Ο Νιμπίρου και η Γη με τη Σελήνη
Καλλιτεχνική απεικόνιση: Ο Νιμπίρου και η Γη με τη Σελήνη. Image by 9866112 from Pixabay

NASA και Βατικανό είναι σε επαφή με τον Νιμπίρου
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Ο Πλανήτης Νιμπίρου, δεν έχει πάψει να στοιχειώνει τον κόσμο μας και να πλανάται αόρατος κάπου κοντά στο ηλιακό μας σύστημα, με την πεποίθηση ότι πλησιάζει ή ακόμα και ότι έχει ήδη φτάσει.

Τόσο η NASA όσο και το Βατικανό φέρονται να εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, μιας και οι δύο διαθέτουν από τα καλύτερα τηλεσκόπια του κόσμου – και όχι μόνο. Υποτίθεται, λοιπόν, ότι έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για την συγκάλυψή του.

Ο Αμερικανός πλανητολόγος Δρ Bilheard Linholm, από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας στην Πασαντένα, ισχυρίζεται ότι το Βατικανό ανήκει σε μια ομάδα ηγετών της ελίτ που συμμετέχουν στην καταστολή πληροφοριών σχετικά με το συγκεκριμένο πλανητικό σύστημα.

Ο Δρ Bilheard Linholm είναι ειδικός σε θέματα διαστημικής εξερεύνησης κατοικήσιμων κόσμων πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, ο οποίος παλαιότερα είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και είχε δώσει μια διάλεξη στο Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,

NASA και Βατικανό

Ο Δρ Linholm δήλωσε στην Βρετανική εφημερίδα WWIN (World Wide International News) ότι «τίποτα δεν είναι αληθινό σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νιμπίρου. Ούτε αυτά που έλεγε ο Ζακάρια Σίτσιν όταν μετέφραζε τις Σουμεριακές πλάκες, ούτε αυτά που διαδίδονται κατά καιρούς στο διαδίκτυο από ελεγχόμενες διαρροές των Μυστικών Υπηρεσιών που έχουν αναλάβει το θέμα.

Το Βατικανό γνωρίζει πάρα πολλά, εδώ και αιώνες. Η NASA μόλις τώρα ανακάλυψε έναν καινούργιο κόσμο και προσπαθεί να ηγηθεί από θέση ισχύος και να πάρει το σκήπτρο από τον Πάπα.

NASA και Βατικανό είναι δύο αντίπαλοι με αντικρουόμενα συμφέροντα που, παραδόξως, συνεργάζονται για να φτάσουν στον τερματισμό, αλλά μόνο αυτός που πρώτος θα κόψει το νήμα είναι ο νικητής και θα αξιοποιήσει την ανακάλυψη προς το συμφέρον του».

Ο παράξενος αλλά επώνυμος πληροφοριοδότης ισχυρίζεται ακόμα ότι όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι έχουν γνώση του θέματος, το ίδιο και οι Ρώσοι, ειδικά μετά την Γκλάσνοστ του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ. Όμως όλοι κρατούν σιγή ιχθύος για να μην διαρεύσει η πραγματική αλήθεια.

Νιμπίρου

«Η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με τα μοντέλα που έχουν αναπτυχθεί και την κριτική Τεχνητής Νοημοσύνης, τελευταίας γενιάς, ο Νιμπίρου κατοικείται, η τροχιά του είναι παράδοξη αλλά διόλου επικίνδυνη για τον πλανήτη μας ή το ηλιακό μας σύστημα.

»Όσα διαδίδονται για την διατάραξη (του ηλιακού μας συστήματος) οφείλονται σε άλλο διαστημικό φαινόμενο που ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητό. Αυτό που κερδίζουν είναι η παραπλάνηση του κόσμου για να κρύψουν την μεταξύ τους αντιπαλότητα», είπε ο Δρ Linholm.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μια ομάδα αρχαίων βασιλικών οικογενειών κυβέρνησε τη Γη, προερχόμενοι από τον Νιμπίρου, στις αρχές των αιώνων και συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες της κοινωνίας και της πολιτικής.

Αυτές οι μυστηριώδεις οικογένειες περιμένουν την Αποκάλυψη του Νιμπίρου σαν το Μεγάλο Κατακλυσμό, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν καινούργιο κόσμο, αλλά χωρίς την συγκατάθεση του κόσμου. Δεν βιάζονται. Ίσα-ίσα, τώρα, που σε λίγο καιρό ο κόσμος θα λειτουργεί σαν μια χώρα, σαν ένα έθνος, σαν ένα κοπάδι, θα είναι ευκολότερο να χειραγωγηθεί.

Πάνω σε αυτό γίνονται διάφορα κοινωνικά πειράματα συμπεριφοράς, τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, η NASA επιμένει ότι η θεωρία για τον Νιμπίρου είναι μια διαδικτυακή φάρσα και δεν υφίσταται καμία απόδειξη ότι υπάρχει, ενώ το Βατικανό δεν ασχολείται καν.

Σαν Ήλιος με φτερά

Ωστόσο, υποτίθεται ο Νιμπίρου έχει έχει φωτογραφηθεί από το Infrared Astronomical Satellite, αλλά και από το SILOE του Βατικανού. Ο Δρ Bilheard Linholm εξηγεί:

«Και στις δύο περιπτώσεις το συγκεκριμένο ουράνιο σώμα – αν είναι ουράνιο και όχι τεχνητό, ή ένα τεράστιο μητρικό σκάφος μεγέθους πλανήτη Δία – είναι μια σφαίρα σαν πυρακτωμένη και θυμίζει προπέλα δύο πτερυγίων, ή ένα σφαιρικό πουλί με απλωμένα φλεγόμενα φτερά, τριπλάσια το καθένα από τη διάμετρό του κυκλικού δίσκου.

»Φανταστείτε το, σαν Ήλιος με φτερά σαν πύρινες γλώσσες που βγαίνουν έξω από το ηλιακό σύστημα. Μοιάζει πολύ με ένα γνωστό σύμβολο του Σουμερίων. Κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι πραγματικές. Είναι επεξεργασμένες και χρησιμοποιούνται ως δήθεν διαρροές για να διαψεύδονται όταν έρχεται η ώρα».

Από την άλλη, λέγεται ότι αν και η NASA δεν το έχει αποδειχθεί επίσημα, οι ερευνητές της υποψιάζονται ότι υπάρχει ένας μεγάλος πλανήτης που κρύβεται στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και τον ονομάζει 9ο Πλανήτη για να ξεφύγει από τον μύθο του Νιμπίρου.

Μέσω Remote Viewing

Ο Δρ Bilheard Linholm, δήλωσε πολλές φορές από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας, ότι πράγματι υπάρχει μία ανωμαλία και η ύπαρξη του 9ου Πλανήτη θα την εξηγούσε. «Όμως ξέρουμε ότι είναι ο Νιμπίρου», επιμένει ο πλανητολόγος.

«Το ξέρουμε, γιατί η NASA έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ηγέτες του Νιμπίρου, μέσω Remote Viewing, το οποίο είναι μέρος του μυστικού project Star Gate, ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) και αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA, ακόμα και σήμερα». (Διαβάστε σχετικά: Ο Νιμπίρου και οι προθέσεις των κατοίκων του)

*Η παραπάνω ιστορία και το όνομα Δρ Bilheard Linholm, αποτελούν προϊόν φαντασίας και μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα αλλά και καταστάσεις είναι απλή σύμπτωση και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Επίσης, η Βρετανική εφημερίδα WWIN (World Wide International News), δεν είναι πραγματική.

diadrastika / Image by 9866112 from Pixabay