Ποιός Κατασκεύασε την Τεράστιου Μήκους Γέφυρα στην Σελήνη

Ποιός Κατασκεύασε την Τεράστιου Μήκους Γέφυρα στην Σελήνη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν τεχνητές δομές στο Φεγγάρι; Σε χιλιάδες φωτογραφίες διακρίνουμε εύκολα κρατήρες ή σχηματισμούς βράχων στην επιφάνεια της Σελήνης, αλλά αυτό το αντικείμενο είναι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι ξεχωρίζει από το υπόλοιπο περιβάλλον γύρω του.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 η Tara Anderson , που σπουδάζει φυσικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Νότιας Queensland της Αυστραλίας, πρόσεξε μια πολύ περίεργη δομή στη Σελήνη.

Με το που την βλέπεις, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: ότι μπορεί να είναι μία τεράστια γέφυρα ή ότι ίσως να πρόκειται για μία είσοδο. Επίσης, ότι συγκριτικά με την διάμετρο της Σελήνης η παράξενη δομή φαίνεται να είναι τεράστιου μήκους.

Μερικοί προτείνουν ότι η συγκεκριμένη ανωμαλία βρίσκεται στην “Sinus Iridum” μια πεδιάδα βασαλτικής λάβας που σχηματίζεται στη βορειοδυτική έκταση του Mare Imbrium επάνω στην επιφάνεια της Σελήνης.

Άλλοι πιστεύουν ότι η ιδέα της γέφυρα είναι απλά μία φαντασίωση, ενώ θα μπορούσε να είναι απλά μέρος από το χείλος ενός κρατήρα, το οποίο αντανακλάται από το φως του ήλιου, οπότε μας δίνει την ψευδαίσθηση μίας γέφυρας.

Άλλοι πάλι υποθέτουν ότι μπορεί να είναι ένας φυσικός σχηματισμός, όπως υπάρχουν εκατοντάδες και στην Γη, δηλαδή μία φυσική γέφυρα που κανένα ον δεν κατασκεύασε, παρά μόνο η ίδια η Φύση.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία ή πέραν του δέοντος ενδείξεις τεχνητών δομών και δραστηριότητες UFO στη Σελήνη είναι πάρα πολύ πιθανό ότι το αντικείμενο που μοιάζει με γέφυρα να είναι πράγματι κάποιο είδος γέφυρας που οικοδομήθηκε από κάποια όντα άγνωστης προέλευσης.

Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ποιός κατασκεύασε την τεράστιου μήκους γέφυρα στην Σελήνη;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρακολουθείστε το βίντεο όπου θα δείτε “ζωντανά” την παράξενη δομή για να μπορέσετε να σχηματίσετε μία καλύτερη άποψη για το θέμα και τις κριτικές ικανότητες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

MUST SEE.There’s a huge entrance to the moon itself..(9/19/18) VIDEO

diadrastika.com

AMP code