκεια της ημέρας σας, την στιγμή που θα τον δείτε αυτή θα είναι η κατάλληλη για να προσπαθήσετε να μετατρέψετε τα όνειρα σας σε πραγματικότητα. Η παρουσία αυτού του αριθμού δηλώνει επίσης ότι η στιγμή είναι σωστή για να προχωρήσετε και ότι τα ρίσκα που παίρνετε είναι ισορροπημένα και υγιή. Σημαίνει μια σπουδαία ευκαιρία και αλλαγή. (Διαβάστε επίσης: Ο αριθμός 1010 των Αγγέλων και η ερμηνεία του μηνύματος που στέλνουν)

222- 22:22

Το 222 είναι η αγγελική αλληλουχία της μεταφορικής καλλιέργειας. Όταν συναντάτε συχνά αυτόν τον αριθμό, είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν για να συνεχίσετε ό, τι και αν κάνετε, επειδή ακόμα και αν οι μικρές προσπάθειες σας φαίνεται να μην αποδίδουν πολλά τώρα, θα σημαίνουν πολλά στο μέλλον, όταν συνειδητοποιήσατε ότι τις κάνατε ακριβώς όποτε χρειαζόταν. Αν παρατηρείτε αυτόν τον αριθμό παντού, σημαίνει ότι βαδίζετε στο σωστό μονοπάτι και πως αυτό είναι απλώς ένα μήνυμα από τους φύλακες αγγέλους σας για να σας επιβεβαιώσουν το ίδιο. Συνεχίστε να φυτεύετε σπόρους στην δουλειά ή στις σχέσεις σας ή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και ετοιμαστείτε να μαζέψετε μια πλούσια συγκομιδή στο μέλλον!

333

Αυτός ο αριθμός είναι ο αριθμός των εκπληρωμένων ευχών και προσευχών που εισακούστηκαν και απαντήθηκαν. Όταν εμφανίζεται αυτός ο αριθμός μπροστά σας είναι μια παρότρυνση από τον πνευματικό σας οδηγό ώστε να κυνηγήσετε τα α όνειρα σας και να προχωρήσετε στην πορεία της εξέλιξης. Αυτός ο αριθμός δηλώνει την ενθάρρυνση και την υποστήριξη για να συνεχίσετε προς το να πετύχετε ακριβώς αυτό που προορίζεστε να κάνετε στην ζωή.

444

Αυτή η συγκεκριμένη αλληλουχία αριθμών είναι η αγαπημένη μου. Αυτός ο αριθμός είναι σε κάθε περίπτωση καλό σημάδι. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος σας παίρνει τηλέφωνο, το οποίο περιμένατε πολύ καιρό ή λαμβάνετε ένα γράμμα ή μια συνέντευξη για δουλειά και βλέπετε ότι είναι προγραμματισμένη για τις 4:44 ή απλώς κοιτάξατε την ώρα και έδειχνε 4:44. Αυτό σημαίνει πως είστε στην σωστή κατεύθυνση και πως όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Επίλεξε πως θες το Σύμπαν να Επικοινωνήσει μαζί σου

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

555

Αυτός ο αριθμός είναι μια ακολουθία μετάβασης και αλλαγής. Η παρατήρηση αυτού του αριθμού σημαίνει πως οι άγγελοι σας γνωρίζουν ότι βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγής με την οποία ίσως να μην νιώθετε ιδιαίτερα άνετα, αλλά στο τέλος θα είναι εντάξει και θα κατασταλάξετε μια χαρά. Είναι μια ένδειξη επιβεβαίωσης πως οι φύλακες άγγελοι σας προστατεύουν και πως μέσω της εμπειρίας θα γίνετε πιο ισχυροί από ποτέ.

666

Αυτός ο αριθμός είναι η αγγελική αλληλουχία για την ομορφιά, την ισορροπία και την ακεραιότητα. Δηλώνει την προσπάθεια να αποκτήσετε περισσότερη ομορφιά και ισορροπία στην ζωή σας. Αν βλέπετε αυτόν τον αριθμό συχνά, μπορεί επίσης να είναι σημάδι πως χρειάζεστε ισορροπία στην ζωή σας με την μορφή για παράδειγμα μιας ισορροπημένης δίαιτας ή ενός ισορροπημένου προγράμματος. Το 666 είναι επίσης ο αριθμός της θυσίας εννοώντας τις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος για να φέρει την ισορροπία.

777

Η συγκεκριμένη, είναι η αγγελική ακολουθία αριθμών της πνευματικότητας. Αν την βρείτε σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα πνευματικό ταξίδι και κοιτάζετε τον εσωτερικό σας εαυτό στο πεδίο της πνευματικότητας που όλοι έχουμε μέσα μας.

888

Είναι ο αριθμός της αφθονίας. Η αφθονία μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αγάπη, ευτυχία, χρήματα- όπως θέλετε πείτε την. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας πει πως θα υπάρξει αφθονία καθώς προορίζεστε γι αυτή και αν έχετε πολλά πράγματα, μοιραστείτε τα καθώς ότι δίνετε, παίρνετε. (Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα των αγγέλων μέσα από τους αριθμούς 8, 88, 888 και 8888)

999

Ο αριθμός 9 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης και της λήξης των πραγμάτων. Όχι με αρνητικό τρόπο αλλά με μια έννοια ολοκλήρωσης των πραγμάτων. Δεν πρόκειται απλώς για σύμπτωση το ότι ένα μωρό θέλει εννιά μήνες για να γεννηθεί. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε αυτόν τον αριθμό όταν κάνετε κάτι δύσκολο ή ως υπενθύμιση ότι θα ολοκληρώσετε το καθήκον σας γρήγορα και θα διευθετήσετε τα πάντα.

A.S. – awakengr.com / Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay