δύο πρόσωπα, ένα ανθρώπινο και ένα εξωγήινο
Image by AI generator from Canva

Δεν Είναι Άνθρωποι Ούτε Εξωγήινοι. Είναι και τα Δύο
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σίγουρα ξέρουμε ότι σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχουν οι άνθρωποι. Ξέρουμε, επίσης, ότι συμβαίνουν διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα. Αλλά, μήπως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά;

Έχετε εξετάσει ποτέ την πιθανότητα ότι στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρχουν ανθρώπινα και εξωγήινα όντα που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη; Και αν συμβαίνει αυτό, πως εμείς οι άνθρωποι ξεχωρίζουμε τα εξωγήινα όντα που μπορεί να ζουν στην διπλανή πόρτα, αν η όψη τους μοιάζει ανθρώπινη;

Διαβάστε επίσης: Υπάρχουν Βάσεις Γήινων και Εξωγήινων στον Πλανήτη μας;

Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι εξωγήινοι έχουν ανθρώπινη μορφή, όχι απλά από την φύση τους, αλλά από κάποια επιλογή; Δηλαδή, δεν είναι άνθρωποι, αλλά ούτε και εξωγήινοι. Είναι κάτι ανάμεσα. Είναι Υβρίδια.

Στη συνέχεια θα επιχειρήσουμε να εξερευνήσουμε τη δυνατότητα ύπαρξης όντων που είναι κάτι μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων

Ζουν εξωγήινα υβρίδια ανάμεσά μας;

Λέγεται ότι υπάρχουν όντα μεταξύ μας που δεν είναι ούτε ανθρώπινο ούτε εξωγήινο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των μαρτύρων που τους έχουν συναντήσει, ο απώτερος στόχος τους είναι να μας καθοδηγήσουν και να μας εμπνεύσουν.

Έχουν προέλθει από μεγάλες οικογένειες άλλων αστεριών ή κόσμων, με προσωπικές αποστολές που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη διαδικασία που περιλαμβάνει την άνθηση της ανθρώπινης συνείδησης και την προστασία και την εξέλιξη της ζωής στη γη, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Τα μυστηριώδη ανθρώπινα υβρίδια

Τα υβρίδια είναι όντα που θολώνουν τις γραμμές μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Φαίνεται να διαθέτουν μοναδικές ικανότητες και χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν τόσο από τους παραδοσιακούς ανθρώπους όσο και από τους αλλοδαπούς. Αυτά τα υβρίδια συχνά περιγράφονται ότι έχουν μια βαθιά κατανόηση των ανθρώπινων συναισθημάτων και συμπεριφορών, καθώς και προηγμένων νοημοσύνης και τεχνολογικών δεξιοτήτων.

Προέλευση των υβριδίων

Πολλοί πιστεύουν ότι τα υβρίδια προέρχονται από προχωρημένους πολιτισμούς σε άλλους πλανήτες ή αστέρια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Λέγεται ότι έχουν τροποποιηθεί γενετικά ώστε να διαθέτουν ένα συνδυασμό ανθρώπινων και “αλλοδαπών “εξωτικών” χαρακτηριστικών, ο οποίος τους επιτρέπει να υπάρχουν άψογα μεταξύ των δύο κόσμων.

Μερικοί μάλιστα υποθέτουν ότι τα υβρίδια είναι αποτέλεσμα μυστικών κυβερνητικών πειραμάτων ή προγραμμάτων διαστρικής αναπαραγωγής.

Η αποστολή εκείνων που δεν Είναι άνθρωποι ούτε εξωγήινοι

Τα υβρίδια λέγεται ότι έχουν υψηλότερο σκοπό στη Γη.

Είναι εδώ για να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της. Η μοναδική τους προοπτική και η γνώση τόσο των ανθρώπινων όσο και των αλλοδαπών πολιτισμών τους δίνουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στην κατανόηση και την επίδραση της πορείας των γεγονότων στον πλανήτη μας.

Τα υβρίδια πιστεύεται ότι εργάζονται πίσω από τη φαινομενική πραγματικότητα – ή αν προτιμάτε “εργάζονται στα παρασκήνια” – επηρεάζοντας με λεπτό τρόπο τα παγκόσμια γεγονότα και προωθώντας θετικές αλλαγές.

Οφέλη από την αλληλεπίδραση με τα υβρίδια

Όπως απαντούν οι μάρτυρες άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους ή ακόμα και ότι έχουν παιδιά μαζί τους:

Διαβάστε επίσης: Παιδιά Υβρίδια: Ζουν ανάμεσά μας μισοί εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα Παιδιών Υβριδίων

– Η αλληλεπίδραση με τα υβρίδια μπορεί να επεκτείνει την κατανόησή μας για το σύμπαν και τη θέση μας μέσα σε αυτό.

– Τα υβρίδια μπορούν να προσφέρουν μοναδικές γνώσεις σε προηγμένες τεχνολογίες και επιστημονικές έννοιες.

– Η παρουσία τους μπορεί να μας εμπνεύσει να αγωνιζόμαστε για μεγαλύτερα ύψη και να επιτύχουμε προσωπική ανάπτυξη.

Συμπερασματικά

Καθώς συνεχίζουμε να διερευνούμε τη δυνατότητα όντων που δεν είναι ούτε ανθρώπινο ούτε εξωγήινο, είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε το θέμα με ανοιχτό μυαλό και προθυμία να μάθουμε.

Διαβάστε επίσης: Οι Εξωγήινοι Περπάτησαν στη Γη σε ένα άγνωστο παρελθόν

Αρχικά, είναι σημαντικό να αποφασίσουμε εάν τα όλα λένε οι μάρτυρες είναι αλήθειας και όχι αποκυήματα φαντασίας ή πεποιθήσεων. Εφόσον αποδεχτούμε την πιθανότητα να είναι μία πραγματικότητα όσα περιγράφουν, τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε μία γενική διαπίστωση.

Είτε τα υβρίδια είναι προϊόν προηγμένης γενετικής μηχανικής ή υπερφυσικών φαινομένων ή επίσκεψής τους στη Γη ύστερα από ένα μακρινό ταξίδι από άλλους μακρινούς κόσμους άλλων άστρων ή πλανητών, η παρουσία τους ανάμεσά μας εγείρει ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της πραγματικότητας και της θέσης μας στο σύμπαν.

Το βασικότερο ερώτημα από όλα, θα μπορούσε να είναι: Γιατί διατηρούν μυστική την ταυτότητά τους και την παρουσία τους. Ένα ακόμα θα ήταν: Ποιες είναι οι πιθανές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα; Σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να υπάρχει μια απάντηση: Αν ήθελαν το κακό των ανθρώπων θα μας είχαν εξοντώσει ήδη, άρα είναι πιθανό να διατηρούν ευνοϊκές προοπτικές για τους ανθρώπους.

diadrastika / Image by AI generator from Canva