Πούτιν: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις πύλες κατάμουτρα

[19/05/2018 - 08:07]

Πούτιν: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις πύλες κατάμουτρα

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μετά την τελετή ορκωμοσίας στον προεδρικό θώκο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έγινε στις 7 Μαΐου 2018, για μία ακόμα συνεχή φορά, ο Ρώσος πρόεδρος φρόντισε για μια ιδιωτική συνάντηση με αξιωματούχους ανώτερων στελεχών και με λίγους πιστούς στρατιωτικούς διοικητές.

Αυτό που ακολουθεί στην συνέχεια αρκετοί θα το εκλάβουν ως προϊόν φαντασίας, αλλά μπορεί και να είναι. Κατά συνέπεια, το αφήνουμε στην κρίση του αναγνωστικού κοινού:

Όπως αναφέρει ο πρώην πράκτορας της KGB Strelnikov Isaac Stepanovich, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πούτιν κάλεσε τους παρευρισκομένους να μην ανησυχούν για τη δυτική αντιρωσική προπαγάνδα και να επικεντρωθούν στην απαλλαγή του κόσμου από μια εχθρική φυλή εξωγήινων που ονομάζεται Ανουνάκι.

Επιπλέον, ο Πούτιν δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι και οι επιστήμονες του Υπουργείου Άμυνας από τον ερευνητικό σταθμό Mezhgorye, στα βουνά Ural, βρίσκονται στα πρόθυρα επιστημονικών ανακαλύψεων που θα μπορούσαν να αχρηστεύσουν όλα τα πλεονεκτήματα των Anunnaki.

Πριν από λίγο καιρό, οι Ρώσοι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι Anunnaki χρησιμοποιούν ένα δίκτυο Πυλών, γνωστές διεθνώς ως Stargates, από το οποίο μπορούν να ταξιδεύουν στιγμιαία από το ένα μέρος στο άλλο. Όλες οι προσπάθειες εντοπισμού των εν λόγω Πυλών αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς. Τώρα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχουν βρει ένα μέσο για να διαταράξουν τις Πύλες αυτές και να τις καταστήσουν προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Stepanovich, οι Ανουνάκι φαίνεται να χρησιμοποιούν κάποια συχνότητα την οποία εκπέμπουν προς την Πύλη η οποία ανταποκρίνεται σε αυτό τον φυσικό ήχο που δημιουργούν. Οι Πύλες ανοίγουν και οι Ανουνάκι μπορούν να περάσουν. Η διαπίστωση αυτή ήρθε στο προσκήνιο  όταν ένας αιχμαλωτισμένος Anunnaki στο Mezhgorye εξέπεμψε τέτοιους ήχους προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε μια Πύλη και να ξεφύγει μαζί με άλλους.

Έτσι τώρα, όλοι οι επιστήμονες έχουν πέσει με τα μούτρα σε αυτό το θέμα. Όπως εξηγεί ο Stepanovich, αν, για παράδειγμα, ένας παλμός 50.000hz ενεργοποιεί τις Πύλες τότε ένας αντίστροφος παλμός θα μπορούσε να “σπάσει” την Πύλη και να εμποδίσει τους Ανουνάκι να εμφανιστούν ή να δραπετεύσουν από τη σκηνή μιας μάχης.

Η κεντρική ιδέα, λοιπόν, είναι να βρουν μια γενική τοποθεσία όπου υπάρχει μια Πύλη. Για παράδειγμα, εάν υποκλέψουν μια αναφορά των στρατευμάτων στην οποία δίνεται μια περιοχή συγκέντρωσης στρατευμάτων τους, τότε, υπάρχει μία πολύ καλή πιθανότητα να βρίσκεται εκεί κοντά μια πύλη. Στη συνέχεια, θα σταλούν αεροσκάφη πάνω από την περιοχή τα οποία θα “απλώσουν ένα σεντόνι” από κατάλληλους παλμούς που θα διαταράξουν την Πύλη. Οι Ανουνάκι θα παγιδευτούν. Δεν θα μπορούν ούτε να το σκάσουν αλλά ούτε να περάσουν άλλοι για να τους προσφέρουν βοήθεια. Αν αυτό συμβεί, η Ρωσία ήδη διαθέτει ενεργειακά όπλα που μπορεί να πολεμήσει και να κατανικήσει τις παγιδευμένες δυνάμεις των Ανουνάκι.

Ωστόσο, ο Stepanovich παραδέχεται ότι η τεχνολογία αυτή, για την διατάραξη της Πύλης ή των Πυλών, είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί σε περιβάλλον πεδίου μάχης.

Ο Πούτιν διερευνά το θέμα από όλες τις γωνίες προκειμένου να καταφέρει να εξαλείψει για μία και μοναδική φορά την μάστιγα των Ανουνάκι. Το μεγαλύτερό του εσωτερικό εμπόδιο, δήλωσε ο Στεπάνοβιτς, είναι να πείσει τους αντιδυτικούς στρατηγούς να υποστηρίξουν την ατζέντα του. Όμως, δεν φαίνεται να δυσκολευτεί -αν χρειαστεί- να τους διώξει από το Κρεμλίνο και να πάρει όλα τα μέτρα εκείνα που θα φέρουν σε πέρας την αποστολή που έχει αναλάβει από την θέση που βρίσκεται.

“Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. είναι απλά ζήτημα χρόνου”, για να τους κλείσουν τις Πύλες, φέρεται να είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με τον Stepanovich.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ