Πως Αλλάζουμε Αυτό που οι Ψυχές μας Επέλεξαν να Ζήσουν Πριν Γεννηθούν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με την θεωρία της μετενσάρκωσης, έχουμε την τάση να ενσαρκωνόμαστε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη με τους ίδιους ανθρώπους ξανά και ξανά, κυρίως, για να βελτιωθούμε σαν οντότητες.

Οι ψυχές γεννιούνται σε πολλά διαφορετικά σώματα σε πολλές διαφορετικές ζωές. Μερικές φορές έχουμε τους ίδιους γονείς όπως και στην προηγούμενη ζωή μας, αλλά δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο μοτίβο.

Το ποιος θα είναι στη ζωή μας ή το από ποιόν θα γεννηθούμε είναι κάτι που καθορίζεται και συνδέεται από και με την Πηγή, πολύ πριν επιστρέψουμε ξανά εδώ. Δεν θυμόμαστε να έχουμε πάρει αυτές τις αποφάσεις ή τις κατευθύνσεις ή το να επιλέγουμε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά το κάναμε.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στην Πηγή, επιλέγουμε τα διδάγματα που θέλουμε να μαθαίνουμε, το είδος της ζωής που θέλουμε να ζήσουμε καθώς και όλα τα υπόλοιπα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, “δείχνουμε” τους γονείς και τους συνεργάτες που θα μας καθοδηγήσουν κατά μήκος του δρόμου μας.

Εάν έχετε βιώσει μια ζωή με κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο, τότε, εσείς οι δύο θα μπορούσατε να αλλάξετε ρόλους σε μία επόμενη ζωή για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχει όριο στα πράγματα που μπορούν να γίνουν.

Τα “Συμβόλαια Ψυχής” που έχουμε κάνει με την Πηγή, γράφουν για τον χρόνο, την ημερομηνία και τον τόπο γέννησής μας, καθώς και την οικογένεια στην οποία θα γεννηθούμε, τον θάνατο αλλά και για πολλά από τα γεγονότα που μπορεί να εκδηλωθούν. Όλα είναι προκαθορισμένα να συμβούν πριν ακόμη ζήσουμε.

Δεν θυμάστε τις αποφάσεις που κάνατε όσο είσαστε στην πνευματική σας μορφή, αλλά είναι αυτές που καθοδηγούν τη ζωή σας, γιατί εσείς έχετε χαράξει αυτό το μονοπάτι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρά το γεγονός αυτό, έχετε ελεύθερη βούληση και μπορείτε να κάνετε αλλαγές όπως και όταν κρίνετε ότι αυτό είναι κατάλληλο. Το πεπρωμένο και η μοίρα μας δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί τόσο εύκολα, αλλά εξαρτάται και από την συνείδησή μας στην υλική ζωή. Τα “Συμβόλαια της Ψυχής” μας είναι συμφωνίες που έχουμε κάνει με εμάς τους ίδιους και έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε σε μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης.

Εάν αισθάνεστε ότι συναντάτε το σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή, είναι πιθανότερο ότι έχει εκπληρωθεί ένας μέρος από την “Σύμβαση¨που έχει κάνει η ψυχή σας. Ενώ αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, όταν αρχίσετε να παρατηρείτε τους τρόπους με τους οποίους ένα γεγονός επηρεάζει τη ζωή σας, τότε θα αρχίσει να βγάζει περισσότερο νόημα. Και εκεί ακριβώς είναι που μπορείτε να αλλάξετε ή να διορθώσετε κάτι, αν το επιθυμείτε.

Όπως όταν κάνουμε ένα συμβόλαιο για να αγοράσουμε ένα σπίτι, πάντα υπάρχει ένα κομβικό σημείο όπου μπορούμε να κάνουμε τροποποιήσεις στην αγορά ή στο ίδιο το σπίτι. Επειδή πήραμε ένα σπίτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Μπορούμε να ρίξουμε τοίχους, να αλλάξουμε παράθυρα ή πάτωμα.

Έτσι και στη ζωή μας. Μπορεί να αποφασίσαμε να γεννηθούμε από τους τάδε γονείς ή να συναντήσουμε ξανά συγκεκριμένους ανθρώπους ή τον έρωτα της ζωής μας, αλλά μπορούμε να κάνουμε τροποποιήσεις και να αλλάξουμε κάποια πράγματα όταν πρέπει, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε το κομβικό σημείο που πρέπει να το κάνουμε.

Διαβάστε επίσης: Πώς οι Ψυχές Επιλέγουν τους Γονείς και την Οικογένειά τους

Αυτός ο κόσμος είναι ένα πολύ μυστηριώδες μέρος, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει «χωρίς λόγο». Πρέπει να νιώθετε άνετα γνωρίζοντας ότι εκτελείτε τα πράγματα που η ψυχή σας αποφάσισε.

Μάθετε μέσα από αυτά τα μαθήματα και αναπτυχθείτε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Κάνετε το πνεύμα σας υπερήφανο.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay