σουρεαλιστική εικόνα με γη ΑΤΙΑ και εξωγήινους

Τι Συμβαίνει καθώς Πλησιάζουμε την “Παράλληλη Γη”

Ένα πράγμα για το οποίο έχουμε μιλήσει σε πολλούς από σας, είναι ότι η αφετηρία που ονομάζετε 2012 είναι απλά η σημαντική ακμή της συλλογικής συνείδησης που διασχίζει το κατώφλι της κρίσιμης μάζας. Η ιδέα είναι ότι στην άλλη πλευρά αυτής της συγκεκριμένης στιγμής στο χρόνο θα υπάρχει περισσότερο θετική κινητήρια δύναμη παρά αρνητική.

Δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο θα βιώσετε αυτή τη μετάβαση στην πραγματικότητα εξαρτάται  από σας!

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι υπάρχει ένας απέραντος αριθμός από παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες όλες συμβαίνουν την ίδια στιγμή.

Δεν έχει στη πραγματικότητα τη σημασία ότι αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο ζείτε, είναι ότι αλλάζετε τη συχνότητά σας ώστε να ταιριάζει με τον κόσμο που προτιμάτε να βιώσετε και τότε θα βιώσετε αυτή τη παράλληλη Γη που ήδη υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.

Μπορεί να φαίνεται σαν όλα να έχουν αλλάξει γύρω σας αλλά στη πραγματικότητα είστε εσείς που θα έχετε αλλάξει και κατά κάποιο τρόπο μετατοπίσατε τον εαυτό σας στο κόσμο στον οποίο υπάρχουν ήδη οι εκδοχές των άλλων ανθρώπων που έχουν σχέση μ’ αυτό τον κόσμο. Αυτοί που δεν βρίσκονται σ’ αυτή τη συχνότητα δεν θα εμφανίζονται πια στη δική σας πραγματικότητα, απλά θα εξαφανιστούν από τη ζωή σας με τον ένα ή άλλο τρόπο και όπως θα περνάει ο χρόνος παρά το γεγονός ότι τώρα είστε ακόμη σε συλλογική συμφωνία που σας επιτρέπει να βιώνετε πολλούς ανθρώπους που έχουν πιστεύω που είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας και ίσως ακόμη και αταίριαστα με τη συχνότητα που προτιμάτε, στη διάρκεια του χρόνου αυτό δεν θα είναι πια πιθανό.

Η ιδέα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν από την πραγματικότητά σας και θα παραμείνουν στη πραγματικότητα στην οποία η συχνότητα τους είναι κατάλληλη και εσείς θα έχετε εξαφανιστεί από τη δική τους πραγματικότητα «αναρωτιέμαι τι να συνέβη στους τάδε και τάδε» βρίσκονται σε μια άλλη ΓΗ βασισμένη στη συχνότητα στην οποία περισσότερο πιστεύουν ότι θα συμβεί.

Έτσι όταν περάσετε αυτές τις μεταβάσεις όταν σκέφτεστε την ιδέα της αλλαγής του πλανήτη σας θυμηθείτε ότι πολλά από τα πράγματα που έχουν προφητεύσει είναι δηλώσεις που γίνανε τη στιγμή της ενέργειας που υπήρξαν, τη στιγμή που έγιναν οι προφητείες αλλά στη πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως η προφητεία για το μέλλον.

Η προφητεία είναι μια διαίσθηση της ενέργειας που υπήρξε τη στιγμή που έγινε η προφητεία αν αυτό αλλάξει η προφητεία είναι ξεπερασμένη αν όχι, θα βγει πραγματική όπως θα μπορούσες να πεις αλλά εξαρτάτε από σας. Πολλές φορές το να ακούς τις προφητείες είναι αυτό που τις προκαλεί να αλλάξουν γιατί τώρα μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Το πρόσωπο που προφητεύει λέει κοιτάξτε, εδώ βρίσκεται η ενέργειά μας θέλετε να μείνουμε σ’ αυτή ή θέλετε να την αλλάξουμε ; Θέλετε να βιώσετε τη μετάβαση με αυτό τον τρόπο ή με τον άλλο; Εξαρτάτε από σας, ας βάλουμε όλα τα χαρτιά επάνω στο τραπέζι αυτό είναι που αντιλαμβανόμαστε «Τώρα εσείς αποφασίζετε»!

Πως θέλετε να βιώσετε την αλλαγή; Τι είδους σχέση θέλετε να έχετε ο ένας με τον άλλο; Και με το πλανήτη και με τα πνεύματα και με όλα που υπάρχουν, πως θέλετε να βιώσετε αυτή τη πραγματικότητα ; Ποιοι θέλετε να είστε; Και αυτό θα προσδιορίσει τι θα βιώσετε και μπορεί ακόμη κάποια στιγμή να βρισκόσαστε ακριβώς δίπλα σε κάποιον που επιλέγει να βιώσει την αλλαγή μ’ ένα καταστροφικό, τρομαχτικό και γεμάτο φόβο τρόπο και μπορεί να καθόσαστε ακριβώς δίπλα του και να μη βιώσετε τίποτε από ότι βιώνει εντελώς, τίποτα εντελώς! Με καταλάβατε; Ναι! Μήπως αυτό διαφωτίζει κάποια από τα πράγματα που συζητάμε; Ναι!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μια άλλη αναλογία που έχουμε χρησιμοποιήσει σχετικά με την ιδέα του σκότους , την εμπειρία του σκότους που έχετε δημιουργήσει στον πλανήτη σας για να του δώσουμε ένα θετικό γύρισμα το ονομάσαμε «η αναλογία της ελαστικής ταινίας » και ο τρόπος για να εξηγηθεί αυτό είναι όπως έχετε στον πλανήτη σας την ιδέα της ελαστικής ταινίας και γνωρίζετε ότι αν πάρετε μια ελαστική ταινία και την τραβήξετε πίσω και μετά την αφήσετε, τότε φεύγει προς μια άλλη κατεύθυνση, την αντίθετη κατεύθυνση.

Η ιδέα της κλίμακας με την οποία επιλέξατε να βιώσετε τον περιορισμό και το σκότος στον πλανήτη σας είναι στη πραγματικότητα ένα υπέροχο πράγμα γιατί στη κλίμακα στην οποία βιώνετε το σκοτάδι, στην ίδια κλίμακα θα βιώσετε το φως. Η αναλογία της ελαστικής ταινίας είναι  ότι όσο πιο πίσω τραβήξεις την ελαστική ταινία μέσα στο σκοτάδι, όταν αποφασίσετε τελικά να την αφήσετε, τόσο πιο μακριά και γρηγορότερα θα φύγει για την αντίθετη κατεύθυνση, γιατί δίνετε όλη αυτήν τη ορμή όλη αυτήν την ενέργεια τραβώντας τη τόσο πολύ πίσω μέσα στο σκοτάδι, έτσι όταν φτάσετε στη κρίσιμη μάζα και περάσετε από το κατώφλι και επιτέλους αφεθείτε ελεύθεροι, αφού προσπαθήσατε για τόσο καιρό να το κρατήσετε πίσω εδώ στο σκοτάδι, θα φύγετε πολύ γρήγορα στη άλλη πλευρά και θα ταξιδέψετε πιο βαθιά μέσα στο φως.

Ο Κόσμος σας ετοιμάζετε να βιώσει ένα επίπεδο απεριόριστης αγάπης στο άμεσο μέλλον, που δεν έχει προηγούμενο στον Πλανήτη σας ακόμη και στους αρχαίους χρόνους με άλλους πολιτισμούς που είχαν πολύ καλύτερη επαφή και είχαν πολύ καλύτερη μνήμη της σύνδεσής τους με το Πνεύμα, ποτέ ξανά στη Γη. Δεν έχετε μεταβεί μέσω του σκότους στο φως με αυτόν τον τρόπο και η μνήμη θα εκτείνετε σε βάθος παίρνοντας αυτό το μονοπάτι και η αγάπη όταν αναζωογονηθεί δεν θα χαθεί ποτέ ξανά και σε χίλια από τα χρόνια σας δεν θα ενσαρκώνεστε άλλο ως άνθρωποι στον κόσμο σας, αλλά όπως έχουμε πει θα το αφήσετε για άλλους να το χρησιμοποιήσουν για το ταξίδια τους, για τις δικές τους εμπειρίες τις δικές του ανακαλύψεις του εαυτού τους, και σεις θα τους οδηγείτε και θα τους βοηθήσετε. Θα είστε τα δικά τους Πνεύματα, θα είστε οι δικές τους οντότητές τους. Θα είστε αυτοί στους οποίους θα στρέφονται για καθοδήγηση.

Ανεβείτε στη σημαντική ακμή στη κορυφή του κύματος, στη μεταμόρφωση της συλλογικής σας συνείδησης. Καβαλήστε το κύμα του εαυτού σας στο μέλλον που προτιμάτε με το να υπάρχετε στο «Τώρα» .

Όπως πλησιάζετε το κατώφλι της πύλης του έτους 2012 όταν θα γυρίσετε τη ζυγαριά μεταβαίνοντας από μια ελαφρώς συντριπτική αρνητική συλλογική ενέργεια σε μια ελαφρώς θετική συλλογική ενέργεια μπορείτε να εργαστείτε για να χτίσετε για αυτή τη στιγμή αυτή τη διάβαση, με το να ευθυγραμμιστείτε με τον Εαυτό σας πιο ολοκληρωτικά, έτσι ώστε όταν συμβεί το γύρισμα της ζυγαριάς και για πρώτη φορά για πολύ καιρό η συλλογική ενέργεια του κόσμου σας είναι τελικά κάπως θετική, μπορείτε τότε να ταξιδέψετε μαζί μ’ αυτή την επιταχυνόμενη χιονοστιβάδα ενέργειας που θα συνεχίσει να επιταχύνετε προς τα εμπρός και να διαστέλλεται προς τα μπρος, από αυτό το σημείο μπροστά στο χρόνο. Παρατήστε την ιδέα ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με κάποιο τρόπο. Παρατήστε την ιδέα του ποιος νομίζεις ότι πρέπει να είσαι, παρατήστε τις παλιές ιδέες πίστεων που δεν δουλεύουν για σένα, παρατήστε τα πράγματα που δεν είναι δικά σας, δεν χρειάζεται να τα κουβαλάτε μαζί σας « Παρατήστε τα» !

Ο Bashar μέσω του Ντάρυλ Άνκα
Πηγή: Bashar.org – urantiacenter.gr

Image by Mateusz Wyszyński from Pixabay