Φιλοσοφία ξεκίνησαν Έλληνες 48.863 χρόνια πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο αποκαλύπτουν οι Αιγύπτιοι

Ιστορικά και επίσημα δεν υπήρχαν Ελλάδα και Έλληνες πριν από περίπου 50.000 χρόνια, όμως η ελληνική μυθολογία “ζει” μέσα σε ένα προιστορικό περιβάλον που η Ιστορία δεν αναγνωρίζει ως αληθινό και πραγματικό. Αυτό, όμως, δεν κάνει τους Αχιλλέα, Έκτορα, Πρίαμο, Ηρακλή, Θησέα κλπ, μη-Έλληνες, μόνο και μόνο, επειδή δεν αναγνωρίζονται ως ιστορικά πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Το Υπερατλαντικό Ταξίδι του Ηρακλέους που οι Ιστορικοί, ίσως, δεν θα αποδεχτούν ποτέ

Το ίδιο συμβαίνει και με τους γνωστούς Ολύμπιους θεούς όπως και για άλλες θεότητες ή/και πρόσωπα που δεν είναι και τόσο γνωστά, όπως για παράδειγμα ο γιος του Ηφαίστου, Νείλος, θεός του ομώνυμου ποταμού της Αιγύπτου, του οποίου η κόρη Μέμφιδα παντρεύτηκε το βασιλιά της Αιγύπτου, τον Έπαφο ο οποίος ήταν γιος του Δία και της Ιούς. Κατά συνέπεια όλοι αυτοί είναι Έλληνες και συνδέονται με τον Μέγα Αλέξανδρο, ως σημείο αναφοράς για την φιλοσοφία και τις απαρχές της, όπως θα δούμε στη συνέχεια, παρακάτω, από τον Έλληνα ιστορικό Διογένη Λαέρτιο

Δυστυχώς, με εξαίρεση τον Μέγα Αλέξανδρο, τίποτε άλλο δεν θεωρείται πραγματικό και αληθινό, ούτε καν ως προϊστορία, παρά μόνο ως μυθολογία της οποίας οι μύθοι, ως γνωστόν, δεν αναγνωρίζονται ως ιστορικά γεγονότα. Ύστερα από αυτή την μικρή εισαγωγή την οποία θεώρησα απαραίτητη, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο. -d-

Κατά τον Έλληνα ιστορικό Διογένη Λαέρτιο (από την αρχαία ελληνική πόλι Λαέρτη της Κιλικίας) η Φιλοσοφία άρχισε από τους Έλληνες… 48.863 χρόνια προ του Μ. Αλεξάνδρου – δηλ. περίπου 51.100 χρόνια πριν από σήμερα!

Διαβάστε επίσης: Ηρακλής ο Μακεδών. Ο νόθος γιος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που λίγοι γνωρίζουν

Το γεγονός το ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ με τον αριθμό εκλείψεων Ήλιου και Σελήνης κατά τρόπον αναμφισβήτητο.

Ιδού το κείμενό του:

Βιβλίον Α’

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

1.Τὸ τῆς φιλοσοφίας ἔργον ἔνιοί φασιν ἀπὸ βαρβάρων ἄρξαι.

Γεγενῆσθαι γὰρ παρὰ μὲν Πέρσαις Μάγους, παρὰ δὲ Βαβυλωνίοις ἢ Ἀσσυρίοις Χαλδαίους, καὶ γυμνοσοφιστὰς παρ’ Ἰνδοῖς, παρά τε Κελτοῖς καὶ Γαλάταις τοὺς καλουμένους Δρυΐδας καὶ Σεμνοθέους, καθά φησιν Ἀριστοτέλης ἐν τῷ Μαγικῷ (βλ. Rose, 35) καὶ Σωτίων ἐν τῷ εἰκοστῷ τρίτῳ τῆς Διαδοχῆς. Φοίνικά τε γενέσθαι Ὦχον, καὶ Θρᾷκα Ζάμολξιν, καὶ Λίβυν Ἄτλαντα.

Αἰγύπτιοι μὲν γὰρ Νείλου γενέσθαι παῖδα Ἥφαιστον, ὃν ἄρξαι φιλοσοφίας, ἧς τοὺς προεστῶτας ἱερέας εἶναι καὶ προφήτας. Απὸ δὲ τούτου εἰς Ἀλέξανδρον τὸν Μακεδόνα ἐτῶν εἶναι μυριάδας τέσσαρας καὶ ὀκτακισχίλια ὀκτακόσια ἑξήκοντα τρία· ἐν οἷς ἡλίου μὲν ἐκλείψεις γενέσθαι τριακοσίας ἑβδομήκοντα τρεῖς, σελήνης δὲ ὀκτακοσίας τριάκοντα δύο.

Διαβάστε επίσης: Οι αρχαίοι Έλληνες ίσως γνώριζαν την Άλγεβρα πολύ πριν τους Άραβες

Απόδοσις:

1.Το έργο της φιλοσοφίας κάποιοι λένε ότι άρχισε από τους βάρβαρους.

Οι Πέρσες λένε ότι έγινε από τους Μάγους, οι Βαβυλώνιοι ή Ασσύριοι από τους Χαλδαίους, οι Ινδοί από τους γυμνοσοφιστές, οι Κέλτες και οι Γαλάτες από τους καλουμένους Δρυΐδες και Σεμνοθέους (όπως τους λέει ο Αριστοτέλης στα «Μαγικά» (βλ. Rose, 35) και ο Σωτίων στο 23ο βιβλίο της «Διαδοχής»). Οι Φοίνικες από τον Ώχο, οι Θράκες από τον Ζάμολξι, και Λίβυοι από τον Άτλαντα.

Διαβάστε επίσης: Κρατήθηκε Μυστικό για 22 Χρόνια: Τo video των Ανασκαφών στην Όαση Σίουα, της Λιάνας Σουβαλτζή

Αλλά οι Αιγύπτιοι λένε ότι γεννήθηκε από τον Νείλο, τον υιό του Ηφαίστου, από αυτόν άρχισε η φιλοσοφία, ο οποίος είναι ένας των προεστώτων ιερέων και προφητών. Απ’ αυτόν, έως τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα πέρασαν 48.863 χρόνια· στα οποία έγιναν 373 εκλείψεις ηλίου, και 832 εκλείψεις σελήνης».

Και σε φωτογραφία, για τους δυσπίστους:

Φιλοσοφία Ξεκίνησαν Έλληνες 48.863 χρόνια Πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο Αποκαλύπτουν οι Αιγύπτιοι !!!

Φωτογραφία εξωφύλλου:
Από την έκδοση του βιβλίου του “Βίοι – Γνώμες Αρχαίων Φιλοσόφων”,
Λονδίνο, 1688.
arxeion-politismou.gr