Ο τρόπος να αλλάξουμε τις συχνότητες μας και να λάβουμε καθαρή ενέργεια όλο φως

Για να γίνει κάποιος αόρατος… επιτυγχάνεται μόνον όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος θα δονούνται σε κάποιες υψηλότερες συχνότητες. Αυτό ισχύει και για την μετεώριση… διότι απλά όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος μας δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες… αραιώνει και η μοριακή τους δομή… με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος του ανθρώπινου σώματος.

Η δόνηση των κυττάρων του σώματός μας σε κάποιες υψηλότερες συχνότητες… αραιώνει τη μοριακή του δομή και μειώνεται το βάρος μέχρι το σημείο που να γίνεται το σώμα μας ελαφρύτερο από το νερό, δηλαδή… μπορεί να περπατάει επάνω στην επιφάνεια της θάλασσας.

Τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος μας… δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες, όταν πάλλεται σε υψηλότερες συχνότητες και το ηλεκτρικό τους φορτίο. Το παλλόμενο σε υψηλότερες συχνότητες ηλεκτρικό φορτίο των ατόμων… παράγει μεγαλύτερης ενέργειας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τέτοια ώστε να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από ένα κοντινό υλικό σώμα.

Ο Πυθαγόρας… έλεγαν οι μαθητές του… ότι είχε την ικανότητα της πολυστασίας. Ο Ιάμβλιχος… όταν προσευχόταν ανυψωνόταν πάλι δέκα πήχεις επάνω από τη γη και το σώμα του έπαιρνε μία χρυσή απόχρωση.

Όμως… πως μπορούμε να αλλάξουμε τις συχνότητες;

Οι πρόγονοί μας έκαναν Διαλογισμό… και όχι σαν αυτόν που εννοούμε σήμερα… μιας και το μυαλό σας σίγουρα πήγε στην ασιάτικη κουλτούρα. Σκεφτείτε για λίγο και δείτε στο μυαλό σας φωτογραφικά… όταν προσεύχονται οι προσευχόμενοι της κάθε θρησκείας… και θα καταλάβετε πολύ καλά… πολλά πράγματα.

Οι Χριστιανοί σταυρώνουν όρθιοι τα χέρια τους… και στην ουσία διπλώνουν τα επτά ενεργειακά τους κέντρα.

Οι Μουσουλμάνοι σκύβουν-γονατίζουν και απλώνουν τα χέρια τους μπροστά και κάτω… καθώς και το κεφάλι τους κάτω στη γη… και κλειδώνουν όλο τους το ενεργειακό πλέγμα.

Οι βουδιστές κάθονται οκλαδόν… αλλά το σώμα τους ενώ βρίσκεται σε ευθεία θέση και τα χέρια τους ακουμπάνε στα γόνατα… αλλά κι αυτοί όμως δεν ολοκληρώνουν πλήρως τη σωστή θέση… διότι δεν είναι γειωμένοι κατάλληλα με τη γη.

Οι Έλληνες Πρόγονοί μας… κάθονται όρθιοι… με τα πόδια τους λίγο ανοιχτά και γυμνά… για μία πλήρη γείωση με τη Γαία και τα χέρια τους να είναι τοποθετημένα ψηλά και διαγώνια ανοιχτά με τις παλάμες να κοιτάνε προς τα μέσα όπου σχηματίζουν (ρόμβο) και το κεφάλι τους ελαφρώς γυρμένο προς τα επάνω… διότι έτσι σχηματίζουν μία χοάνη… ένα ύψιλον… δηλαδή ένα ραντάρ λήψης και εκπομπής… που δέχεται την ενέργεια από τα χέρια και από το έβδομο ενεργειακό κέντρο στην κορυφή του κεφαλιού… όπου διαπερνάει μέσα από ολόκληρο το σώμα μας… και καταλήγει στα άκρα των ποδιών… όπου γειώνεται με τη Γαία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Και αυτό γίνεται… διότι ο Άνθρωπος έχει την ίδια ιδιοσυχνότητα με τη Γη μας. Δεν βλέπετε πως είναι… το σχήμα των θεάτρων μας…! Δεν βλέπετε που ακόμη και σήμερα… η νέα τεχνολογία φτιάχνει κεραίες κάτοπτρα… σε σχήμα οβάλ και κεκλιμένο εσωτερικά… για να λαμβάνει και να εκπέμπει τα σήματα…!

Ο Διαλογισμός ΑΔΕΛΦΙΑ… δηλαδή…(ο Λογισμός του Διός)… μας βοηθάει ώστε να αλλάξουμε τις κραδασμιακές συχνότητες. Διότι με τον συνεχή Διαλογισμό… ο εγκέφαλος μας αρχίζει και ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος μας. Έτσι όταν η συχνότητα των κραδασμών μας φθάσει στη συχνότητα του Λευκού φωτός… τότε ο Άνθρωπος αρχίζει και βλέπει… την Αιθερική Ενέργεια.

Όταν οι συχνότητες των κραδασμών ξεπεράσουν τη συχνότητα του Λευκού φωτός, ο Άνθρωπος αποκτάει υπερβατικές ιδιότητες. Κάθε ενεργειακό μας κέντρο στο σώμα μας… έχει και ένα χρώμα… όπως ακριβώς είναι και τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου. Όλα μαζί όμως σχηματίζουν το Λευκό φως.

Αν τα χρώματά μας είναι λαμπερά και έντονα…τότε έχουμε καλή υγεία και ευμάρεια. Για να μπορέσουμε όμως να ανεβούμε σε υψηλότερες συχνότητες… δεν φτάνει από μόνος του… ο Διαλογισμός… διότι αποτελούμαστε και από ύλη… όποτε και το σώμα μας οφείλει να γίνει κι αυτός ένας «πύραυλος» ανύψωσης… με την κατάλληλη νηστεία-καύσιμα και φυσικά μιλάμε για μία πλήρη αποφυγή των ζωϊκών τροφών… αποχή από οινοπνευματώδη, ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά κλπ… ώστε να αλαφρύνει ο οργανισμός μας… διότι όλα αυτά μας χαμηλώνουν τη βιοενέργειά μας.

Για να πετύχουμε λοιπόν τον στόχο μας… οφείλουμε να διαλογιζόμαστε πολλές ώρες και σε καθημερινή βάση και οι αλλαγές που θα μας συμβούν μέσα μας κατά τη διάρκεια του Διαλογισμού μας από τις πρώτες κιόλας ημέρες… θα είναι σημαντικές… τόσο για το σώμα μας… όσο και για τη ψυχολογία μας.

Πως όμως γίνεται αυτό;

Ο εγκέφαλος μας εκπέμπει κύματα Α και Θ και το σώμα μας χαλαρώνει βαθιά. Πέφτει τότε το επίπεδο του γαλακτικού οξέος στο αίμα μας από 11mg σε 7mg/100ml… πράγμα που καταδεικνύει τη μυϊκή χαλάρωση. Μειώνεται στη συνέχεια η αγωγιμότητα του δέρματος μας… μέχρι και 300%.

Κατόπιν έχουμε πτώση της κατανάλωσης του οξυγόνου κατά 16%. Οπότε χαλαρώνει και ξεκουράζεται ο καρδιακός μας μυς και μειώνεται ο αριθμός των αναπνοών… από 16 σε 7 ανά λεπτό. Μετά μειώνεται η πίεση του αίματος μας στους υπερτασικούς… σε μέσο όρο από 15-9 σε 13-8 και αυξάνεται η δραστηριότητα του αριστερού μας προμετωπιαίου λοβού… ο οποίος σχετίζεται με την παραγωγή θετικών και αισιόδοξων συναισθημάτων.

Όσοι Άνθρωποι διαλογίζονται συχνά… έχουν κέρδος… διότι αυξάνεται ο δείκτης ευφυίας τους… καθώς έχει μειωμένους δείκτες άγχους, λιγότερους καρδιακούς παλμούς και χρειάζεται έτσι λιγότερο ύπνο για να ξεκουραστεί καθημερινά… ενώ σε περίπτωση που ξενυχτήσει, δεν χρειάζεται επιπλέον ύπνο από τον κανονικό για να συνέλθει.

Οι επιστήμονες σήμερα έχουν ανακάλυψαν ότι οι σταγόνες νερού… (το οποίο ούτως ή άλλως αποτελεί το 65 με 70% του ανθρώπινου σώματός μας)… ανταποκρίνονται στο ανθρώπινο συναίσθημα, είτε προέρχεται από το σώμα μας… είτε είναι γραμμένο σε ετικέτες επάνω στις φιάλες, δηλαδή… στο συναίσθημα του ερευνητή καθώς τοποθετεί τις ετικέτες.

Στην συνέχεια… καταψύχουν τις φιάλες για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όταν λοιπόν τις αποψύχουν… καθώς το νερό λειώνει… κρυσταλλοποιείται. Αυτοί οι κρύσταλλοι… μας λένε τι συνέβη με το συναίσθημα… δηλαδή την συνειδητότητα του νερού.

Για παράδειγμα πήραν ένα πολύ μολυσμένο νερό, πολύ τοξικό, από την πιο μολυσμένη περιοχή της Ιαπωνίας. Αυτό το νερό δεν κρυσταλλοποιείται κι όταν το παρατηρήσεις στο μικροσκόπιο… βλέπεις μια λασπώδη, θολή μορφή. Δεν παρουσιάζει καθόλου συμμετρία ή κρυσταλλική δομή.

Αφού προβλήθηκαν σ’ αυτό συναισθήματα… δηλαδή έβαλαν μαζί καμιά 500 άτομα και προσευχήθηκαν επάνω στο νερό από λίγο μόνο… τότε σε αυτό το μολυσμένο νερό… διαπίστωσαν ότι η πρώτη εικόνα… τους έδειχνε ότι το νερό ήταν σε τοξική κατάσταση… ενώ η επόμενη εικόνα… τους έδειχνε το ίδιο νερό να είναι πανέμορφο, πεντακάθαρο, κρυσταλλοποιημένο, τελείως συμμετρικό.

Διαβάστε επίσης:
Dr. Masaru Emoto: Το Νερό είναι Ζωντανό και Επικοινωνεί

Είναι λοιπόν καθαρά το αποτέλεσμα της διάδρασης του ανθρώπινου Συναισθήματος με το νερό. Κάποιες άλλες μελέτες δείχνουν οικογένειες, παιδιά με γονείς, να έχουν κυκλώσει μια φιάλη με πολύ μολυσμένο, τοξικό νερό… το οποίο επίσης δεν μπορεί να κρυσταλλοποιηθεί. Επινοούν έτσι ένα παιχνίδι. Τα παιδιά στέλνουν αγάπη στο νερό. Λένε σ’ αγαπάμε νερό, σ’ ευχαριστούμε, σ’ εκτιμούμε νερό, για ότι μας φέρνεις στον κόσμο μας και στη ζωή μας. Μέσα σ’ αυτήν την αθωότητα, αφυπνίζουν μέσα τους αυθεντικά συναισθήματα.

Η συνέχεια της έρευνας… έδειξε ότι το νερό αυτό που έχει δεχτεί αυτήν την ενέργεια από τα παιδιά και τις οικογένειές τους (συναισθήματα που οι Αρχαίοι Πρόγονοι μας ονόμαζαν παράκληση-προσευχή…) αυτό το νερό άρχισε να κρυσταλλοποιείται σε όμορφες, συμμετρικές, ξεκάθαρες μορφές… δείχνοντας άλλη μια φορά, ότι υπάρχει άμεση επίδραση μεταξύ αυτού που νοιώθουμε μέσα στο σώμα μας και αυτού που βρίσκεται πέρα από το σώμα μας.

Διαβάστε επίσης:
Κάντε Πραγματικότητα τις Επιθυμίες σας με ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

Αυτό το παράδειγμα… για τον τρόπο με τον οποίο καθένας από μας μπορεί να συμμετέχει, όχι για να κατευθύνει ή να μεταχειριστεί, αλλά… να συμμετέχει ΑΔΕΡΦΙΑ… στα γεγονότα του κόσμου μας, της ζωής, της οικογένειάς, της κοινότητάς του σώματός μας, μέσω του πεδίου που συνδέει τα πάντα μέσα στην Δημιουργία… είναι πλέον γεγονός.

Έτσι… τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα που κάνουμε κάθε μέρα… δηλαδή το πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον… στο οικογενειακό μας τραπέζι… το πώς νοιώθουμε βλέποντας τις ειδήσεις… το πώς αντιδρούμε… όταν ο μπροστινός οδηγός μας «κόβει» το δρόμο… κλπ κλπ… σε όλες αυτές τις φαινομενικά ασήμαντες στιγμές της ζωής μας… στην πραγματικότητα κάνουμε μία συζήτηση μ’ αυτό το πεδίο, (το κβαντικό ολόγραμμα), το Νου του Θεού… ατομικά. Κι αν βάλουμε μαζί όλες αυτές τις μικρές συζητήσεις, αυτό γίνεται… η συλλογική απάντηση.

Το πεδίο αντικατοπτρίζει τη συλλογική αγάπη μας, τη συλλογική μας εκτίμηση ή αγνωμοσύνη μας αντίστοιχα, το συλλογικό μας θυμό, την οργή μας ή το φόβο μας. Έτσι… καθώς βλέπουμε τα γεγονότα στη ζωή μας να ξεδιπλώνονται και εμείς αναρωτιόμαστε… γιατί να μας συμβαίνουν όλα αυτά; Πώς μπορεί να γίνονται αυτά έτσι;… καλό είναι ΑΔΕΛΦΙΑ επιτέλους… να κρατήσει ο καθένας μας… αυτές τις αρχές στο νου του… και να ρωτήσει τον Εαυτό του. «Μεγάλε… εεεε σε σένα μιλάω…. «Πιστεύεις… βλέπεις αυτές τις αρχές;…. Τις βλέπεις «μωρέ;»… να εκδηλώνονται στον κόσμο γύρω σου;»

Και αν η απάντηση είναι σου είναι «ναι»… η αρχή δουλεύει αμφίδρομα δηλαδή: όταν αρχίζουμε να νοιώθουμε τα συναισθήματα των πραγμάτων που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας και στον κόσμο μας… το ολόγραμμα εξ ορισμού θα αντικατοπτρίσει αυτά τα συναισθήματα πίσω σ’ εμάς. Το ολόγραμμα είναι παντού… και δεν μας λέει ότι πρέπει να στείλουμε μέσω προσευχής-παράκλησης ή τις ευχαριστίες μας σόνι και καλά… είτε για τους δικούς μας… είτε για τα προβλήματα της Μέσης Ανατολής κλπ… κάτι. Λέει απλά… πως όταν νοιώθουμε το συναίσθημα στο σώμα μας… αυτό ήδη υπάρχει παντού… επειδή είμαστε μέρος αυτού του Όλου. Αυτό είναι το Μυστικό….!

Είμαστε λοιπόν μικρά κομμάτια… αυτού του μεγαλύτερου ολογράμματος… αυτής της μεγαλύτερης Συνειδητότητας που Υπάρχει. Επειδή πολύ απλά… όταν αισθανόμαστε… χρησιμοποιούμε την ενέργεια μέσα μας… για να δημιουργήσουμε ότι διαλέξουμε… αυτό όμως ήδη υπάρχει, παντού και πάντα. Ίσως σας έχει τύχει να θέλετε να τηλεφωνήσετε σε κάποιον που συμπαθείτε… και να τον ακούσετε… ότι είναι ήδη στην άλλη άκρη της γραμμής και να σας προλαβαίνει… εεε…φίλε μόλις σε σκέφτηκα… (εμένα μου συμβαίνει συνέχεια αυτό…!). Τέτοια λοιπόν περιστατικά… ίσως να σας συμβαίνουν αρκετά συχνά.

Άρα… όταν συμβαίνει αυτό, τι γίνεται; Πώς μεταφέρεται η πληροφορία… ώστε να έχουμε αυτήν την ταυτόχρονη επαφή; Όλοι σχεδόν έχουμε αυτήν την εμπειρία. Ίσως το κβαντικό ολόγραμμα, η ολογραφική αρχή… να είναι η απάντηση, λόγω του ότι όταν νοιώθουμε κάτι σε ένα μέρος, σε κάποιο βαθμό αυτό το συναίσθημα υπάρχει ήδη σε κάθε άλλο μέρος. Και στο βαθμό που μπορούμε να εστιάσουμε σ’ αυτό το συναίσθημα και να «ακονίσουμε» αυτήν την ικανότητα, να νοιώθουμε συναισθήματα στην καρδιά μας, αντί απλά να τα σκεφτόμαστε στο μυαλό μας, στο βαθμό αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε και να μεταφέρουμε πέρα από το σώμα μας… ότι νοιώθουμε μέσα μας.

Τι μας λέει αλήθεια αυτή η πληροφορία… για τον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας και για ότι βλέπουμε να συμβαίνει στον κόσμο μας;

Αυτό που τουλάχιστον μας λέει είναι… ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω. Υπάρχει ένα πεδίο… μια ζωντανή ευφυΐα, που συνδέει τα πάντα στην Δημιουργία, μη εξαιρώντας τίποτα, οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο ή στο σώμα μας. Γνωρίζουμε λόγω αυτής της αρχής… ότι όλα αυτά είναι μέρος όλων των άλλων. Ξέρουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι μ’ αυτό το πεδίο… μέσω αυτών που ονομάζουμε Σκέψη, Αίσθημα και Συναίσθημα. Πιο συγκεκριμένα… τα συναισθήματα στην καρδιά μας… είναι η γλώσσα που μας ενώνει με το πεδίο. Είναι η γλώσσα που το πεδίο αναγνωρίζει. Το πεδίο ίσως να μην αναγνωρίζει τις διανοητικές διεργασίες της γλώσσας, όταν πχ. λέμε: «Θεέ μου, κάνε να έρθει ειρήνη στον κόσμο». Σίγουρα όμως αναγνωρίζει τη γλώσσα του συναισθήματος…. όταν νοιώθουμε την ειρήνη στην καρδιά μας… σαν να είναι ήδη εκεί.

Έτσι… αντί να βλέπουμε την προσευχή σαν κάτι που κάνουμε πότε-πότε… όταν θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο… και μετά σταματάμε και απομακρυνόμαστε… ίσως μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την προσευχή μας… ως τον τρόπο που νοιώθουμε στη ζωή μας και αφού νοιώθουμε πάντα, κάθε στιγμή της ζωής μας… η ζωή μας γίνεται «προσευχή». Αλλά όχι και να εξευτελιζόμαστε… δεκαπεντάγουστο στη Τήνο… και να σερνόμαστε στα γόνατα… διότι αυτό που βλέπουμε… μας προκαλεί θλίψη και κατάντια… διότι ο άνθρωπος εάν θέλει να είναι Άνθρωπος με Άλφα Κεφαλαίο… οφείλει να μένει ΟΡΘΙΟΣ και περήφανος…!

ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Α- ΔΕΛΦΙΑ

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ)+(Ε.Ι.)
Ioannis Stogiannos / Image by olcay ertem from Pixabay