Ζουν Ανάμεσά μας Όντα από Φως και Άνθρωποι που Γίνονται Φως

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πέρα από την καθημερινότητά μας, υπάρχει ένας κόσμος διαφορετικός, γεμάτος αγνή δύναμη και ενέργεια. Αρκετοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν όντα φτιαγμένα από φως που κινούνται ανάμεσά μας αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε. Κάποιοι τους ονομάζουν Φύλακες Άγγελους.

Κάποιες φορές μπορεί να έχει τύχει να τα αντιληφθούμε με την άκρη του ματιού μας, ή αν στραφούμε αφηρημένοι και κοιτάξουμε πίσω μας. Κάποιοι λένε ότι τα έχουν αντιληφθεί σε χώρους που θεωρούνται ιεροί, ακόμα και αρχαιολογικοούς, παντού στον κόσμο. Έχει ειπωθεί ότι τους αρέσει να προσεγγίζουν απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά.

Άλλοι τα ονομάζουν orbs, δηλαδή ενεργειακές οντότητες, ή φωτεινές ψυχές. Άλλοι υποστηρίζουν ότι έρχονται μέσα σε φωτεινά οχήματα. Άλλοι θεωρούν ότι είναι η αύρα των ανθρώπων η οποία κάτω από ειδικές συνθήκες θα μπορούσε να γίνει ορατή από συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχουν, όμως και οι περιπτώσεις ανθρώπων που μπορούν να μετατρέψουν το σώμα τους σε Φως. Αν και ελάχιστα γνωστές, υπάρχουν περισσότερες από 160.000 τεκμηριωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που μετασχηματίζονται σε ένα σώμα φωτός, ειδικότερα στις περιοχές του Θιβέτ και της Ινδίας.

Παρόλο που η σύγχρονη επιστήμη υποτιμάει ή χλευάζει τέτοια συμβάντα, υποστηρίζεται ότι η «μεταμόρφωση» αποτελεί γεγονός και συμβαίνει εδώ και πολλούς αιώνες, σε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας και πίστης -φυσικά, το κάθε δόγμα προσπαθεί να περάσει το συμβάν στους ακόλουθούς του ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης πίστης τους και της ανταμοιβής από τον συγκεκριμένο θεό στο οποίο πιστεύουν.

Το φαινόμενο είναι γνωστό ως «Το Σώμα Ουράνιου Τόξου», αλλά η ονομασία μπορεί να ποικίλει από περιοχή σε περιοχή. Παραδείγματος χάριν εντός των ισλαμικών περιοχών, είναι γνωστό ως «Το Πιο Ιερό Σώμα» ή το «υπερ-ουράνιο σώμα».

Οι σχολές Γιόγκα και οι Ταντρικές διδασκαλίες το ονομάζουν «το θεϊκό σώμα», ενώ στην Κρύγια γιόγκα αναφέρεται ως «το σώμα της ευδαιμονίας». Οι ταοϊστές αναφέρονται σε αυτό ως «σώμα διαμαντιών» και όσοι το έχουν επιτύχει ονομάζονται «αθάνατοι» ή «οι περιπατητές του ουρανού». Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το αποκαλούσαν «το φωτεινό ον» και προφερόταν ως «καράστ».

Στη Μιθραϊκή λειτουργία χαρακτηρίστηκε ως «το τέλειο σώμα». Στα Ερμητικά και στις Σμαράγδινες πινακίδες αναφέρεται ως «το αθάνατο σώμα» και «το χρυσό σώμα», αντίστοιχα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Θιβετιανοί μοναχοί μάλιστα λέγεται ότι έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο και βιώνουν αυτή την κατάσταση. Η περίπτωση του Khenpo Achö το 1998, για παράδειγμα, τεκμηριώθηκε από τον Καθολικό ιερέα Francis Tiso, τον μοναχό Gelugpa του Kham, στο Θιβέτ. Λέγεται ότι κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα του σε ένα σώμα φωτός, ένα γεγονός που είδε ολόκληρο το μοναστήρι και μάλιστα ο ίδιος ο Francis.

Ο David Steindl-Rast διενήργησε επιστημονική έρευνα στο Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών το 2002 με μοναδικό σκοπό να μελετήσει το φαινόμενο του «Σώματος του Ουράνιου Τόξου», αναφέροντας: «Εάν μπορούσαμε να το εδραιώσουμε ως ανθρωπολογικό γεγονός, σαν την ανάσταση ενός ατόμου που δεν συνέβη μόνο στον Ιησού, αλλά μπορεί να συμβαίνει και σήμερα, τότε θα έθετε την ιδέα μας για τις ανθρώπινες δυνατότητες σε ένα τελείως διαφορετικό φως».

Σύμφωνα με τον ιερέα Tiso, το σώμα του Khenpo Achö άρχισε να αλλάζει λίγο μετά την τελευταία του πνοή. Το δέρμα του έγινε γυαλιστερό λευκό και η εμφάνισή του άρχισε να αλλάζει. Ο Khenpo Achö’s τελικά περιτυλίχθηκε σε μια κίτρινη ρόμπα που φορούσαν όλοι οι μοναχοί του Gelug. Καθώς πέρασαν οι μέρες, το σώμα του Khenpo Achö άρχισε να ξεφεύγει. Και αφού πέρασαν επτά ημέρες, δεν υπήρχε άλλο φως.

Η εκδήλωση καταγράφηκε από τον τοπικό Τύπο, ο οποίος έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι συνέβη και έτσι το «The Rainbow Body event» εμφανίστηκε στη συνέχεια στο Ινστιτούτο Noetic Sciences Review 59, Μαρτίου-Μαΐου, του 2002.

Όλα αυτά είναι εκπληκτικά και σίγουρα η επιστήμη πρέπει να «σκύψει» πάνω σε αυτό το φαινόμενο, όχι μόνο για να το καταγράψει και να το καταχωρίσει ως επιβεβαιωμένο γεγονός στα αρχεία της. Είναι σημαντικό να το δει ο απλός και μέσος άνθρωπος, να του δημιουργήσει ερεθίσματα, κίνητρα και προθέσεις.

Ο άνθρωπος είναι από την φύση του φτιαγμένος από τα υλικά των αστεριών και φως. Κάποια στιγμή είναι σημαντικό να το αντιληφθεί και να το βιώσει. Να επιστρέψει στο φως.

Ένα βήμα πιο πέρα, υπάρχουν και οι θεωρητικοί που υπογραμμίζουν ότι Όντα Φωτός, υπήρχαν από αρχαιοτάτων χρόνων και ότι συνεχώς μέχρι σήμερα καταφθάνουν και φεύγουν. Οι διάφορες θρησκείες τους δίνουν δικές τους ονομασίες που ταιριάζουν με τα διδαχές και τις ιερές βίβλους τους.

Δείτε και το σχετικό video:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

“Beings Made Of Light” Discovered In Tibet?

diadrastika / girl-young-Image by Ruslan Gilmanshin from Pixabay