Τα Σκάφη τους Έχουν Τέλεια Υφή. Gary McKinnon η 1η Συνέντευξη μετά από Χρόνια Καταδίωξης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου Gary McKinnon είναι ο πιο διάσημος “χάκερ” των UFO όλων των εποχών. Συνελήφθη το 2002 και για δέκα χρόνια κινδύνευε να να εκδοθεί στις ΗΠΑ. Πράγματι, όπως επιβεβαιώνει και το ellinikahoaxes.gr:

Ο Gary McKinnon το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου του 2001 και Μαρτίου του 2002 όντως παραβίασε τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας του στρατού των ΗΠΑ και της Nasa, 97 υπολογιστές στο σύνολο παραβιάστηκαν στις ΗΠΑ ενώ αυτός βρισκόταν στο Λονδίνο στο σπίτι της θείας της κοπέλας του. Η Μ. Βρετανία μετά από σειρά νομικών διαδικασιών όντως απέκλεισε το 2012 το ενδεχόμενο έκδοσης του στις ΗΠΑ.” Ωστόσο, υπάρχει μια ανατροπή, όπως θα δούμε παρακάτω.

Αυτό που ισχυρίστηκε ότι βρήκε ήταν μία απόδειξη ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών σε «μη-επίγειους αξιωματικούς» (που πάει το μυαλό σας;), όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Metro, αλλά και μεταφορές από σκάφη σε σκάφη που όμως δεν ανήκουν στον αμερικανικό στρατιωτικό κατάλογο.

"Τα Σκάφη τους Έχουν Τέλεια Υφή". Gary McKinnon η 1η Συνέντευξη μετά από Χρόνια Καταδίωξης
Η λίστα των “Μη Επίγειων Αξιωματικών”
"Τα Σκάφη τους Έχουν Τέλεια Υφή". Gary McKinnon η 1η Συνέντευξη μετά από Χρόνια Καταδίωξης
Η λίστα των Σκαφών

Επιπλέον, απέκτησε μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, που ελήφθη από το διάστημα, ενός λείου σκάφους, σχήματος πούρου. Μόλις το 2012 οι αμερικανικές αρχές σταμάτησαν πλέον να επιδιώκουν την έκδοσή του McKinnon στις ΗΠΑ.

Και τώρα η ανατροπή που προαναφέραμε: Σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr: “Ο Gary McKinnon παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που μπαινόβγαινε στους υπολογιστές της Nasa και του στρατού των ΗΠΑ δεν κατάφερε να φέρει στο φως ούτε μία απόδειξη, ούτε μία φωτογραφία, ώστε να επιβεβαιώνονται οι ακραίοι ισχυρισμοί περί διαστημοπλοίων που η ονομασία τους αρχίζει από USS σε απομακρυσμένους γαλαξίες”. Επιπλέον, όπως αναφέρει o ίδιος ο Gary McKinnon σε συνέντευξη του το 2005 στον Guardian όταν και ερωτήθηκε για τα ονόματα των διαστημόπλοιων που είδε απαντώντας ότι δεν θυμάται καθώς εκείνη την εποχή κάπνιζε πολλές ουσίες που δεν κάνουν καλό στη διάνοια.

Τώρα, σε ένα βίντεο από τον Μάρτιο του 2019, ο Richard Dolan ένας από τους κορυφαίους ερευνητές και συγγραφείς στον κόσμο σχετικά με τα UFOs, μετά από χρόνια, έχει μία συνέντευξη του μεγαλύτερου σκωτσέζου χάκερ. Ο Γκάρυ, λοιπόν, μιλάει για όλα αυτά που πέρασε και επανέρχεται κάνοντας μία υπενθύμιση για τις ανακαλύψεις του. Δείτε το βίντεο: “PERFECTLY SMOOTH SHELL OF A CRAFT.” GARY MCKINNON 1ST INTERVIEW IN YEARS. Richard Dolan Show. / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.