Πως η Μαγεία της Πανσελήνου Πραγματοποιεί τις Επιθυμίες σας

[25/10/2018 - 14:30]

Πως η Μαγεία της Πανσελήνου Πραγματοποιεί τις Επιθυμίες σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η πανσέληνος είναι μια αιχμή στον ανθρώπινο ψυχισμό και πολλοί άνθρωποι νιώθουν ένα περίεργο αίσθημα, μία αυξημένη ένταση που δημιουργείται από το γεγονός ότι ο Ήλιος και η Σελήνη είναι πάντα σε αντίθετες θέσεις στον Ζωδιακό, οπότε αυτή η πολικότητα αναζητά μία ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων.

Κερδίζοντας τη Σελήνη
Η Πανσέληνος βρίσκεται σε μία γωνία που εάν έχετε θέσει τις επιθυμίες σας κατά τη Νέα Σελήνη, έχετε ήδη δημιουργήσει το “έδαφος” πάνω στο οποίο αυτές θα δρομολογηθούν για να εξελιχθούν και τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης: Η Πνευματική Σημασία της Νέας Σελήνης και Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της

Ώρα να δράσουμε;
Κάθε μήνα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο ξεκίνημα, καθώς η Σελήνη σε αυτές τις φάσεις της λειτουργεί σαν ένα κοσμικό ξυπνητήρι που ενεργοποιεί όλους εκείνους τους παράγοντες για να φέρει τους στόχους σας πιο κοντά σας.

Οι Προθέσεις της Πανσελήνου
Η πρόθεσή σας είναι και πρόθεση της Σελήνης καθώς οι εντεινόμενες ενέργειες των σκέψεών σας μοιάζουν να ακτινοβολούνται στο σεληνιακό δίσκο, ως ένα τεράστιο κάτοπτρο που στέλνει τις επιθυμίες σας στο σύμπαν για να συνεργαστεί μαζί σας.

Προετοιμασία για την πανσέληνο
Κάθε πανσέληνος έχει διαφορετική διαισθητική σημασία, ωστόσο μπορείτε να εστιάσετε στις επιθυμίες ή να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας σε στόχους-φωτογραφίες και να τις τοποθετήσετε σε περίοπτο μέρος. Μπορείτε να συνοδεύσετε αυτό το απλό “τελετουργικό” ανάβοντας ένα κερί.

Διαβάστε σχετικά: ΑΥΤΟ Είναι το Εργαλείο για να Φέρεις στη Ζωή σου ΑΥΤΑ που Ονειρεύεσαι

Η πανσέληνος συχνά περιβάλλεται από μια ζωντανή άλω, η οποία για πολλούς θεωρείται ως μία πύλη που ανοίγει για να μπουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας αλλά και για να δώσει πνοή στις επιθυμίες σας. Όμως, να έχετε κατά νου ότι αυτή η άλως μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Σε αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να αποδώσετε τιμές και ευγνωμοσύνη τόσο στην Σελήνη όσο και στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε.

Αν έχετε ορίσει τις προθέσεις σας από την Νέα Σελήνη, η Πανσέληνος είναι μια περίοδος που αρχίζει να κινεί το μονοπάτι που επιλέξατε προς τα εμπρός, σαν ένας κυλιόμενος διάδρομος.

Με αυτό τον τρόπο κάνετε ένα ενθουσιώδες βήμα σε κάτι που έχετε οραματιστεί να γίνει πραγματικότητα. Μοιάζει με φαντασία, αλλά θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα που φέρνει η Μαγεία της Πανσελήνου.

Με στοιχεία από Molly Hall και consciousreminder.com
diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ