Γιατί οι προηγμένοι Συμπαντικοί Πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα στη Γη

Γιατί οι προηγμένοι Συμπαντικοί Πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα στη Γη

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

«Οι αστρικές κοινωνίες που αποίκησαν τη Γαία παρακολουθούν την εξέλιξή σας χιλιάδες χρόνια και σε τακτά χρονικά διαστήματα επεμβαίνουν για την ομαλή πορεία της ανθρωπότητας.

Όταν φθάσατε σε ικανοποιητικά επίπεδα εξέλιξης, έπαψαν να επεμβαίνουν και σας άφησαν να εξελιχθείτε μόνοι σας, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να ενδιαφέρονται και να σας παρακολουθούν, από φόβο μήπως προκαλέσετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον πλανήτη σας λόγω της αρνητικότητάς σας.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.
ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.

Όλες αυτές οι αστρικές κοινωνίες έχουν την ευθύνη της εξέλιξής σας και της διάσωσής σας αν παραστεί ανάγκη, και είναι ασυγκρίτως πνευματικότερες από τις κοινωνίες της Γαίας.
Και οι τρεις αυτές αρχές διεξάγουν τις αστρικές, κυβερνητικές και πολιτικές τους λειτουργίες, μέσω των προηγμένων συμπαντικών τεχνολογιών της διαστατικότητας.
Οι ηγέτες των αστρικών κοινωνιών είναι ιδιαίτερα προηγμένα όντα, τους οποίους

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΘΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ-
ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Δεν είναι μόνο η Γαία που βρίσκεται σε αυτή την απομόνωση• υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που έχουν διαπράξει σφάλματα οι υπεύθυνες ηγεσίες και οι επιστήμονές τους.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-

“γιατί οι προηγμένοι συμπαντικοί πολιτισμοί δεν εμφανίζονται επίσημα;”,

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΕΛΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν εμφανιστούμε θα κλονιστούν όλες οι κοινωνικές, θρησκευτικές και διοικητικές δομές της Γαίας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΝ.

Υποβοηθούμε τη νοητική αναβάθμιση και την τεχνολογική σας εξέλιξη, ώστε να αφυπνιστείτε και να ανέλθετε στα ανώτερα επίπεδα πνευματικής συνειδητότητας.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΗΣ ΒΙΑΣ
ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ
ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.

Η Γαία θα παρακμάσει και θα αγνοηθεί τελείως η ύπαρξή της ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

Παρά τις αντιδράσεις των αποστατών, το ανθρώπινο πεπρωμένο έχει δρομολογηθεί έτσι ώστε να ενταχθεί ο πλανήτης σας σύντομα στην ουράνια κοινωνία στην οποία ανήκει. Κάθε αργοπορία θα είναι σε βάρος σας.

Η Γαία καταστρέφεται και Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ».

ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΑΡΙΣΤΑΙΑ».
Grigoris Makrinitsas