πανσέληνος
Image by aogatm from depositphotos

Ανοίγει Πύλη Ενέργειας στην Τελευταία Πανσέληνο. Κάντε ΑΥΤΑ για να την Λάβετε

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον Καρκίνο θα λειτουργήσει ως σημείο εισόδου σε μια Πύλη ενέργειας που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η Τελετουργία θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας και να υποδεχτείτε τα νέα ξεκινήματα, σύμφωνα με το omorfizoi.gr.

Διαβάστε επίσης: Η Τελευταία Πανσέληνος του 2018 Είναι η Πύλη προς μια Νέα Αποκαλυπτική Ενέργεια

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου έχει πολλά επίπεδα. Θα μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε, θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε και επίσης θα μας βοηθήσει να καλωσορίσουμε τα νέα ξεκινήματα.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο είναι επίσης πολύ σημαντική για το 2018, καθώς είναι η τελευταία Πανσέληνος στον Καρκίνο πριν εισέλθουμε στον κύκλο των Εκλείψεων.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα λειτουργήσει σαν σημείο εισόδου σε μια Πύλη ενέργειας που θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτήν την Τελετουργία Καθαρισμού, θα αξιοποιήσετε τις ενέργειες αυτής της δυνατής Πανσελήνου στον Καρκίνο για να απελευθερώσετε όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό σας και να υποδεχτείτε τα νέα ξεκινήματα.

Πανσέληνος στον Καρκίνο – Τελετουργία Καθαρισμού
Αυτή η Τελετουργία γίνεται καλύτερα από τις 22 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018
Θα χρειαστείτε:
  • Μπολ
  • Νερό
  • Το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο
  • Φασκόμηλο ή αρωματικό στικ
  • Δύο ρεσώ
  • Ένα μικρό κομμάτι από διαυγές (λευκό) χαλαζία ή αμέθυστο

Οδηγίες:

1.) Επιλέξτε το αιθέριο έλαιο. Για αυτήν την τελετουργία, θα χρειαστείτε ένα αιθέριο έλαιο για να σας βοηθήσει να καλωσορίσετε τα νέα ξεκινήματα. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να ηρεμήσετε το νου σας και στη συνέχεια σκεφτείτε όλα τα νέα ξεκινήματα που θα θέλατε να φέρετε στη ζωή σας. Καθώς έχετε αυτές τις σκέψεις, επιλέξτε το αιθέριο έλαιο που τραβάει περισσότερη την προσοχή σας. Μην αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτό, απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας και νιώστε εμπιστοσύνη ότι η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει στην επιλογή του τέλειου αιθέριου ελαίου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

2.) Ξεκινήστε με τον καθαρισμό της αύρας, του χώρου σας και των τελετουργικών συστατικών χρησιμοποιώντας το φασκόμηλο ή το αρωματικό στικ. Για πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να εξαγνίζετε, διαβάστε εδώ.

Καθώς καθαρίζετε την αύρα σας, απαγγείλετε το παρακάτω μάντρα:

“Καθαρίζω το ενεργειακό μου σώμα μέχρι να είναι ολοκληρωμένο και καθαρό. Απελευθερώνω και απομακρύνω τις ενέργειες που με βαραίνουν και δεν είναι πια δικές μου για να τις μεταφέρω. Καθαρίζω το συναισθηματικό μου σώμα μέχρι να είναι ολοκληρωμένο και καθαρό. Απελευθερώνω οποιαδήποτε συναισθήματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μου. Καθαρίζω το φυσικό μου σώμα μέχρι να είναι ολοκληρωμένο και δυνατό. Απελευθερώνω κάθε δυσφορία, πόνο ή μπλοκάρισμα που με κρατούν μακριά από την εμπειρία της πραγματικής μου υγείας. Είμαι τώρα καθαρός μέσα και έξω. Είμαι τώρα καθαρός μέσα και έξω. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ”.

Στη συνέχεια, καθαρίστε το χώρο σας και τα συστατικά που χρησιμοποιείτε για αυτήν την Τελετουργία. Καθώς καθαρίζετε το χώρο σας, απαγγείλετε το παρακάτω μάντρα:

“Καθαρίζω αυτό το χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Μόνο οι υψηλότερες δονήσεις είναι ευπρόσδεκτες σε αυτό εδώ το χώρο. Καθαρίζω αυτό το χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Το σπίτι μου προστατεύεται και αισθάνομαι ασφαλής. Καθαρίζω αυτό το χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Ο αέρας είναι καθαρός, η ενέργεια είναι καθαρή. Καθαρίζω αυτό το χώρο με την ενέργεια του φωτός και της αγάπης. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

2.) Πάρτε το μπολ σας και γεμίστε το με νερό. Τοποθετήστε το μπολ ανάμεσα στα δύο ρεσώ σας και ανάψτε τα.

3.) Κρατήστε τον κρύσταλλο σας και πάρτε 10 βαθιές αναπνοές για να γαληνέψτε το νου σας και να ηρεμήσετε την καρδιά σας. Απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να συντονιστείτε. Αυτός είναι ο ιερός σας χρόνος. Ήρθε η ώρα να επαναφορτίσετε τον εαυτό σας.

4.) Κρατώντας τον κρύσταλλο στα χέρια σας, κλείστε τα μάτια σας και αρχίστε να οραματίζεστε όλη την ενέργεια που έχετε μεταφέρει μαζί σας όλο αυτό το έτος. Δείτε όλην αυτήν την ενέργεια, την καλή, την κακή, και όλη την ενέργεια που βρίσκεται ανάμεσα. Οραματιστείτε αυτήν την ενέργεια να συγκεντρώνεται σε μια γιγαντιαία πράσινη σφαίρα φωτός μπροστά σας. Απλά συνεχίστε να προσθέτετε ενέργεια σε αυτή την σφαίρα, μέχρι να είναι τόσο μεγάλη όσο χρειάζεται.

Συνεχίστε να προσθέτετε όλη την ενέργεια, το άγχος, τις ανησυχίες, το γέλιο, τις καλές στιγμές και τις κακές σε αυτήν τη γιγαντιαία πράσινη σφαίρα φωτός.

5.) Μόλις αισθανθείτε ότι η σφαίρα είναι αρκετά μεγάλη, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και εκπνεύστε από το στόμα δυνατά μέσα στον κρύσταλλο που κρατάτε. Φανταστείτε ότι εκπνέετε αυτήν την πράσινη σφαίρα ενέργειας στον κρύσταλλο. Συνεχίστε να εκπνέετε και να φυσάτε μέσα στον κρύσταλλο μέχρι να αισθανθείτε ότι αυτή η μεγάλη πράσινη σφαίρα ενέργειας έχει καθαριστεί.

6.) Τώρα, πάρτε το μπολ με το νερό και αρχίστε να το ανακατεύετε με το δάχτυλό σας αριστερόστροφα. Τοποθετήστε τον κρύσταλλο μέσα στο στροβιλισμένο νερό και επαναλάβετε την ακόλουθη επιβεβαίωση ή μπορείτε να γράψετε τη δική σας:

“Απελευθερώνω την ενέργεια του έτους που πέρασε. Το καλό, το κακό, και όλα όσα βρίσκονται ανάμεσα. Απελευθερώνω όλα όσα συνέβησαν μέσα στους μήνες του 2018 μέχρι τώρα. Επιτρέπω να φύγουν. Τα ευχαριστώ όλα για όσα με δίδαξαν. Φυλάω σαν θησαυρό τα μαθήματα και τις αποτυχίες. Τιμώ τις επιτυχίες και την εξέλιξη μου. Δίνω αγάπη και σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους που συνάντησα και γνώρισα. Γιορτάζω τις νίκες μου και ευλογώ το άνοιγμα της καρδιάς μου σε όλα. Ευχαριστώ το Σύμπαν για όλα. “

7.)  Σκεφτείτε 5 πράγματα για τα οποία αισθάνεστε ευγνώμονες για το 2018. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να τα αισθανθεί, και γιορτάστε όλα όσα έχετε επιτύχει και όλα όσα έχετε μάθει μέσα  στο 2018.

8.) Πάρτε το αιθέριο έλαιο σας και προσθέστε μερικές σταγόνες στο μπολ με το νερό. Ανακατέψτε το δεξιόστροφα. Καθώς ανακατεύετε το νερό πείτε το παρακάτω ή γράψτε το δικό σας:

“Παραμένω τώρα ανοιχτός για να καλωσορίσω το καινούριο. Καλωσορίζω το νέο έτος, μια νέα αρχή, τα νέα ξεκινήματα. Γνωρίζω ότι νέα μαθήματα με περιμένουν. Γνωρίζω ότι νέες περιπέτειες με περιμένουν. Γνωρίζω ότι νέες ευλογίες με περιμένουν. Είμαι στο σωστό μονοπάτι, προχωράω σωστά, και το 2019 θα είναι δικό μου. “

9.) Βρέξτε τα δάχτυλά σας μέσα στο νερό και απαλά τρίψτε το τρίτο σας μάτι και το κέντρο της καρδιάς σας. Νιώστε την ενέργεια του νερού να σφραγίζει τις προθέσεις σας.

10.) Ολοκληρώστε την Τελετουργία λέγοντας μια μικρή προσευχή ή επιβεβαίωση στον εαυτό σας, στους οδηγούς σας, στους αγγέλους σας ή στο Σύμπαν. Κάντε την προσευχή σας μέσα από την καρδιά σας. Συμπεριλάβετε κάτι που τιμά τη δύναμή σας και το πόσο έχετε εξελιχθεί. Επίσης, πείτε κάτι για να ευχαριστήσετε το Σύμπαν για τα μαθήματα και τις ευλογίες που σας προσέφερε. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια ευχή ή επιθυμία για το νέο έτος. Κάντε αυτή την προσευχή όσο πιο προσωπική γίνεται.

12.) Σβήστε τα ρεσώ. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να τοποθετήσετε το μπολ με το νερό μαζί με τον κρύσταλλο που βρίσκεται μέσα να ενεργοποιηθεί υπό το φως της Πανσελήνου. (Μπορείτε να το τοποθετήσετε έξω ή δίπλα στο παράθυρο). Το πρωί εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό για να τρίψετε απαλά ξανά το τρίτο σας μάτι και το κέντρο της καρδιάς σας.  Εναλλακτικά, μπορείτε να ρίξετε το νερό στον κήπο ή στο μπάνιο.

* Σημείωση: τόσο ο αμέθυστος όσο και ο λευκός χαλαζίας είναι αυτοκαθαριζόμενοι κρύσταλλοι. Αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν και πάλι σε άλλες τελετουργίες. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά τον κρύσταλλο (με ένα απαλό πανάκι) και έχετε αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα από το αιθέριο έλαιο.

Image by aogatm from depositphotos.com