Ο Πούτιν, ίσως, δεν είναι ο Πούτιν που νομίζουμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι μία ηγετική φυσιογνωμία που όλοι στον πλανήτη, γνωρίζουν και ξέρουν. Το “βιογραφικό” του είναι τεράστιο και ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει τα όσα κάνει για τον λαό του και όσα έχει προσφέρει στον κόσμο.

Από την άλλη, ο καθένας που δεν τον βλέπει ως τον ιδανικό ηγέτη, ή απλά δεν πρόσκειται φιλικά στον Ρώσο πρόεδρο μπορεί να βρει και να προσάψει πάρα πολλά εναντίον του.

Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά, μακριά από την όποια πολιτική και αν ακολουθεί, είναι γεγονός πως σιγά-σιγά αλλά σταθερά “χτίζεται” γύρω από το πρόσωπό του ένας παράξενο θρύλος. Πολλοί βλέπουν πολλές μαζεμένες θεωρίες συνωμοσίας και πολλά ανυπόστατα σενάρια που είτε τον “ανεβάζουν” στα μάτια του κόσμου, είτε τον “ρίχνουν”.

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε θεωρίες με όντα από άλλους πλανήτες, τόσο από διάφορους συνωμοσιογράφους, όπως ότι ο Πούτιν παραλαμβάνει τεχνολογία από εξωγήινους, έως και πρόσωπα του πολιτικού κόσμου, όπως ο Parkes που αναφέρει ότι ο Πούτιν συνεργάζεται με ερπετοειδή.

Ακόμα έχει ειπωθεί οτι θα μπορούσε ο Πούτιν να είναι μία αθάνατη οντότητα, καθώς φαίνεται να μοιάζει με πρόσωπα που προϋπήρξαν από τον ίδιο.

Αλλά και για την καταγωγή του έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Μάλιστα ένα από όλα φέρνει τεράστια ανατροπή για την προέλευσή του.

Είναι γεγονός, ακόμα πως ο Πούτιν είναι ουσιαστικά ένα άγνωστος, αφού φωτογραφίες και δεδομένα γύρω από την ζωή του τον θέλουν να συνεργάζεται με Εβραίους, γεγονός που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Ωστόσο, η πιο συναρπαστική από όλες τις θεωρίες που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, είναι ο ισχυρισμός της πρώην γυναίκας του, πριν μερικά χρόνια, η οποία δήλωσε ευθέως, ότι ο πραγματικός Βλάντιμιρ Πούτιν έχει δολοφονηθεί και ότι στην θέση του βρίσκεται ένας άλλος, ένας σωσίας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ας δούμε, λοιπόν, τι γράφεται από την Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη nikosxeiladakis.gr, σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς πολλές φωτογραφίες και βίντεο προσσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Πούτιν δεν είναι ο Πούτιν που νομίζομε όλοι.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, να προσέξουμε όλα αυτά που προσφέρονται στην συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα να λάβουμε υπόψιν μας πως ο άνθρωπος με τα χρόνια αλλάζει και, κυρίως, ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει κάνει λίφτινγ ή/και πλαστικές προσώπου, οπότε σίγουρα δεν μοιάζει με τον προηγούμενο εαυτό του.

Αξίζει, όμως, να παρακολουθήσουμε τα παρακάτω:

Μεγάλη αίσθηση και πολλά ερωτηματικά προκαλούν κάποια αποκαλυπτικά βίντεο σχετικά με την ταυτότητα του πιο πολυσυζητημένου σήμερα παγκόσμιου ηγέτη, του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η πρώην σύζυγος του Πούτιν, σε μια συνέντευξη της σε γερμανική εφημερίδα “die Welt” ισχυρίστηκε ότι τον σύζυγο της τον είχαν δολοφονήσει πριν από χρόνια και ότι ο σημερινός είναι ένας σωσίας του που παίζει τον ρόλο του αυθεντικού Πούτιν.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

ДВОЙНИК ПУTИHA ПОПAЛСЯ! ПУТИН НЕ УПРАВЛЯЕТ СТРАНОЙ, А ХОРОШО ИГРАЕТ. ОБМАН 21 ВЕКА. СКАНДАЛ

ЛЮДМИЛА ПУТИНА \ “Моего мужа давно нет в живых”.

Vladimir Putin | From 1 To 64 Years Old | TopFamous Tube

https://youtu.be/c7UxEwSTVeY

Alina Kabaeva & Vadimir Putin

Putin Is Dead! part 1 Ex wife testifies all Listen to the truth!

https://youtu.be/frNrhzRCxmY

HOW VLADIMIR PUTIN CHANGES SINCE 2000

diadrastika / Image by Viki_B from Pixabay