Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το δικό μας Σύμπαν, απ’ άκρη σ’ άκρη του, εισχωρεί σε (ή εισχωρείται από) ένα άλλο Παράλληλο Σύμπαν. Αυτή η «εισχώρηση» συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του Σύμπαντός μας. Λογαριάζεται, ότι πλησιάζει και η ώρα, η χρονιά, κατά την οποία ο πλανήτης μας μαζί με όλο το ηλιακό σύστημα θα έρθει σε επαφή με το έτερον Σύμπαν. Η χρονιά αυτή ονομάζεται Έτος Συγχώνευσης και υπολογίζεται ότι ήδη μπορεί και να έχει ξεκινήσει από το 2008 ή το 2011.

Οι επιστήμονες/ερευνητές δεν μπορούν να υπολογίσουν πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτό το Έτος, αλλά μπορούν, χοντρικά, να προσδιορίσουν τις συνέπειες αυτής της «σύγκλιση» η οποία μπορεί να προκαλέσει μία διαφορετική ή αλλόκοτη δραστηριότητα στον πλανήτη.

Αντήχηση

Η Γη δέχεται «πίεση» ανάλογη με αυτήν που δέχεται όλο το ηλιακό σύστημα, καθώς μέσα του «εισβάλει» ένα καινούργιο «διάφανο» σώμα. Μέσα από αυτό το «στρίμωγμα» ο πλανήτης θα αισθανθεί μία «δυσφορία» η οποία θα εκφραστεί σαν αντήχηση ή σαν μουγκρητά της Γης.

Διείσδυση
Αυτό σημαίνει είσοδος κάποιου είδους ακτινοβολίας, άγνωστων σωματιδίων ή ακόμα και ζωής που η φαντασία μας δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Πρακτικά, στην ανθρώπινη αντίληψη, θα μπορούσε να εκφραστεί με την «γέννηση» ή την εμφάνιση έντονων δραστηριοτήτων φαντασμάτων, δηλαδή οντοτήτων του άλλου σύμπαντος το οποίο προσπαθεί συνειδητά (ή και υποσυνείδητα) να «περάσει» στον κόσμο μας, να ενσαρκωθεί.

Θα μπορούσε να σημαίνει απρόσμενα θαύματα, τα οποία, μπορούν να εξηγηθούν μόνο αν γνωρίζουμε και την «τοπική φυσική» του συγκλινόμενου σύμπαντος.
Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση με τα  λεγόμενα skyfish   (οφιοειδής οργανισμοί στον ουρανό που μπορεί να συνδέονται με αρχαίες οφιοειδής θεότητες).
Ενδεχομένως να υπάρξουν μαζικοί θάνατοι ζώων (πουλιών ή και μελισσών κλπ), κυρίως, με ευαισθησία στον προσανατολισμό και σε κάθε ελάχιστη αλλαγή του πλανητικού «ισοζυγίου» που μπορεί να υποστεί η Γη από την «ένωση» των δύο συμπάντων.
Διαπότιση

Πιθανή αλλαγή στην ηλεκτροχημεία της ανθρώπινης συνείδησης ή επαναπρογραμματισμός του DNA.

Ενδεχομένως, όλη αυτή η αναταραχή που στραγγαλίζει καθημερινά τον άνθρωπο στον πλανήτη να είναι τα προεόρτια του Έτους Συγχώνευσης.
Η «Διαπότιση» περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό παραφυσικών και ανεξήγητων φαινομένων, αναταραχές στην φύση και το είναι μας, ανάπτυξη υπερφυσικών δυνάμεων ή σωματική κατάρρευση, ψυχική αναταραχή ή και ευφορία, ακόμη και φώτιση από το πουθενά.
Κορεσμός
Με την κορύφωση/ολοκλήρωση της ένωσης, θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες παραδοξότητες, λόγω πιθανής μεταβολής της βαρύτητας της Γης ή του μαγνητικού της πεδίου, κλπ, αλλά και λόγω ανάλογης μεταβολής ολόκληρου του ηλιακού συστήματος.

Πιθανότατα θα αλλάξει η γεωμετρία της Γης. Ενδεχομένως να αλλάξουν κομβικά σημεία της Ιερής Γεωμετρίας της γης ή/και των πλανητών. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επαναλειτουργήσουν ή να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο: Ακρόπολη, Δελφοί, Πυραμίδα Χέοπα, ο κόλπος του Άντεν (η λεγόμενη αστροπύλη της Υεμένης, η οποία φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί) κλπ.

Κάποιοι εκτιμούν ότι μία ανάλογη «συνύπαρξη» συμβαίνει κάθε 75.000 χρόνια περίπου, ή 225 εκ. χρόνια, όσα χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον γαλαξία μας. Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχουν «στοιχεία» για εκείνες τις εποχές. Το μόνο που υπάρχει είναι μερικά μόνο κατεστραμμένα κομμάτια ενός παζλ, όπως το ημερολόγιο των Μάγια ή οι πληροφορίες των Ορφικών (μας λένε ότι κατοικούμε σε ένα παράλληλο Σύμπαν, αυτό του Διόνυσου Ζαγρέα)  που, τα συμπληρώνουμε κατά την δική μας προσωπική ή παγκοσμιοποιημένη εκτίμηση και γνώσεις. Κάποιοι άλλοι ταυτίζουν το Έτος Συγχώνευσης με την «είσοδο της Γης στο γαλακτικό πεδίο» ή/και την ευθυγράμμισή του με το κέντρο του Γαλαξία μας.

Μήπως όλα αυτά είναι συμπτώσεις;
Οι έννοιες αυτές είναι ασύλληπτες και δυσκολονόητες.
Το μόνο που μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την θεωρία αυτή είναι η ίδια η πραγματικότητα, με την οποία συγκλίνουν οι προφητείες των Μάγια για ένα «τέλος εποχής» (και όχι της καταστροφής του κόσμου). Συγκλίνουν και οι προφητείες των Ινδιάνων Χόπι που μιλούν για μία πνευματική αλλαγή. Ακόμα-ακόμα συγκλίνει η αλλαγή της ζωδιακής εποχής: το ότι μπαίνουμε στον Υδροχόο –ένα ζώδιο που αντικατοπτρίζει τον Γανυμήδη, υπονοώντας την άνοδο της ανθρωπότητας στα ανώτερα δώματα του Δία, ο οποίος λέγεται και Ζευς επειδή ζευγνύει = ενώνει, γεφυρώνει, ζευγαρώνει, κάνει γάμους (συνουσιάζεται).
Στην περίπτωσή μας (αν η θεωρία του Έτους Συγχώνευσης έχει σωστή βάση)  η ένωση των δύο συμπάντων αποτελεί ένα Ιερό Γάμο.
Η είσοδος της Γης στο γαλακτικό πεδίο, υποτίθεται ότι θα φέρει αλλαγές στη ζωή της Γης, σύμφωνα με τους Alex Collier και David Wilcock γεγονός που, ίσως, έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το Έτος Συγχώνευσης.
Συντονισμός, συχνότητα, δονήσεις, κραδασμοί, ύλη, ενέργεια κλπ, είναι μερικές έννοιες που αναλύονται σε απλά-καθημερινά ελληνικά, οι οποίες μπορούν να ταξιδέψουν το μυαλό μας ως το κατώφλι κάποιων συμπαντικών και κοσμικών νόμων, κυρίως σε τοπικό επίπεδο (Γης), αλλά μπορούν να μας δώσουν το στίγμα για να διαβούμε νοερά τον προθάλαμο των παραπάνω αναλύσεων, καθώς και κατανοήσουμε καλύτερα για ποιο λόγο θα μπορούσαν να συμβούν.

diadrastika / Image by Pete Linforth from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.