Εγώ δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω την Ανθρωπότητα: Η ομολογία που, όπως υποστηρίζεται, δεν έγινε ποτέ

Ποιος είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι παραδέχεται πως παραδέχεται την δημιουργία του AIDS για κάποιους συγκεκριμένους λόγους; Μπορεί να είναι αλήθεια όλο αυτό; Κι αν είναι μήπως, τελικά, κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις γίνονται βάσει σχεδίου; Και ποιο θα μπορούσε να είναι το σχέδιο αυτό, αν υπάρχει; Ένας λόγος θα ήταν για τα χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr, δεν υπάρχει καμία ομολογία και ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως περιγράφονται. Ειδικότερα για το βίντεο διαβάζουμε από την ίδια ιστοσελίδα:

Στο βίντεο ο Horowitz ρωτά τον Gallo: ‘Συνδυάσατε τους ιούς SV 40, ρετροϊό Symian, ιό της λευχαιμίας της γάτας (Feline Leukemia Virus) και τον ιό της λευχαιμίας των πουλερικών (Avian sarcoma leukosis virus), για να μολύνεται εμβόλια που δόθηκαν σε εταιρίες κατασκευής εμβολίων»,

Σε αυτό το σημείο ο Gallo, φαίνεται να περιγελά την ερώτηση και απαντά: »Ειλικρινά δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεστε»(όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεσπούν σε γέλια). Στη συνέχεια ο Horowtz αναφέρεται σε μελέτες του Gallo και σε συνέδριο του ΝΑΤΟ όπου παρευρέθηκε, υποτίθεται για να λάβει μέρος στη συνομωσία.

Ο Gallo διαψέυδει κατηγορηματικά τις μελέτες και το σκοπό του συνεδρίου λέγοντας: »This is beyond NASA night!», Συνεχίζει λέγοντας ότι η συνάντηση στα πλαίσια του ΝΑΤΟ έλαβε χώρα τη δεκαετία του ’60 πολύ πριν την ανακάλυψη της κλωνοποίησης γονιδίων και πριν ακόμη ο ίδιος ασχοληθεί με την ιολογία. (Η ομιλία του Gallo στο συνέδριο είχε ως θέμα την cellular transfer RNA, δηλαδή τη κυτταρική μεταφορά RNA.

»Έχεις μπερδεψει ανανάδες, κίουι, σταφύλια κεράσια και κάθε λογής φρούτο, δεν έγω ιδέα σε τι αναφέρεσε‘ λέει χαρακτηριστικά ο Gallo. Ο Horowitz επίμενει και τον κατηγορεί πως συνδύασε όλους τους παραπάνω ιούς και σε αυτό το σημειο, ο Gallo, με εμφανέστατο χιουμοριστικό ύφος απαντά: ‘Έχεις δίκιο, όλα δημιουργήθαν από εμάς δουλέυοντας στο εργαστήριο!‘.

Και συμπληρώνει: »Για αυτούς που έχουν μια έστω στοιχειώδη κατανόηση, υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πως ο HIV είναι αποτέλεσμα πειραματισμών στο εργαστήριο, και για αυτούς υπάρχουν δύο απαντήσεις:

Κανείς επιστήμονας δε θα μπορούσε να το καταφέρει εκτός εάν είναι σούπερ-ευφυης και δέκα χρονια μπροστά από την εποχή του και ο ιός AIDS αποδεδειγμένα υπήρχε πολύ πριν τη μοριακή κλωνοποίηση (που θεωρητικά θα επέτρεπε τη δημιουργία του σε εργαστήριο). Δεύτερη απάντηση:

Γνωρίζουμε το πλήρες γονιδίωμα του HIV από το 1985. Το γονιδίωμα δεν έχει καμία ομοιώτητα με κανέναν γνωστό ιό σε όλο το κόσμο, εκτός από τον SIV που ανακαλύφθηκε αργότερα. Δεν έχει καμία σχέση με γάτες, με σάρκωμα των πουλερικών και ο SV 40 προέρχεται από το DNA μικρών ζώων και σε καλλιέργιες φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τον HIV.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Επιπλέον, ουδέποτε δουλέψαμε με αυτούς τους ιούς και ακόμη και αν το είχαμε κάνει, η όλη προσπάθεια θα ήταν άσχετη. Πιστευω πως πρέπει να αρχίσετε να ξαναμελετάτε τη βιολογία από την αρχή‘.

Αυτές ηταν οι ερωτήσεις που προκάλεσαν την δικαιολογημένη »έκρηξη» του Gallo που »παραδέχτηκε» πως δημιούργησε το AIDS. Στην ομίλια του όμως εξηγεί πως αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί και δικαιολογημένα περιγελά τον συνομιλητή του.

Δείτε το επίμαχο video, συγκρίνετε, αναλογιστείτε και κρίνετε: I CREATED AIDS to DELIBERATELY DEPOPULATE HUMANITY – Dr Robert Gallo / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Image by Shameer Pk from Pixabay