Έσκαβαν στο Φαράγγι του Διαβόλου και ΞΑΦΝΙΚΑ οι Έρευνες Σταμάτησαν. Αυτό που Βρήκαν Αποσιωπήθηκε

Μια ειδική επιστημονική αποστολή βρέθηκε στο Φαράγγι του Διαβόλου, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προσπαθώντας, μέσω ανασκαφών και διατρήσεων του εδάφους, να ανακαλύψει τον μέγα αερόλιθο, ο οποίος είχε καταπέσει στην περιοχή πριν από τουλάχιστον πενήντα χιλιάδες χρόνια.

Το 1886, Ευρωπαίοι καλλιεργητές εντόπισαν στο άγριο εκείνο μέρος έναν κολοσσιαίο κρατήρα, διαμέτρου ενός ολόκληρου χιλιομέτρου. Έκτοτε, δαπανήθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά προς ανεύρεση του αερόλιθου, του οποίου το βάρος είχε υπολογιστεί σε 360 χιλιάδες τόνους.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ανασυρθεί μονάχα ένα τεμάχιο του αερόλιθου, του οποίου το βάρος ήταν μόλις 460 γραμμάρια και αποκτήθηκε αμέσως από το Εθνικό Μουσείο της Αμερικής.

Έσκαβαν στο Φαράγγι του Διαβόλου και ΞΑΦΝΙΚΑ οι Έρευνες Σταμάτησαν. Αυτό που Βρήκαν Αποσιωπήθηκε
Τμήμα από τον περίφημο αερόλιθο του “Φαραγγιού του Διαβόλου”

Το 1936, όμως, ένας γεωπόνος της ειδικής επιστημονικής αποστολής ανήγγειλε ότι σε βάθος 300 περίπου μέτρων το γεωτρύπανό του συνάντησε σθεναρή αντίσταση πάνω σ’ ένα παχύτατο στρώμα νίκελ, αναπτερώνοντας τις βάσιμες ελπίδες τους ότι ανακάλυψαν επιτέλους τον περίφημο, τεραστίων διαστάσεων, αερόλιθο.

Πάντως, οι ιθαγενείς των άγριων και δυσπρόσιτων φαραγγιών της Αμερικής, σύμφωνα με την παράδοσή τους, ισχυρίζονταν ότι κάποτε ένα πύρινο άρμα, πάνω στο οποίο επέβαινε ένας τρανός θεός, κατήλθε με σφοδρή ορμή από τον ουρανό και βυθίστηκε στη γη.

Σχόλιο diadrastika: Εφόσον πιστέψουμε την παράδοση των ιθαγενών και με δεδομένο ότι φαίνεται να μην υπάρχει συνέχεια στις έρευνες της ειδικής επιστημονικής αποστολής, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι βρήκαν κάτι που δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει, να γίνω γνωστό και να μαθευτεί. Ίσως, αυτό που χτύπησε το γεωτρύπανο, να ήταν μέρος του πύρινου άρματος του τρανού θεού που ανέφεραν οι ιθαφενείς. -d-

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 28/07/1936…

Έσκαβαν στο Φαράγγι του Διαβόλου και ΞΑΦΝΙΚΑ οι Έρευνες Σταμάτησαν. Αυτό που Βρήκαν Αποσιωπήθηκε
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 28/07/1936

strangepress.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.