μαύρος ιππότης
Image by AI generator from Canva

Ο Διαστημικός Σταθμός Καταγράφει τον Μαύρο Ιππότη Ακριβώς από Κάτω του

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με το κανάλι UFO Today στο YouTube : “Ο ΔΔΣ κατέγραψε ένα ΑΤΙΑ να πετάει πάνω από μία καταιγίδα. Μπορούμε να δούμε καθαρά ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πετάει πάνω από το μέτωπο της καταιγίδας. Το αντικείμενο είναι σε τροχιά γύρω από τη γη, έτσι δεν επηρεάζεται από τη θύελλα που εξελίσσετε στη γη. Τι ήταν αυτό το αντικείμενο; Αφήστε τα σχόλιά σας! Θερμούς χαιρετισμούς! UFO Today “.

Στο ίδιο βίντεο προτείνεται ότι το μυστήριο αντικείμενο που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, ακριβώς κάτω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα μπορούσε να σχετίζεται με τον λεγόμενο Black Knight (Μαύρος Ιππότης), έναν αμφιλεγόμενο αρχαίο εξωγήινο δορυφόρο που λέγεται ότι είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη προ αμνημονεύτων χρόνων.

Αλλά δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι ο δορυφόρος Black Knight υπάρχει στ’ αλήθεια. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαστημικό σκουπίδι. Πιο συγκεκριμένα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της θερμικής ασπίδας που έχασαν οι αστροναύτες σε κάποια επισκευή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Αλλά πάντα υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι η NASA κρύβει πολλά για το θέμα αυτό. Έτσι έχει δημιουργηθεί μία θεωρία συνωμοσίας.

Το Time Magazine έγραψε για το μυστηριώδες αντικείμενο ότι η ιστορία του Μαύρου Ιππότη έκανε το ντεμπούτο της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη δεκαετία του 1940 με αναφορές για τον «δορυφόρο» από τις 14 Μαΐου 1954 και τις 7 Μαρτίου 1960.

Για το τι πραγματικά ίσως να ήταν, αποδίδονται εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένας δορυφόρος παρακολούθησης που ξεκίνησε από τους Ρώσους αλλά θα μπορούσε να είναι και τα απομεινάρια ενός δορυφόρου Discoverer της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που είχε βγει εκτός πορείας.

Στις 23 Αυγούστου 1954, το περιοδικό τεχνολογίας Aviation Week και Space Technology κυκλοφόρησε μια ιστορία που εξόργισε το Πεντάγωνο, όπου οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικές τις πληροφορίες. Το σύντομο άρθρο ανέφερε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμφισβητούσε τα λεγόμενα του Πενταγώνου μέσω του καθηγητή Lincoln LaPaz, ειδικό σε εξωγήινα θέματα, του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού και επικεφαλή του έργου αναγνώρισης.

Ο Διαστημικός Σταθμός Καταγράφει τον Μαύρο Ιππότη Ακριβώς από Κάτω του
Το άρθρο του 1954

Όμως το ζήτημα της ύπαρξης ή όχι του Μαύρου Ιππότη, φτάνει μέχρι και τον ίδιο τον Τέσλα

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε σχετικά:
Ο «Μαύρος Ιππότης» και η Εξωγήινη Προέλευση του

Ότι κι αν συμβαίνει στην πραγματικότητα, στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ένα αντικείμενο να πετάει κάτω ακριβώς από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πάνω από μία καταιγίδα. Υποστηρίζεται ότι μπορεί να είναι ο Μαύρος Ιππότης, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να είναι η σκιά του ΔΔΣ πάνω στα σύννεφα.

Όμως, φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαύρος Ιππότης έχει βιντεοσκοπηθεί, σύμφωνα με το το επόμενο video.

Δείτε τα και τα δύο και αφήστε μας την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω:

UFO Flying over storm front – International space station footage

https://youtu.be/Yo5Zy-LAHdw

ISS films The Black Knight Satellite UFO very close to Soyuz Spacecraft – January 2016

https://youtu.be/WnMrfULYZas

diadrastika / Image by AI generator from Canva