Ανατολή ηλίου

20 Μαρτίου: «Ανοίγουν οι Πύλες» και Κατέρχονται Πυρφόρες Οντότητες! Ετοιμαστείτε!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποιες ημερομηνίες δεν είναι καθόλου τυχαίες, καθώς σε αυτές έχουν “προγραμματιστεί” να συμβαίνουν κάποια πράγματα, τα οποία χάνονται στις παραδόσεις των αιώνων, ενώ η επιστήμη, μόλις, σήμερα τα μαθαίνει ξανά, όμως, κάτω από το δικό της πρίσμα.

Φέτος, το 2019, η σούπερ σελήνη έρχεται σε λιγότερο από 4 ώρες μετά την άφιξη της ισημερίας της 20ής Μαρτίου, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γεγονός, ύστερα από μία παρόμοια σύμπτωση του 2000.

Η Μαρτιάτικη Ισημερία, όπως είναι γνωστό, σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο και το φθινόπωρο στο νότιο ημισφαίριο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς σύμφωνα με διάφορες παραδόσεις αρχαίων πολιτισμών, κατά τη διάρκεια της Εαρινής Ισημερίας καλλιεργούμε τις ψυχές μας, ενώ παράλληλα, ανοίγουν οι Πύλες της Γης και δέχεται την Πνοή και την Ευαρέσκεια του Ζωοφόρου Ήλιου. Υποστηρίζεται, επίσης, ότι Κατέρχονται Πυρφόρες Οντότητες που ακολουθούν την Πνοή.

Οι αρχαίοι λαοί ήταν συνδεδεμένοι με την Γαία, σαν ένα ένα σώμα.
Με κάποιο τρόπο, “έβλεπαν” αυτές τις Πυρφόρες Οντότητες να Κατέρχονται οπότε δέχονταν και απορροφούσαν την εύνοιά τους. Εμείς έχουμε αποκοπεί. Ας προσπαθήσουμε να “επικοινωνήσουμε” και πάλι.

Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, αυτά δεν είναι απλοί θρύλοι, αφού σύμφωνα με άρθρο στο spaceweatherarchive.com, αρκετές μέρες πριν την Εαρινή Ισημερία, εμφανίζονται ρωγμές στο μαγνητικό πεδίο της Γης. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ο ηλιακός άνεμος «γεμίζει» τα όποια «κενά» και «αναπληρώνει» δημιουργώντας το πολύ γνωστό σε όλους «Βόρειο Σέλας». Η NASA έχει εντοπίσει αυτές τις ρωγμές εδώ και χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Έγιναν «Ρωγμές» και Άνοιξαν οι Πύλες της Γης. Οντότητες Κατεβαίνουν. Ευχές Πιάνουν!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είτε το λάβετε από την επιστημονική πλευρά του, είτε από την μεριά των αρχαίων παραδόσεων, κάτι σημαίνει. Οπότε καλό είναι όταν “ανοίξουν οι Πύλες” ή οι “ρωγμές”, να μην σας βρουν με την πλάτη γυρισμένη.

Είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα στον πλανήτη μας. Κάντε τα δέοντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη φωτεινή πανσέληνο στις 20 Μαρτίου, καθώς προβάλλει το τρίτο και τελικό supermoon της σελήνης για το 2019:

March Equinox and Supermoon – Skywatchers are in for a Special Celestial Treat

https://www.youtube.com/watch?v=-_DpOrtevm8&feature=em-uploademail

diadrastika / Image by Alex Hu from Pixabay