Άνοιξε μία Πύλη μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, ισχυρίζεται μάρτυρας και την κατέγραψε σε βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα παράξενα και περίεργα περιστατικά δεν λείπουν τον τελευταίο καιρό. Έτσι, ένα ακόμα πρωτοφανές συμβάν, φαίνεται να καταγράφηκε, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας που το έζησε, μία «Πύλη» άνοιξε κατά λάθος μέσα στην κρεβατοκάμαρά του αφού πρώτα αισθάνθηκε μία περίεργη ενέργεια.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, το αλλόκοτο συμβάν έλαβε χώρα στη Φλωρεντία της Νότιας Καρολίνα των Η.Π.Α., όπου ένας άνθρωπος βίωσε μια απροσδόκητη έκπληξη μέσα στο ίδιο του το σπίτι και, μάλιστα, στην κρεβατοκάμαρά του.

Όπως αναφέρεται, ενώ χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό του στο κρεβάτι, ένιωσε ότι υπήρχε και κάτι άλλο στο δωμάτιο, σαν μία ξένη παρουσία. Αν και αναστατωμένος, είχε την ψυχραιμία να θέσει σε λειτουργία την κάμερα του κινητού του και να αρχίσει να βιντεοσκοπεί.

Ο μάρτυρας είπε: “Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και αισθάνθηκα ένα στατικό συναίσθημα και δονήσεις, έτσι γύρισα το βίντεο”.

Το στιγμιότυπο που ανέβηκε στο κανάλι Disclose Screen του YouTube εμφανίζει ένα αλλόκοτο παράθυρο το οποίο αρχίζει να ανοίγει και σιγά-σιγά θυμίζει ιστό αράχνης. Όταν αυτή η όποια “διαδικασία” ολοκληρώθηκε, ξεκίνησε να κλείνει ώσπου χάθηκε.

Τι μπορεί να ήταν αυτό που συνέβη;

Χωρίς δισταγμό, τα σχόλια των χρηστών που επισκέφτηκαν να δουν το βίντεο άρχισαν  να ξεδιπλώνουν διάφορες γνώμες για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που άνοιξε και έκλεισε στο δωμάτιο του άντρα.

«Θα μπορούσε να είναι πύλη ή πνεύμα», ισχυρίστηκε κάποιος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Αυτό είναι παράξενο! Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν. “

Και ένας τρίτος πρότεινε: «Θα είχα εξαφανιστεί από το σπίτι με τη μία».

Ωστόσο άλλοι θεωρούν ότι το βίντεο δεν μπορεί να πει από μόνο του ολόκληρη την ιστορία. Δεν λείπουν, φυσικά, οι σκέψεις ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έξυπνα καλοστημένο βιντεάκι. Μπορείτε να το δείτε στην βρετανική Daily Star, ΕΔΩ.

diadrastika / Image by Riske Mustamu from Pixabay